Aparate soareci portabile

Dispozitivele portabile impotriva soarecilor sunt utile, atunci cand nu aveti o sursa de curent, unde doriti sa va protejati de musafirii nepoftiti si anume soarecii. Aparatele sunt de dimensiuni reduse, functioneaza pe baterii sau incarcare solara.
Tabel:

Aparat ingenios impotriva soarecilor portabil (20 mp) - Radarcan 10RC

(0)
59.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingeniosul aparat anti-soareci este dotat cu o boxa speciala, capabila sa redea ultrasunete, cu frecventa de peste 20.000 Hz, valoare de la care urechea omului nu poate auzi. ..

Aparat cu ultrasunete anti soareci solar (25 mp) - Biometrixx S4

(0)
125.80 lei

DESCRIERE PRODUS: Biometrixx S4 emite sunete de inalta frecventa, care nu sunt percepute de urechea umana. Ultrasunetele emise de aparat afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a rozatoar..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva soarecilor - L1 Beetle 70500 (30mp)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE  PRODUS: L1 Beetle 70500 e un dispozitic foarte de util impotriva sobolanilor si a soarecilor. Este portabil, mic si compact poate fi luat in bagajul de vacanta, in drumetii, la vana..

Aparat portabil impotriva soarecilor cu incarcare solara - Solar Vario Schutz

(0)
77.30 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul anti soareci emite unde ultrasonice prin intermediul unei boxe speciale, ce va ataca sistemul nervos central al daunatorilor pe care dorim sa ii combatem. Solar ..

Dispozitiv soareci cu ultrasunete portabil (25mp) - Biometrixx S2

(0)
58.06 lei

DESCRIERE PRODUS: Soarecii sunt o reala problema in casa dvs. Mentineti o curatenie stricta si apelati la aparate cu ultrasunete pentru indepartarea rozatoarelor. Aparatul impotriva soarecilor ..

Isotronic M&M 77010 dispozitiv portabil ultrasunete anti soareci 30mp

(0)
128.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul M&M 77010 este portabil si foarte util in combaterea soarecilor si a sobolanilor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile unde nu sunt doriti, prec..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)