Raticide sobolani

Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precum: sobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, se regasesc sub diferite forme comerciale si anume: pasta raticida, grau, raticid sub forma de inele, gel sobolani, etc.
Tabel:

Muribrom - 3kg: Raticid pentru rozatoare

(0)
149.44 lei

Raticidul Muribrom este otrava special creata pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate.Mod de Utili..

MURIBROM 200+50g : Raticid pentru rozatoare

(0)
18.21 lei

Cum se utilizeaza:   Amplasati momeliile in apropierea vizuinelor si a zonelor de tranzit ale rozatoarelor, ferite de umezeala, caldura si departe de accesul animalelor domestice si al c..

Muribrom Pasta Raticida-500 gr

(0)
13.44 lei

Muribrom Pasta Raticida-500 grIngrediente Active:Bromadiolona: Anticoagulant de a doua generatie, ce interfereaza cu coagularea sangelui la rozatoare. Prin consumul regulat al pastei Muribrom, b..

Muribrom - 150 gr: Pasta raticida impotriva rozatoarelor

(0)
11.99 lei

   Raticid-ul Muribrom 150 gr. este o solutie rapida si eficienta impotriva rozatoarelor, actionand cu eficacitate asupra soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare de dimensiuni similare.Mo..

Muribrom - 1kg: Raticid pentru rozatoare (soareci, sobolani)

(0)
52.16 lei

MURIBROM: Raticid eficient impotriva rozatoarelorMURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de ..

MURIBROM 400+100g: Raticid impotriva rozatoarelor

(0)
29.27 lei

Raticidul MURIBROM este o otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta impotriva soarecilor, sobolanilor si tuturor tipurilor de rozatoare de talia celor mentionate.Mod de Utilizare:Plasati ..

MURIBROM - 15 kg: Momeala rodenticida, proaspata, gata de folosit

(0)
664.02 lei

    Raticid-ul MURIBROM, cu formula sa eficientă bazata pe substanta anticoagulanta Brodifacoum, se dovedeste a fi o solutie rapida si eficienta impotriva rozatoarelor, inclusiv soarecilor s..

Biostop: Lipici Non-toxic impotriva sobolanilor

(0)
9.19 lei

DESCRIERE PRODUS:Lipiciul Biostop reprezinta o solutie eficienta si inofensiva in combaterea rozatoarelor, fiind un lipici nontoxic, transparent, fara miros si neinflamabil. Acesta poate fi utilizat i..

Jade Parafina, 200 gr: Baton cerat contra rozatoarelor

(0)
8.97 lei

DESCRIERE PRODUS:Jade, se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare si elimina cu eficienta sporita speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru, sobolanul brun, soarecele de c..

Jade: Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr)

(0)
8.89 lei

Produsul Jade reprezinta o solutie eficienta in combaterea rozatoarelor, sub forma unei paste raticide de culoare verde, cu un efect letal intarziat. Acest aspect crucial asigura faptul ca rozatoarele..

Nocurat: Parafina raticida contra rozatoarelor (200gr)

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS:Momeala parafina Nocurat, se prezinta sub forma de baton cerat, produsul nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul negru,..

Nocurat: Pasta raticida contra rozatoarelor (200gr)

(0)
9.85 lei

DESCRIERE PRODUS:   Nocurat Raticid reprezinta o solutie eficienta sub forma unei paste albastre, destinata combaterii rozatoarelor, cum ar fi sobolanii, soarecii si cei de camp, de diverse ..

Rubis, 200 gr: Parafina raticida contra rozatoarelor

(0)
11.96 lei

RDESCRIERE PRODUS:   Momeala Rubis se prezinta sub forma de baton cerat (parafina), nu necesita preparare este gata de utilizare, combate cu eficienta speciile de rozatoare (ex. sobolanul ne..

Zagor, 200 gr: Pasta raticida contra rozatoarelor

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS:   Momeala raticida Zagor este o pasta de culoare mov, eficienta impotriva soarecilor si sobolanilor, formulata cu Brodifacoum, asigurand eliminarea sigura a tuturor speciil..

Rodexion Micropelete (200gr): Momeala raticida contra rozatoarelor

(0)
6.26 lei

DESCRIERE PRODUS:Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, fiind destinat utilizarii in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala ar..

Rodexion, 200 gr: Parafina raticida contra rozatoarelor

(0)
10.78 lei

DESCRIERE PRODUS:   Rodexion parafina reprezinta o solutie eficienta de raticid sub forma unui baton cerat, fiind gata de utilizare fara a necesita preparare. Acest produs combate cu succes sp..

Rodexion, 200 gr: Pasta raticida contra rozatoarelor

(0)
8.96 lei

DESCRIERE PRODUS:   Rodexion, sub forma de pasta, este un produs deosebit de eficient, gata de utilizare imediata, ce combate cu succes speciile de rozatoare, precum soarecii, sobolanii, sau..

Rubis, 200 gr: Pasta raticida contra rozatoarelor

(0)
9.89 lei

DESCRIERE PRODUS:   Rubis, sub forma de pasta rosie, este un produs eficient gata de utilizare imediata, special conceput pentru combaterea rozatoarelor, inclusiv sobolanul negru, sobolanul ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

RAT RAUS Ambient, 50 gr: Repelent olfactiv impotriva sobolanilor

(0)
49.97 lei

DESCRIERE PRODUS:  Rat Raus Ambient reprezinta o solutie inovatoare pentru combaterea sobolanilor, avand la baza calitatile sale organoleptice. Repelentul este formulat din granule de lut uscate,..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)