Anti molii

Moliile se pot instala in orice coltisor al casei, distrugand alimentele, hainele, lenjeria, etc. Ouale moliilor depuse in mancare pot pune in pericol sanatatea oricarui om, astfel este recomandat sa apelati la capcanele cu feromoni anti molii.
Tabel:

Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de cereale - Geo Pad

(0)
13.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Geo Pad cu lipici captureaza moliile fara a face dezordine sau murdarie, foarte usor de manevrat/folosit, produs ecologic. Capcana cu feromoni pentru moliile de cereal..

Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de lana - Geo Pad

(0)
16.18 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Geo Pad cu lipici captureaza moliile de lana fara a face dezordine sau murdarie, foarte usor de manevrat/folosit, produs ecologic. Capcana cu feromoni pentru moliile ..

Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari - Biostop

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor (Plodia Interpunctella, Ephestia Elutella, Ephestia Kuehniella, Ephes..

Capcana cu feromoni anti molii de haine - Biostop

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana adeziva pentru capturarea moliilor de haine, cu feromoni sexuali atractanti. Se poate agata foarte usor datorita sistemului de agatare inclus. Fara miros neplacut, far..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine - Protect-B

(0)
9.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Protect-B caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine. Timp de sase luni ofera o siguranta hainelor din dulap impotriva moliilor si larvelor. Fara substante toxi..

Insecticid profesional anti molii (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si actiun..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)