Distrugatoare insecte

Distrugatoarele de insecte cu lumina ultravioleta sunt folosite in industria alimentara, spatii publice, locuinta, etc. Aceste aparate sunt concepute ptr interior, cat si ptr exterior. Sunt usor de utilizat, non toxice, ecologice, nu emana mirosuri neplacute si nu necesita tehnici complicate de instalare.  
Tabel:

Anti insecte cu lampa UV (50 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Aparat anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4 (50 mp)

(0)
135.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Este dovedit faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4, cu ..

Aparat anti insecte pentru camera copiilor cu lampa UV - 20 mp

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Este stiut faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte GH1F foloseste o lampa UV special conceputa ..

Aparat anti insecte zburatoare cu lumina UV (4W) pe 30-50 mp

(0)
145.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul impotriva insectelor foloseste razele ultraviolete, dovedite a fi cele mai eficiente pentru atragerea mustelor, tantarilor, moliilor si altor insecte zburatoare sensi..

Aparat anti-insecte cu lampa UV (120 mp) - IK12

(0)
115.82 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

Aparat cu ultraviolete anti insecte zburatoare - 11W (25 mp)

(0)
116.11 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul anti insecte zburatoare este special conceput pentru utilizarea domestica. Acest aparat are un design fiabil si robust, emite lumina ultravioleta cu ajutorul neoanel..

Aparat cu ultraviolete portabil impotriva insectelor (30mp) - Isotronic Black White 25160

(0)
64.93 lei

 DESCRIERE PRODUS Acest aparat portabil impotriva insectelor (insectelor) utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare. Are incorporat un grilaj metalic aflat sub tensiu..

Aparat impotriva insectelor zburatoare cu lampa UV (200 mp) - IK30

(0)
183.77 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu UV atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj meta..

Aparat UV anti insecte cu lampa albastra - Isokat Blue (20 mp)

(0)
60.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Isokat Blue este un aparat anti insecte, anti tantari, anti muste si alte insecte zburatoare, ideal pentru interior si terease de mici dimensiuni prin jurul casei. Se utilizea..

Distrugator anti insecte cu hartie cu lipici si raze ultraviolete

(0)
257.94 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest distrugator anti insecte este realizat din aluminiu si se preteaza in eliminarea insectelor daunatoare. Puterea instalata a aparatului anti insecte este de 30W (doua lampi U..

Distrugator anti-insecte cu lumina UV (40 mp) - Pestmaster IK 4

(0)
63.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati eficient de insectele sacaitoare. Neoanele atrag insectele ca un magnet, acestea sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat ..

Distrugator anti-insecte semiprofesional, GC 30W (100 mp)

(0)
188.71 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul contra insectelor (confectionat din aluminiu) emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o putere de 30W; 2 lampi de 15W), pe cand grilajul metalic, trave..

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)