Deszapezire ecologica

Tabel:

No Frost, 2 kg: Material de prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida si antiderapant

(0)
16.93 lei

DESCRIERE PRODUS:No Frost este un produs nou adaugat in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro incepand cu anul 2017.    Produsul este impachetat intr-o galeata de plastic, usor de manuit..

No Frost, 25 kg: Material de deszapezire si combatere gheata, dezghetare rapida si antiderapant

(0)
184.48 lei

DESCRIERE PRODUS:  No Frost, produsul revoluționar ambalat în saci de 25 kg, este solutia economica pentru sezonul iernii, atunci cand gheata devine o problema serioasa. Formula sa fara sare, ce ..

No Frost, 4 kg: Material de prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant

(0)
34.27 lei

DESCRIERE PRODUS:No Frost este un produs inovator intrat recent in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro in 2017.Ideal pentru uz casnic, acest produs vine ambalat intr-o galeata, usor de manuit pe..

STOP ICE (2,5 kg): Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
16.80 lei

DESCRIERE PRODUS:STOP-ICE reprezinta un produs ecologic extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si stratului de zapada de pe suprafata drumurilor. Formula sa, bazata pe Clorura de Ma..

STOP ICE, 25 kg: Produs biodegradabil pentru prevenire si combatere gheata

(0)
179.97 lei

Introducere pe www.einsecticide.ro in 2016Descriere produs:Stop Ice, noul produs adaugat in portofoliul www.einsecticide.ro in 2016, reprezinta solutia eficienta pentru prevenirea si combaterea inghet..

STOP ICE, 5 kg: Material biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
31.52 lei

    Produsul nou introdus in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro in 2016 este "Stop Ice," un produs ecologic extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si a stratului de..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

DE ICER, 500 ml: Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS:DE-ICER - Solutie Degivranta Puternica 500mlProdusul DE-ICER este o solutie cu efect degivrant extrem de puternic, conceputa pentru a preveni eficient si pe termen lung inghetarea par..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Riwax Ice-Ex , 500 ml: Solutie de degivrare

(0)
30.93 lei

   Produsul "Riwax Ice-Ex" este un agent de degivrare cu actiune instantanee, perfect pentru prevenirea inghetarii si eliminarea rapida si eficienta a ghetii de pe parbrize, geamuri, faruri ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)