Distrugatoare insecte

Distrugatoarele de insecte cu lumina ultravioleta sunt folosite in industria alimentara, spatii publice, locuinta, etc. Aceste aparate sunt concepute ptr interior, cat si ptr exterior. Sunt usor de utilizat, non toxice, ecologice, nu emana mirosuri neplacute si nu necesita tehnici complicate de instalare.  
Tabel:

Anti insecte cu lampa UV (50 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Aparat anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4 (50 mp)

(0)
128.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Este dovedit faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte cu lampa UV (1x4W) si ventilator GH-4, cu ..

Aparat anti insecte zburatoare cu lumina UV (4W) pe 30-50 mp

(0)
145.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul impotriva insectelor foloseste razele ultraviolete, dovedite a fi cele mai eficiente pentru atragerea mustelor, tantarilor, moliilor si altor insecte zburatoare sensi..

Distrugator anti-insecte semiprofesional, GC 30W (100 mp)

(0)
194.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul contra insectelor (confectionat din aluminiu) emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o putere de 30W; 2 lampi de 15W), pe cand grilajul metalic, trave..

Isotronic M&M 77010 dispozitiv portabil anti insecte UV Led si ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M 77010 este un aparat portabil foarte util in combaterea insectelor dar si a rozatoarelor (aplicare universala). Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile un..

Lumina ultravioleta ce elimina insectele zburatoare (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati ..

Distrugator anti-insecte semiprofesional, GC 60W (200 mp)

(0)
377.07 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul GC60W cu lampi UV si retea de inalta tensiune electrocutoare impotriva insectelor fabricat din aluminiu, emite ultraviolete pentru a atrage insectele (cu o putere d..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)