Dispozitive portabile

Cand mergeti la plimbare, la pescuit, intr-un parc sau cu cortul, inevitabil gasiti si tantari disperati sa va muste. Inlocuiti spray-urile clasice si alte substante ce se epuizeaza repede cu mici dispozitive portabile, ce functioneaza pe principiul ultrasunetelor.
Tabel:

Anti Stich LED aparat portabil cu ultrasunete anti tantari (6mp) - Isotronic

(0)
24.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat emite ultrasunete ce vor tine la distanta tantarii, pe o suprafata de pana la 6 mp. Isotronic Anti Stich LED functioneaza cu 3 baterii tip "nasture" AG13 1.5V. Pentru..

Anti tantari pentru uz interior si exterior pe o suprafata de 20 mp - SC 27

(0)
86.38 lei

DESCRIERE PRODUS: Studiile clinice au aratat ca numai femelele musca sau sug sangele cald in perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantar..

Aparat portabil impotriva tantarilor (30mp) - Isotronic Black White 25160

(0)
64.93 lei

    DESCRIERE PRODUS: Acest aparat portabil impotriva insectelor (tantarilor) utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare. Are incorporat un grilaj metal..

Aparat portabil impotriva tantarilor (6mp) - Isotronic Anti Stich

(0)
62.19 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparat portabil antiinsecte emite ultrasunete ce vor tine la distanta tantarii, pe o suprafata de pana la 6 mp. Isotronic Anti Stich functioneaza cu o singura baterie AA, ce poate..

Dispozitiv portabil cu ultrasunete anti tantari (ideal pescari) - Radarcan SC1

(0)
38.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Micul dispozitiv emite ultrasunete, pe frecvente detectabile doar de tantari si alte musculite din aceeasi familie de insecte. Undele ultrasonice emise de SC1 vor deranja si a..

Dispozitiv portabil cu ultraviolete anti tantari si muste (40mp) - Insectkiller portabil

(0)
96.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul portabil cu lumina ultravioleta este un dispozitiv electronic, ce atrage mustele si tantarii cu ajutorul neoanelor ce emit lumina UV. Odata atrase insectele de aceas..

Lampa cu UV anti tantari portabil - Biometrixx S100

(0)
72.57 lei

DESCRIERE PRODUS: Lampa cu uv portabila anti insecte este ideala pentru pescari, drumetii, camping, etc. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mu..

M&M 77010 aparat portabil cu ultrasunete si UV led anti tantari, anti soareci/sobolani 30mp

(0)
128.93 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M 77010 este un aparat portabil foarte util in combaterea insectelor dar si a rozatoarelor (aplicare universala). Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile un..

Mini aspirator de insecte SC-30

(0)
45.17 lei

DESCRIERE PRODUS: O metoda moderna si igienica de a scapa de insectele nedorite, fara a fi nevoie sa intrati in contact cu ele. Aspiratorul este format din 2 piese. Pentru a pune in functiune a..

Paleta electrica anti-tantari

(0)
38.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Aproape 80% dintre noi suntem tinte predilecte pentru diverse insecte precum ar fi: tantari, muste, bondari, viespi, albine, etc. Sunt metode si metode de combatere a insectelor d..

Ultrasunete contra tantarilor portabil (25 mp) - Biometrixx S1

(0)
58.05 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul BioMetrixx S1 este un aparat ce emite ultrasunete la o frecventa inalta de 7000 Hz, cu ajutorul unei mici boxe speciale. Ultrasunetele sunt sunt percepute de catre ta..

Ultrasunete impotriva insectelor - Solar Vario Schutz

(0)
77.31 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar afecteaza sist..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)