Anti tantari-muste

Aparatele cu ultrasunete pentru alungarea tantarilor si distrugatoarele cu neoane UV va ofera o protectie si un confort maxim impotriva tantarilor, si a bolilor pe care acestia le pot raspandi. Insecticide profesionale elimina eficient tantarii si mustele din locuinta dumneavoastra. 
Tabel:

Alunga tantarii si mustele cu ultraviolete - Pestmaster IK 4 (40 mp)

(0)
63.44 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati eficient de insectele sacaitoare. Neoanele atrag insectele ca un magnet, acestea sunt inconjurate de un grilaj m..

Anti insecte pentru priza (20 mp) - Isokat Mini

(0)
43.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest dispozitv anti insecte este un mini distrugator de insecte cu lampa mica UV fluorescenta. Este special conceput pentru eliminarea insectelor zburatoare precum muste si t..

Anti muste si anti tantari cu ultrasunete (25 mp) - Biometrixx S4

(0)
125.79 lei

DESCRIERE PRODUS: Biometrixx S4 este un aparat solar ce produce sunete de inalta frecventa, care abia sunt percepute de urechea umana. Aceste sunete de inalta frecventa afecteaza capacitatea au..

Anti Stich LED aparat portabil cu ultrasunete anti tantari (6mp) - Isotronic

(0)
24.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat emite ultrasunete ce vor tine la distanta tantarii, pe o suprafata de pana la 6 mp. Isotronic Anti Stich LED functioneaza cu 3 baterii tip "nasture" AG13 1.5V. Pentru..

Anti tantari de camera cu ultrasunete (40mp) - Isotronic Ultra Stichfrei Sensitiv

(0)
66.45 lei

DESCRIERE PRODUSE: Dispozitivul Isotronic Ultra Stichfrei Sensitiv emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea la frecvente de peste 20.000 Hz. Aceste ultrasunete s..

Anti tantari pentru uz interior si exterior pe o suprafata de 20 mp - SC 27

(0)
86.38 lei

DESCRIERE PRODUS: Studiile clinice au aratat ca numai femelele musca sau sug sangele cald in perioada lor de gestatie cu scopul de a se hrani. Atunci cand sunt in aceasta stare, femelele tantar..

Anti-muste cu ultrasunete (25mp) - Radarcan R-103

(0)
71.52 lei

DESCRIERE PRODUS: In urma testelor intensive de laborator, s-a demonstrat faptul ca insectele, rozatoarele, animalele, sunt sensibile la ultrasunete, la miscari usoare ale pamantului, precum si a..

Aparat anti tantari pentru camera copiilor cu lampa UV - 20mp

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Este dovedit faptul ca lumina UV este cea mai eficienta in momirea insectelor zburatoare sensibile la lumina. Aparatul anti insecte GH1F foloseste o lampa UV special conceput..

Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor - Electric Mosquito Trap 55650

(0)
24.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana electrica este fabricata din ABS rezistent la foc pentru a asigura siguranta maxima. Acesta utilizeaza razele uv pentru atragerea insectelor zburatoare (tantari) spre..

Aparat cu ultrasunete impotriva tantarilor (20 mp) - Electric Mosquito Alarm

(0)
16.99 lei

DESCRIERE PRODUSE: Dispozitivul electric emite ultrasunete, sunete de inalta frecventa, care vor afecta sistemul nervos central al tantarilor. Ultrasunetele acestea nu sunt percepute de catre urec..

Aparat cu ultrasunete impotriva tantarilor (30 mp) - Isotronic Ultra Stichfrei

(0)
56.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Isotronic Ultra Stichfrei emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea la frecvente de peste 20.000 Hz. Aceste ultrasunete sunt aproap..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva tantarilor si purecilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE PRODUS: L2 Beetle 70505 este un aparat cu alimentare de la baterii, este portabil, inlatura cu eficienta purecii si tantarii prin emisia de ultrasunete ce vor deranja si afecta sistemul n..

Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)