Aparate anti vulpi

Protejati-va cotetul pasarilor din ograda dvs. de atacul vulpilor. Aparatele cu ultrasunete sau cu alarma acustica sunt special destinate alungarii vulpilor din ograda dvs. Le puteti monta in exterior, intrucat sunt rezistente la intemperii si alte capricii ale vremii.
Tabel:

Isotronic: Blue flash 78640 - Dispozitiv portabil impotriva animalelor salbatice

(0)
124.94 lei

    Produsul nostru, dispozitivul Anti Animale Salbatice de la Isotronic, reprezinta alegerea perfecta pentru o protectie eficienta impotriva animalelor salbatice precum porci mistreti, vulp..

M161: Generator ultrasunete anti animale salbatice

(0)
127.79 lei

DESCRIERE PRODUS:   Generatorul cu ultrasunete dezvoltat de Kemo (Germania) este solutia perfecta pentru alungarea animalelor salbatice din gradini si terenurile arabile, asigurand protectie..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP 64 (900 gr) : Pulbere solubila impotriva vulpilor

(0)
204.08 lei

DESCRIERE PRODUS:Pulberea solubila REP64 actioneaza pe cale olfactiva, fiind discreta pentru om, dar extrem de deranjanta pentru vulpi, oferindu-le un miros si gust neobisnuit. Aceasta poate fi utiliz..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat solar 60040 impotriva vulpilor si a altor animale

(0)
140.60 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul Solar Repeller Outdoor 60040 de la Isotronic este solutia perfecta pentru a alunga vulpile, oferind o tehnologie moderna, ecologica si lipsita de chimicale. Acest disp..

FG015 Fox Repeller: Dispozitiv piezo electric cu ultrasunete de mare putere anti vulpi

(0)
302.46 lei

Descriere Produs: Inovație pentru protectia eficienta a spatiilor dvs.! Dispozitivul FG015, fabricat de prestigiosul producator german Kemo, este echipat cu un difuzor incorporat ce utilizeaza o ..

Pestmaster: UAF03 - Anti vulpi cu ultrasunete

(0)
187.26 lei

DESPRE PRODUS:   Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sunt imperceptib..

PR220.4, (360 mp) - Dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea vulpilor

(0)
140.15 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul emite valuri continue de ultrasunete, variabile, acoperind un spectru foarte larg de frecvente, pentru a combate majoritatea daunătorilor, inclusiv vulpile si alte animale sa..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)