Raticide sobolani

Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precum: sobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, se regasesc sub diferite forme comerciale si anume: pasta raticida, grau, raticid sub forma de inele, gel sobolani, etc.
Tabel:

Anti sobolani - boabe cerealiere Rodentox (500 gr)

(0)
12.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodentox sub forma de boabe cerealiere se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor. Datorita compozitiei si atractantilor folositi, Rodentox are o atract..

Biokett PAK Rodenticid boabe pentru rozatoare 200 gr.

(0)
1.97 lei

 DESCRIERE PRODUS: Biokett raticid este o momeala sub forma de boabe cerealiere pentru rozatoare ce se pot folosi atat in gospodarie, cat si profesional.   CUM SE FOLOSESTE: Momeal..

Biokett rodenticid boabe 200 grame

(0)
3.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Biokett raticid este o momeala sub forma de boabe cerealiere pentru rozatoare ce se pot folosi atat in gospodarie, cat si profesional.   CUM SE FOLOSESTE: Momeala ..

Biokett rodenticid boabe 400 grame

(0)
5.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Biokett raticid este o momeala sub forma de boabe cerealiere pentru rozatoare ce se pot folosi atat in gospodarie, cat si profesional.   CUM SE FOLOSESTE: Momeala ..

Combate sobolanii cu pasta raticida Kilrat (200 gr)

(0)
13.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Kilrat este un raticid sub forma de gel cu o compozitie speciala, care mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre sobolani. Dozarea este extrem de uso..

Lipici pentru sobolani - TOP10 (135 gr.)

(0)
6.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipiciul pentru sobolani este un lipici nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea sobolanilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la infiltrare..

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (10kg) - MasterRat Pellets

(0)
264.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala MasterRat Pellets lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compozitie substante atrac..

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (1kg) - MasterRat Pellets

(0)
29.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compoz..

Momeala raticida bricheta contra sobolanilor (350gr) - MasterRat Pellets

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS: MasterRat Pellets este momeala impotriva speciilor de sobolani ce se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra sobolanilor. Momeala are in compozitie substante ..

Momeala raticida contra rozatoarelor (200gr) - Rodexion Micropelete

(0)
6.96 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Momeala are in ..

Momeala raticida contra rozatoarelor (25kg) - Rodexion Micropelete

(0)
499.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Rodexion raticid se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Produsu..

Momeala raticida contra rozatoarelor (400gr) - Rodexion Micropelete

(0)
13.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodexion se prezinta sub forma de micropelete si lupta impotriva speciilor de sobolani, se foloseste in combinatie cu statiile de intoxicare contra soarecilor. Produsu..

Afişare 1 - 12 din 66 (6 pagini)