Insecticide spray

Spray-uri pentru distrugerea insectelor precum tantari, muste, molii, viespi, paianjeni, etc. Spray insecticid si luciu pentru protectia plantelor pe care le aveti in casa sau in apartamente.
Tabel:

Hrana pentru flori taiate (20plicuriX5gr) - Spring

(0)
5.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceste plicuri de la Spring contin elemente nutritive care vor mentine florile din vaza frumoase pentru mai mult timp. Astfel prelungiti viata florilor si va bucurati mai mul..

Insecticid aerosol impotriva furnicilor si altor insecte (400 ml) - Super Kill

(0)
17.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Un insecticid ce are o actiune puternica impotriva furnicilor si altor insecte rampante, ce poate fi folosit cu succes acasa, la birou, in centrele comerciale, etc. Super Kill Ant..

Insecticid anti-cochenille pentru protectia plantelor cu efect lustrant (200 ml) - Perfect Plant

(0)
14.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul insecticid elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de aparatament, terasa, balcon, gradina. Protejeaza plantele de cochenille daunat..

Insecticid pentru eliminarea imediata a viespilor (500 ml) - Super Kill

(0)
38.84 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill este un spray contra viespilor cu o actiune imediata si permanenta. Acest spray ajuta la eliminarea viespilor din cuiburile de sub stresini, ziduri, colturile casei..

Insecticid universal anti muste, tantari, gandaci, furnici, pureci (400ml) - Super Kill

(0)
28.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill este un aerosol super eficace pentru eliminarea insectelor volante si rampante din locuinte, locurile de munca, resedinte, etc. Distruge imediat muste, tantari, vie..

Lustrant plante cu efect anti praf (250 ml) - Super Plant

(0)
16.38 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Planta ..

Lustrant plante cu efect anti praf (500 ml) - Super Plant

(0)
25.73 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Plant..

Protectie Totala pt. protectia plantelor impotriva bolilor si daunatorilor (600ml) - Perfect Plant

(0)
35.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Protectia totala este un insecticid spray care elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate..

Spray insecticid pentru plante (250 ml) - Super Plant

(0)
18.56 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Plant este un spray insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. ..

Spray insecticid pentru plante (400 ml) - Super Plant

(0)
23.74 lei

DESCRIERE PRODUS: Spray-ul Super Plant insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. Va dist..

Spray insecticid pentru plante (500 ml) - Super Plant

(0)
28.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs este un spray insecticid pentru plante va inlatura foarte repede insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. ..

Spray insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenille (250 ml) - Super Plant

(0)
24.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Plant este un spray insecticid pentru plante cu efect lustrant ideal pentru a elimina cochenille fainoase si cochenille negre (petele de apa si calcar de pe plantele or..

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)