Raticide sobolani

Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precum: sobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, se regasesc sub diferite forme comerciale si anume: pasta raticida, grau, raticid sub forma de inele, gel sobolani, etc.
Tabel:

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compoz..

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compozitie substante ..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in ..

Momeala raticida granule Protect (350 gr)

(0)
13.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Protect se prezinta sub formula de boabe cereliere, se amplaseaza in jurul galeriilor si in spatiile frecventate de catre soareci si sobolani, pe tavite de plast..

Momeala raticida grau contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

   DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atr..

Momeala raticida grau contra sobolanilor (375gr) - MasterRat

(0)
12.57 lei

   DESCRIERE PRODUS: MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atractante, ca..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobola..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Nocurat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
6.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
6.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
8.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun, soa..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
11.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)