Purificatoare aer

 Purificatorul de aer este conceput pentru a imbunatati calitatea aerului in incaperile pe care le frecventam.
Tabel:

Mini-inhalator salin InSalin

(0)
119.99 lei

 DESCRIERE PRODUS: Inhalatorul InSalin este un aparat destinat folosirii mobile (utilizarii la purtator), acest lucru permite utilizarea inainte, dupa sau in timpul expunerii in medii car..

Rezerva Salin Plus Purificator de aer

(0)
119.99 lei

 DESCRIERE PRODUS: Salin Plus rezerva e un filtru consumabil al purificatorului de aer Salin Plus, adecvat refacerii eficientei terapeutice a acestuia. Aceasta rezerva are in continut gra..

Rezerva Salin S2 Purificator de aer

(0)
69.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Salin S2 rezerva e un filtru consumabil al purificatorului de aer Salin S2, adecvat refacerii eficientei terapeutice a acestuia. Aceasta rezerva are in continut granule..

Salin plus Purificator de aer

(0)
399.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in tara de foarte multa vreme. Ele utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in ..

Salin S2 Purificator de aer

(0)
199.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in tara de foarte multa vreme. Ele utilizeaza un procedeu de noutate absoluta..

SC 201 Radarcan Purificator de aer

(0)
128.77 lei

     DESCRIERE PRODUS: SC 201 a fost creat special pentru a imbunatati calitatea aerului din locurile unde acesta este contaminat sau vechi. Tehnologia avansata folosi..

SC 311 Radarcan Bec cu ionizator de aer

(0)
43.68 lei

  DESCRIERE PRODUS: Ionizatorul restabileste echilibrul natural al ambientului, purificandu-l prin producerea de ioni negativi, ce duce la o crestere a oxigenarii plamanilor si desco..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)