Insecticide spray

Spray-uri pentru distrugerea insectelor precum tantari, muste, molii, viespi, paianjeni, etc. Spray insecticid si luciu pentru protectia plantelor pe care le aveti in casa sau in apartamente.
Tabel:

Super Plant, 250 ml: Lustrant pentru plante cu efect anti praf

(0)
22.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Lustrant pentru plante Super Plant - Reda Luciul Natural si Protejeaza FrunzeleDescopera secretul unor plante ornamentale cu aspect sanatos si stralucitor cu ajutorul lustrantului pen..

Super Plant, 400 ml: Spray insecticid pentru plante

(0)
28.95 lei

DESCRIERE PRODUS:   Cu Spray-ul Insecticid Super Plant, planta ta va respira usurata, fiind protejata impotriva invaziei insectelor si parazitilor daunatori. Special creat pentru plantele or..

Hrana pentru flori taiate (20plicuriX5gr) - Spring

(0)
9.16 lei

DESCRIERE PRODUS:Plicurile Spring reprezinta o sursa esentiala de nutrienti, menita sa prelungeasca frumusetea florilor din vaza dumneavoastra. Acestea contin elemente nutritive cu rolul de a mentine ..

Perfect Plant - (200ml): Spray insecticid pentru plante

(0)
24.19 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Insecticid Puternic pentru PlantePerfect Plant este solutia rapida si eficienta pentru a elimina insectele si parazitii daunatori de pe plantele tale ornamentale, indi..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Perfect Plant, 600 ml: Protectie Totala pentru plante impotriva bolilor si daunatorilor

(0)
43.88 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Protectie Totala    Descopera secretul unei gradini sau a unei colectii de plante protejate integral cu insecticidul spray Perfect Plant - Protectie Totala. ..

Perfect Plant, 600 ml: Spray luciu pentru plante (efect anti praf)

(0)
36.98 lei

DESCRIERE PRODUS:Lustrant Perfect Plant pentru Plante cu Efect Anti-PrafLustrantul Perfect Plant este solutia ideala pentru a elimina petele de apa si calcar, conferind plantei tale un luciu natural s..

Perfect Plant, 600ml: Spray insecticid pentru ingrijirea plantelor de apartament

(0)
42.99 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Insecticid Universal pentru PlantePerfect Plant, insecticidul universal, reprezinta solutia rapida si eficienta pentru a elimina insectele si parazitii daunatori de pe..

Perfect Plant: Insecticid anti-cochenille pentru protectia plantelor cu efect lustrant (200 ml)

(0)
20.40 lei

DESCRIERE PRODUS:Perfect Plant - Spray Insecticid Anti-cochenille cu Efect LustrantDescopera solutia perfecta pentru a proteja plantele tale ornamentale de agresiunea insectelor si parazitilor! Spray-..

Spray luciu pentru plante (efect anti praf) 200 ml - Perfect Plant

(0)
17.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul Perfect Plant este ideal pentru a elimina petele de apa si calcar, dand plantei un luciu natural. Deasemenea, are si efect anti praf. Utilizati la temperatura camer..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray protectie totala PP 200ml - Perfect Plant, fungicid, acaricid, insecticid

(0)
21.43 lei

DESCRIERE PRODUS: Protectia totala este un  insecticid spray care elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray tratament total (500 ml) - Super Plant

(0)
37.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul tratament total va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, odiums. Distruge toate tipurile de pure..

Super Kill: Insecticid universal anti muste, tantari, gandaci, furnici, pureci (400ml)

(0)
31.05 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Kill - Insecticid Universal Anti-insecteDescopera puterea aerosolului Super Kill, un produs super eficace pentru eliminarea insectelor volante si rampante din diverse medii, pre..

Super Plant, 250 ml: Spray insecticid pentru plante

(0)
23.44 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant, spray-ul insecticid de ultima generatie pentru plante, este solutia rapida si eficienta pentru eliminarea insectelor si parazitilor daunatori de pe plantele ornamentale d..

Super Plant, 250 ml: Spray insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenille

(0)
23.74 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant - Insecticid Lustrant pentru Plante cu Efect Anti-CochenilleSuper Plant reprezinta alegerea perfecta pentru a reda stralucirea naturala plantelor tale si pentru a combate ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super Plant, 250 ml: Spray tratament total pentru plante

(0)
24.86 lei

DESCRIERE PRODUS:    Super Plant - Tratament Total reprezinta solutia ideala pentru combaterea eficienta a insectelor si acarienilor care pot afecta plantele dvs. ornamentale, florile, legum..

Super Plant, 500 ml: Lustrant pentru plante cu efect anti praf (500 ml)

(0)
31.37 lei

DESCRIERE PRODUS:Luciu pentru plante Super Plant - Reda Luciul Natural si Previne Depunerile de Apa si Calcar   Experimenteaza frumusetea plantelor tale ornamentale cu ajutorul lustrantului ..

Super Plant: Spray insecticid pentru plante (500 ml)

(0)
35.35 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Plant - Insecticid pentru Plante Eficient si RapidSuper Plant este solutia perfecta pentru a proteja plantele tale ornamentale de apartament, de pe balcon sau terasa impotriva i..

Super Kill (400 ml) - Insecticid aerosol impotriva furnicilor si altor insecte

(0)
25.35 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill Anti Furnici este un insecticid de inalta performanta, dezvoltat pentru a oferi o actiune puternica impotriva furnicilor si altor insecte rampante. Acest produs versati..

Super Kill: Insecticid pentru eliminarea imediata a viespilor (500 ml)

(0)
45.99 lei

DESCRIERE PRODUS:   Super Kill prezinta un spray antiviespi extrem de eficient, oferind o actiune imediata si durabila. Acest produs special formulat asigura eliminarea rapida a viespilor di..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)