Distrugatoare insecte

Distrugatoarele de insecte cu lumina ultravioleta sunt folosite in industria alimentara, spatii publice, locuinta, etc. Aceste aparate sunt concepute ptr interior, cat si ptr exterior. Sunt usor de utilizat, non toxice, ecologice, nu emana mirosuri neplacute si nu necesita tehnici complicate de instalare.  
Tabel:

GH-4 (50 mp) - Aparat anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator

(0)
128.70 lei

   Produsul utilizeaza eficient lumina UV pentru atragerea si eliminarea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti-insecte, echipat cu o lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4, as..

Aparat anti insecte zburatoare cu lumina UV (4W) , 30-50 mp

(0)
145.15 lei

    Dispozitivul impotriva insectelor utilizeaza razele ultraviolete, recunoscute pentru eficienta lor in atragerea mustelor, tantarilor, molilor si altor insecte zburatoare sensibile la lum..

GC 30W (100 mp): Distrugator anti-insecte semiprofesional

(0)
194.50 lei

Produsul GC30 reprezinta un distrugator eficient de insecte, fabricat din aluminiu durabil. Cu o putere de 30W si doua lampi UV de 15W fiecare, acest dispozitiv emite ultraviolete pentru a atrage inse..

Isotronic : Dispozitiv anti insecte cu lampa UV (50 mp)

(0)
48.37 lei

Produsul reprezinta un dispozitiv cu lumina UV destinat prevenirii si combaterii insectelor zburatoare. Lampa atrage insectele, iar acestea sunt eliminate prin intermediul unui grilaj de tensiune inal..

Isotronic M&M 77010: Dispozitiv portabil anti insecte cu UV Led si ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS:    Aparatul M&M 77010 este un dispozitiv portabil extrem de util in combaterea insectelor si rozatoarelor, oferind o aplicare universala. Potrivit pentru eliminarea dau..

Pestmaster IK6 (90 mp)- Lumina ultravioleta ce elimina insectele zburatoare

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS:Distrugătorul cu lumină ultravioletă este soluția eficientă și sigură pentru eliminarea insectelor zburătoare. Neoanele care emit lumină ultravioletă atrag eficient insectele nedorite..

GC 60W (200 mp): Distrugator anti-insecte semiprofesional

(0)
377.07 lei

DESCRIERE PRODUS:   Distrugatorul GC60W cu lampi UV si retea de inalta tensiune electrocutoare impotriva insectelor fabricat din aluminiu, emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)