Anti purici

Puricii sunt cei mai intalniti prin casele dumneavoastra. Prima sursa de infestare vine de la animalele de companie, care sunt pe post de gazda ptr aceste mici insecte. Pentru combaterea puricilor incepeti cu un tratament veterinar pentru animalul dumavoastra si apoi instalati in interiorul casei dispozitive speciale cu ultrasunete impotriva puricilor.
Tabel:

Ultrasunete contra puricilor cu frecvente variabile - Vario Schutz (40 mp)

(0)
57.90 lei

DESCRIERE: Vario schutz emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar afecteaza sistemul n..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva purecilor si tantarilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE PRODUS: L2 Beetle 70505 este un aparat cu alimentare de la baterii, este portabil, inlatura cu eficienta purecii si tantarii prin emisia de ultrasunete ce vor deranja si afecta sistem..

Dispozitiv portabil impotriva puricilor (30mp) - Isotronic Black White 25160

(0)
64.93 lei

  DESCRIERE PRODUS: Acest dispozitiv portabil impotriva insectelor (puricilor) utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare. Are incorporat un grilaj metalic a..

Dispozitiv solar portabil anti purici - Biometrixx S4

(0)
125.80 lei

DESCRIERE: Aparatul anti purici solar Biometrixx S4 produce sunete de inalta frecventa, care abia sunt percepute de urechea umana. Aceste sunete de inalta frecventa afecteaza capacitatea auditiva..

Insecticid concentrat lichid impotriva insectelor zburatoare si taratoare (anti purici) - Pertex (500ml)

(0)
95.07 lei

Oferta de pret disponibila la cerere! MOD DE UTILIZARE: Produsul Pertex se utilizeaza numai diluat in apa. Pulverizarea insecticidul se realizeaza cu ajutorul unor pulverizatoare profesio..

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti purici) - KOS139

(0)
69.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul KOS139 este eficient impotriva tuturor tipurilor de insecte, care sunt daunatoare in mod frecvent. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec s..

Insecticid profesional impotriva puricilor (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
14.39 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si actiu..

Isotronic M&M 77010 aparat portabil UV Led anti purici cu ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
128.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat are aplicare universala, portabil foarte util in combaterea puricilor, dar si a rozatoarelor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile unde nu sunt do..

Sanitox 21 CE 1L - Insecticid universal destinat profilaxiei sanitar - umane

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. Insectic..

SpaceDog 70550 dispozitiv portabil cu lanterna, ultrasunete si alimentare solara pentru alungarea puricilor (30 mp interior-8 m exterior)

(0)
119.94 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul SpaceDog 70550 impotriva puriciilor este portabil, cu ultrasunete si incarcare solara, design minimalist, face parte din noua generatie. Produs creat pentru alungar..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)