Raticide sobolani

Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precum: sobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, se regasesc sub diferite forme comerciale si anume: pasta raticida, grau, raticid sub forma de inele, gel sobolani, etc.
Tabel:

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compoz..

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compozitie substante ..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in ..

Momeala raticida granule Protect (350 gr)

(0)
14.20 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala de la Protect se prezinta sub formula de boabe cereliere, se amplaseaza in jurul galeriilor si in spatiile frecventate de catre soareci si sobolani, pe tavite de plast..

Momeala raticida grau contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
24.92 lei

   DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atr..

Momeala raticida grau contra sobolanilor (375gr) - MasterRat

(0)
12.57 lei

   DESCRIERE PRODUS: MasterRat este momeala, care se prezinta sub forma de grau, ideala in lupta impotriva speciilor de sobolani. Momeala are in compozitie substante atractante, ca..

Momeala rodenticida proaspata gata de folosit - MURIBROM - 15 kg

(0)
664.02 lei

Raticid-ul MURIBROM, otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor de mai sus.Cum se utilizeaza:Amplas..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobola..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Nocurat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
6.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
6.28 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
8.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun, soa..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion parafina este un raticid sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
11.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rubis, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sob..

Parafina raticida contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
57.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Raticidul MasterRat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile sobolani intalnite in gospadariile ..

Parafina raticida contra sobolanilor (200gr) - MasterRat

(0)
9.98 lei

 DESCRIERE PRODUS: MasterRat parafina, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile sobolani intalnite in gosp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Jade

(0)
4.46 lei

DESCRIERE PRODUS: Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze restul coloniei, ..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Nocurat

(0)
5.98 lei

 DESCRIERE PRODUS: Nocurat este o momeala raticida, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compozitie sp..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rodexion

(0)
5.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion, se prezinta sub forma de pasta, momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. soareci, sobolani, soar..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Rubis

(0)
5.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, s..

Pasta raticida contra rozatoarelor (100gr) - Zagor

(0)
5.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Zagor este o pasta mov raticida anti rozatoare, care are la baza o compozitie speciala (Brodifacoum) ce faciliteaza eliminarea sigura a tuturor speciilor de rozatoare. Momeala..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Jade

(0)
6.88 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Jade este pasta raticida de culoare verde, utilizata impotriva rozatoarelor, cu efect letal intarziat (pentru ca rozatorul afectat de raticid, sa nu alarmeze re..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Nocurat

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Nocurat Raticid este o momeala, sub forma de pasta (albastra) anti rozatoare (ex. sobolani, soareci, soareci de camp, de variate specii), care are la baza o compoziti..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion

(0)
8.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rodexion, se prezinta sub forma de pasta, momeala nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. soareci, sobolani, soare..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rubis

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Rubis, se prezinta sub forma de pasta (rosie), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul br..

Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr) - Zagor

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala raticida Zagor este o pasta de culoare mov anti soareci/sobolani, care are la baza o compozitie speciala (Brodifacoum) ce faciliteaza eliminarea sigura a tuturor speciilor..

Pasta raticida de culoare rosie contra sobolanilor (100gr) - MasterRat

(0)
5.97 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de sobolani. Produsul are la baza o compozitie speciala care face posibila distrugerea ..

Pasta raticida de culoare rosie contra sobolanilor (1kg) - MasterRat

(0)
45.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de sobolani. Momeala are la baza o compozitie speciala care face posibila distr..

Pasta raticida de culoare rosie contra sobolanilor (200gr) - MasterRat

(0)
7.73 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala MasterRat este o pasta raticida de culoare rosie, ce combate cu eficienta sporita speciile de sobolani. Produsul are la baza o compozitie speciala care face posibila dist..

Afişare 1 - 30 din 38 (2 pagini)