Anti molii

Moliile se pot instala in orice coltisor al casei, distrugand alimentele, hainele, lenjeria, etc. Ouale moliilor depuse in mancare pot pune in pericol sanatatea oricarui om, astfel este recomandat sa apelati la capcanele cu feromoni anti molii.
Tabel:

Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de cereale - Geo Pad

(0)
13.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Geo Pad cu lipici captureaza moliile fara a face dezordine sau murdarie, foarte usor de manevrat/folosit, produs ecologic. Capcana cu feromoni pentru moliile de cereal..

Capcana adeziva cu feromoni impotriva moliilor de lana - Geo Pad

(0)
16.18 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Geo Pad cu lipici captureaza moliile de lana fara a face dezordine sau murdarie, foarte usor de manevrat/folosit, produs ecologic. Capcana cu feromoni pentru moliile ..

Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari - Biostop

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor (Plodia Interpunctella, Ephestia Elutella, Ephestia Kuehniella, Ephes..

Capcana cu feromoni anti molii de haine - Biostop

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana adeziva pentru capturarea moliilor de haine, cu feromoni sexuali atractanti. Se poate agata foarte usor datorita sistemului de agatare inclus. Fara miros neplacut, far..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine - Protect-B

(0)
9.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Protect-B caseta pentru distrugerea moliilor si larvelor din haine. Timp de sase luni ofera o siguranta hainelor din dulap impotriva moliilor si larvelor. Fara substante toxi..

Insecticid profesional anti molii (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si actiun..

BROS Suport de agatat, anti molii 4 sezoane (259)

(0)
18.93 lei

Suport de agatat BROS pentru molii 4 sezoane destinat eliminarii moliile din dulapuri si debarale, nu pateaza hainele, emite un miros placut. Este frecvent utilizat in toalete ca parfumant dator..

BROS Suport de agatat cu lavanda anti molii (028)

(0)
10.01 lei

Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de lavanda.Mod de utilizare:Difuzor lava..

Spray impotriva moliilor Bros, 150 ml. (033)

(0)
15.54 lei

Acesta este un spray cu aerosol pentru eliminarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare, menit special pentru a va scapa de aceste probleme mici si zburatoare. Spray-ul are un efect imedia..

BROS Pastile parfumate anti molii 20buc. (203)

(0)
12.99 lei

Pastile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc. ofera protectie eficienta a hainelor, textilelor si blanurilor.Mod de utilizare:BROS impotriva moliilor 20 buc. se pun pastilele intre haine sau in ..

Capcana pentru molii alimentare 2buc. Vaco

(0)
13.99 lei

Capcana pentru alimentare. Nu contine substante periculoase. Poate fi utilizat oriunde unde s-a observat prezenta daunatorului, fara a va preocupa sanatatea familiei. Produs organic.Pentru a pri..

Capcana pentru molii de haine (textile) 1buc. Vaco

(0)
8.00 lei

Capcana pentru molii de haine (textile/imbracaminte). Nu contine substante periculoase. Poate fi utilizat oriunde unde s-a observat prezenta daunatorului, fara a va preocupa sanatatea familiei. ..

Vaco, Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana este adecvata pentru ambele specii. Problema cu distingerea speciilor a incetat sa mai existe. Prinde efectiv molii de bucatarie si imbracaminte. Nu contine substante periculoase. Poate ..

Vaco, Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana este adecvata pentru ambele specii. Problema cu distingerea speciilor a incetat sa mai existe. Prinde efectiv molii de bucatarie si imbracaminte. Nu contine substante periculoase. Poate ..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)