Deszapezire ecologica

Tabel:

Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml DE ICER

(0)
12.99 lei

  Denumire produs: DE-ICERMod de ambalare: recipient cu pulverizatorFormula: solutie de degivrareCantitate: 500ml Descriere produs:Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne efi..

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 25kg - No Frost

(0)
146.60 lei

 Denumire produs: No FrostProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 25 kgPrezentare produs: Produsul este ambalat intr-un sac de 25 kg, economic, pentru sezonul iernii, in care gheat..

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 2kg - No Frost

(0)
18.81 lei

 Denumire produs: No FrostProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 2 kgPrezentare produs:No Frost este un produs ambalat intr-o galeata de plastic, usor de manuit pentru a faci..

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 4kg - No Frost

(0)
38.08 lei

 Denumire produs: No FrostProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 4 kgPrezentare produs:Acest produs este ideal pentru uzul casnic, ambalat intr-o galeata, usor de manuit pen..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 2.5kg - STOP ICE-

(0)
18.67 lei

  Denumire produs: Stop IceProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 2.5 kg Descriere produs:STOP-ICE este un produs ecologic foarte eficient in prevenirea si combater..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 5kg - STOP ICE-

(0)
35.02 lei

  Denumire produs: Stop IceProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 5 kg Descriere produs:Produs (Stop Ice) ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea ingh..

Solutie de degivrare 500 ml Riwax Ice-Ex

(0)
30.93 lei

  Denumire produs: Riwax Ice-ExMod de ambalare: recipient cu pulverizatorFormula: solutie de degivrareCantitate: 500ml Descriere produs:Produsul este un agent pentru degivrarea instantanee a parbrizel..

Spray de dezghetat parbriz 300ml DE-ICER

(0)
12.98 lei

  Denumire produs: DE-ICERMod de ambalare: sprayFormula: solutie de degivrareCantitate: 300ml Descriere produs:Produs destinat dezghetarii, indeparteaza rapid gheata de pe geam, far, og..

STOP ICE-produs biodegradabil pentru prevenire / combatere gheata 25kg

(0)
117.60 lei

Denumire produs: Stop IceProducator: PenguinFormula: material antiderapantCantitate: 25 kg Descriere produs:Produsul Stop Ice este extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)