Anti molii

Moliile se pot instala in orice coltisor al casei, distrugand alimentele, hainele, lenjeria, etc. Ouale moliilor depuse in mancare pot pune in pericol sanatatea oricarui om, astfel este recomandat sa apelati la capcanele cu feromoni anti molii.
Tabel:

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii de haine

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Atragatoare pentru Moliile de Haine:O solutie eficienta si inofensiva pentru a captura moliile de haine, aceasta capcana este imbogatita cu feromoni sexuali atragatori. Cu un ..

Geo Pad: Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de cereale

(0)
13.45 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Geo Pad cu lipici este solutia perfecta pentru capturarea moliilor fara a crea dezordine sau murdarie. Usor de manevrat si folosit, acest produs ecologic este fabricat din pla..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Protect-B: Caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine

(0)
9.12 lei

DESCRIERE PRODUS:Caseta Protect-B reprezinta solutia perfecta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine. Cu o durata de protectie de sase luni, ofera o bariera sigura pentru hainele din dulap ..

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS:Utilizare Versatilă în Spații Închise:Potrivit pentru diverse spații închise, cum ar fi magazine alimentare, apartamente sau depozite, capcana este proiectată pentru a captura moliile..

Geo Pad: Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de lana

(0)
16.18 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Geo Pad cu lipici este solutia ideala pentru capturarea moliilor de lana fara a crea dezordine sau murdarie. Usor de manevrat si folosit, acest produs ecologic este fabricat d..

Pestmaster: Fastmetrin (750ml) : Insecticid profesional anti molii

(0)
22.20 lei

Prezentare Produs:Insecticidul Fastmetrin, un nou produs dedicat atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici, vine sub forma gata de utilizare, oferind o actiune puternica si imediata prin con..

BROS: Suport de agatat anti molii - 4 sezoane (259)

(0)
18.93 lei

Suport de Agățat BROS pentru Molii - Efectiv pe Tot Parcursul AnuluiSuportul de agățat BROS pentru molii 4 sezoane este soluția ideală pentru eliminarea molilor din dulapuri și debarale, oferind o pro..

BROS: Suport de agatat cu lavanda anti molii (028)

(0)
10.01 lei

DESCRIERE PRODUS:Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de lavanda.Mod de utilizare:Dif..

Bros: Spray impotriva moliilor, 150 ml. (033)

(0)
15.54 lei

Descriere:   Acesta este un spray cu aerosol pentru eliminarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare, menit special pentru a va scapa de aceste probleme mici si zburatoare. Spray..

BROS: Pastile parfumate anti molii 20buc. (203)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS:Pastile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc. ofera protectie eficienta a hainelor, textilelor si blanurilor.Mod de utilizare:BROS impotriva moliilor 20 buc. se pun pastilele intr..

Vaco: Capcana pentru molii alimentare, 2buc

(0)
14.00 lei

Capcană Organică Anti molii Alimentare - Protecție Fără Substanțe PericuloaseAceastă capcană reprezintă soluția perfectă împotriva molilor alimentare, fiind formulată exclusiv din ingrediente organice..

Vaco: Capcana pentru molii de haine (textile) 1buc

(0)
8.00 lei

Capcana Molii pentru Haine: Protecție Sigură și EficientăCapcana noastră specială pentru molii de haine asigură o soluție eficientă și sigură pentru protejarea garderobei dvs. Nu conține substanțe per..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Soluția Ideală pentru Protejarea Casei TaleCapcana noastră inovatoare este proiectată pentru a prinde eficient molii de bucătărie și cei de haine, oferind..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1), 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Protecție Versatilă și Durată ExtinsăDescoperiți soluția completă pentru combaterea molilor de bucătărie și a celor de textile cu Capcana Molii Alimentare..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)