Raticide sobolani

Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precum: sobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, se regasesc sub diferite forme comerciale si anume: pasta raticida, grau, raticid sub forma de inele, gel sobolani, etc.
Tabel:

Pasta raticida impotriva rozatoarelor - Muribrom - 150 gr

(0)
11.99 lei

Raticid-ul Muribrom 150 gr., este un produs impotriva rozatoarelor, cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.C..

Raticid MURIBROM 200+50g

(0)
10.70 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare.Cum se utilizeaza:Amplasati momeliile in apropierea ..

Raticid MURIBROM 400+100g

(0)
21.41 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus. Cum se utilizeaza:Am..

Raticid otrava pentru rozatoare - Muribrom - 3kg

(0)
149.44 lei

Raticidul otrava Muribrom, creat special pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de util..

Raticid pentru rozatoare (soareci, sobolani) - Muribrom - 1kg

(0)
52.16 lei

MURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Mod de utilizare:Amp..

Momeala rodenticida proaspata gata de folosit - MURIBROM - 15 kg

(0)
664.02 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Cum se utilizeaza:Amplas..

Scapa de sobolani cu Lipici Non-toxic Biostop

(0)
9.19 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipiciul Biostop este un lipici nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea sobolanilor. Poate fi utilizat in casa, in aer liber si in zonele de ig..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in ..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
8.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun, soa..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
11.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sob..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
8.89 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze re..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Nocurat Raticid este o momeala, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compoziti..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
8.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rodexion, se prezinta sub forma de pasta, momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. soareci, sobolani, soare..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul br..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Zagor

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala raticida Zagor este o pasta de culoare mov anti soareci/sobolani, care are la baza o compozitie speciala (Brodifacoum) ce faciliteaza eliminarea sigura a tuturor speciilor..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compoz..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compozitie substante ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Momeala raticida granule Protect (350 gr)

(0)
14.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Protect se prezinta sub formula de boabe cereliere, se amplaseaza in jurul galeriilor si in spatiile frecventate de catre soareci si sobolani, pe tavite de plast..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Momeala raticida grau contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

   DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atr..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Momeala raticida grau contra sobolanilor (375gr) - MasterRat

(0)
12.57 lei

   DESCRIERE PRODUS: MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atractante, ca..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobola..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Nocurat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
6.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
6.28 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
57.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Raticidul MasterRat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile sobolani intalnite in gospadariile ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Parafina raticida contra sobolanilor (200gr) - MasterRat

(0)
9.98 lei

 DESCRIERE PRODUS: MasterRat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile sobolani intalnite in gosp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze restul coloniei, ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
5.98 lei

 DESCRIERE PRODUS: Nocurat este o momeala raticida, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compozitie sp..

Afişare 1 - 30 din 38 (2 pagini)