Anti purici

Puricii sunt cei mai intalniti prin casele dumneavoastra. Prima sursa de infestare vine de la animalele de companie, care sunt pe post de gazda ptr aceste mici insecte. Pentru combaterea puricilor incepeti cu un tratament veterinar pentru animalul dumavoastra si apoi instalati in interiorul casei dispozitive speciale cu ultrasunete impotriva puricilor.
Tabel:

Cypertox FORTE (100 ml): insecticid profesional cu efect de soc si remanenta 60 de zile

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Du..

Cypertox FORTE 50 ml- Insecticid profesional pentru eliminarea plosnitelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:Solutia Cypertox FORTE isi desfasoara efectul in doua faze distincte. Initial, se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, generand hiperexcitabilitate si convulsii in insect..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid concentrat anti insecte

(0)
9.75 lei

Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune de soc, dezvoltat pentru a combate un spectru larg de insecte precum gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarien..

Insektum FORTE (100 ml) - Anti Gandaci De Bucatarie Si Alte Insecte

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insektum FORTE se impune ca soluția ideală în combaterea insectelor taratoare și zburatoare prin acțiunea sa de contact și ingestie. Eficacitatea sa remarcabilă provine din faptul că ..

Anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse, furnici, molii, viespi, albine - Pertox 8 FORTE (50ml)

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Cypertox FORTE (50 ml): Solutie contra tantarilor si mustelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:    Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa ..

Cypertox FORTE (50 ml): Solutie profesionala de contact contra insectelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:     Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii...

Cypertox FORTE 100 ml - Contra plosnitelor, EFICACITATE 60 de zile

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Cypertox FORTE reprezinta un insecticid universal cu actiune rapida si un spectru larg, eficient in combaterea diverselor tipuri de insecte, precum gandaci, plosnite, pur..

Cypertox FORTE 100 Ml - Insecticid Igiena Publica Anti Insecte

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Combate un spectru foarte larg de insecte:Gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, furnici, etc.MOD DE ACTIUNE:Cypertox FORTE – insectic..

Cypertox FORTE 50 ml : Solutie de contact contra viespilor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:    Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa ..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid cu efect de soc impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
9.75 lei

Cypertox FORTE - Insecticid Profesional cu Actiune de SocMod de Actiune:Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune rapida si eficienta, dezvoltat pentru a combate o gama larga de insecte..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid pentru igiena publica anti insecte

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:    Solutia Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsi..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Getox CT+, 1 L: Insecticid concentrat

(0)
125.00 lei

GETOX CT+: Puterea Concentrată împotriva DăunătorilorDescriere: GETOX CT+ reprezintă un insecticid concentrat cu efect de șoc, special formulat pentru combaterea eficientă a gândacilor de bucătărie, ..

Isotronic M&M 77010: Aparat portabil anti purici

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS:  Aparatul M&M este un dispozitiv cu aplicare universala, portabil si extrem de util in lupta impotriva puricilor, oferind in acelasi timp protectie impotriva rozatoarelor. E..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior) - Aparat cu ultrasunete portabil anti purici si tantari

(0)
74.95 lei

DESCRIERE PRODUS: L2 Beetle 70505 redefinește conceptul de protecție împotriva puricilor și țânțarilor prin intermediul unui aparat portabil alimentat de la baterii. Emițând ultrasunete eficiente, ..

Pertox 8 FORTE (100 ml) - Insecticid anti plosnite

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Produsul demonstreaza eficacitate ridicata in dezinsectia zonelor generatoare de insecte, precum platformele de gunoi menajer (cu potentialul de a atrage mustele) sau loc..

Pertox 8 FORTE 100ml- Insecticid ecologic anti insecte

(0)
18.00 lei

  Solutia Pertox 8 FORTE se utilizeaza diluata in apa:Pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa.Pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000..

Pertox 8 FORTE 50ml- Insecticid ecologic: combate INSECTELE

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Pertox 8 FORTE, 100 ml: Insecticid anti tantari, muste, purici, plosnite

(0)
18.00 lei

UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de ..

Pestmaster Fastmetrin, (750ml) - Insecticid profesional impotriva puricilor

(0)
22.20 lei

Insecticidul Fastmetrin, dezvoltat de Pestmaster, este proiectat pentru utilizarea atat de catre profesionisti, cat si de catre publicul larg. Se prezinta sub forma gata de utilizare, furnizand un efe..

SpaceDog 70550: Dispozitiv portabil pentru alungarea puricilor, (30 mp interior-8 m exterior)

(0)
113.94 lei

DESCRIERE PRODUS:     Aparatul SpaceDog 70550, proiectat pentru a alunga puricii, este portabil, dispune de ultrasunete și încărcare solara, prezentând un design minimalist ce îl încadr..

Vario Schutz (40 mp): Ultrasunete contra puricilor cu frecvente variabile

(0)
55.01 lei

Vario Schutz ofera o paleta diversificata de ultrasunete, vizeaza un spectru extins de daunatori. Ultrasunetele, dificil de perceput de urechea umana, ataca sistemul nervos central al daunatorilor. Fi..

BROS: Gel pentru tratarea intepaturilor (calmare imediata) , 50ml. (1788)

(0)
18.98 lei

Gelul Bros - Soluția Rapidă pentru Intepăturile Insectelor!Ai nevoie de un aliat eficient în lupta împotriva disconfortului provocat de intepaturile tantarilor, viespilor, albinelor si a altor insecte..

INSEKTUM FORTE 5L ,Pestmaster - Insecticid profesional

(0)
449.00 lei

PESTMASTER INSEKTUM FORTE - Insecticid Universal Profesional pentru Combaterea Rapida a Insectelor Daunatoare, cu Remanenta Indelungata de 90 de Zile! Descopera eficacitatea si puterea lui INSE..

Aptanex 1L -Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune

(0)
98.00 lei

Aptanex FORTE - Insecticid Concentrat Profesional -Eficient in combaterea insectelor zburatoare si taratoare pentru utilizatorii profesionisti. Aptanex FORTE este un insecticid concentrat cu o g..

Aptanex 5L- Insecticid concentrat impotriva mustelor, tantarilor, viespilor

(0)
449.00 lei

Descriere: Aptanex reprezinta un insecticid concentrat preferat de profesionisti in combaterea insectelor zburatoare si taratoare, inclusiv muste, viespi, tantari, molii, furnici, paianjeni, gan..

Trakil FORTE 1L - Insecticid universal concentrat

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE este un insecticid concentrat destinat utilizatorilor diversificati din sectorul de igiena si sanatate publica, oferind o eficacitate remarcabila impot..

Trakil FORTE, 5l - Insecticid universal, concentrat

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE reprezinta un insecticid concentrat destinat unei largi game de utilizatori din sectorul igienei si sanatatii publice. Potrivit pentru diverse locatii ..

REVOTOX 1L - insecticid profesional anti gandaci

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Revotox, insecticid concentrat, reprezinta alegerea preferata a utilizatorilor profesionisti in lupta impotriva insectelor taratoare, precum purici, plosnite, acarieni si..

Afişare 1 - 30 din 45 (2 pagini)