Anti tantari-muste

Aparatele cu ultrasunete pentru alungarea tantarilor si distrugatoarele cu neoane UV va ofera o protectie si un confort maxim impotriva tantarilor, si a bolilor pe care acestia le pot raspandi. Insecticide profesionale elimina eficient tantarii si mustele din locuinta dumneavoastra. 
Tabel:

Insecticid concentrat Supertox 5 litri

(0)
1350.00 lei

Insecticid concentrat Supertox CompozițieCypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți. Activitate biocidăProdusul a fost testat și dovedit eficient de către ..

Insektum Forte 15ml. Insecticid concentrat emulsionabil cu efect de soc si remanenta indelungata impotriva mustelor, tantarilor, moliilor, gandacilor, purecilor, furnicilor etc.

(0)
5.99 lei

INSEKTUM FORTE, Insecticid Universal profesional pentru combaterea rapida a insectelor daunatoare (taratoare/zburatoare), cu remanenta indelugata, 90 de zile!Insektum este un produs au..

Aparat cu lampa UV impotriva tantarilor - Electric Mosquito Trap 55650

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana electrica este fabricata din ABS rezistent la foc pentru a asigura siguranta maxima. Acesta utilizeaza razele uv pentru atragerea insectelor zburatoare (tantari) spre..

Aparat cu ultrasunete impotriva tantarilor (20 mp) - Electric Mosquito Alarm

(0)
16.99 lei

DESCRIERE PRODUSE: Dispozitivul electric emite ultrasunete, sunete de inalta frecventa, care vor afecta sistemul nervos central al tantarilor. Ultrasunetele acestea nu sunt percepute de catre urec..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva tantarilor si purecilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
74.95 lei

DESCRIERE PRODUS: L2 Beetle 70505 este un aparat cu alimentare de la baterii, este portabil, inlatura cu eficienta purecii si tantarii prin emisia de ultrasunete ce vor deranja si afecta sistemul n..

Aparat ultrasunete cu frecvente variabile, anti tantari (40mp) - Vario Schutz

(0)
52.12 lei

DESCRIERE PRODUS: Micul dispozitiv emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de insecte si daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar..

Dezinsectie cu insecticid profesional anti tantari si muste - Cypertox FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii si mustele sunt insecte sacaitoare pe care le intalnim atunci cand ne punem la masa, ne relaxam in pat, stam pe terasa, etc. Eliminarea acestor insecte se realizeaza ..

Dispozitiv anti tantari si muste cu lampa UV (90 mp) - Pestmaster IK6

(0)
87.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Distrugatorul cu lumina ultravioleta se preteaza pentru eliminarea eficienta si sigura a insectelor zburatoare. Cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV) scapati ..

Elimina tantarii si mustele cu insecticidul - Pertox 8 FORTE (1L)

(0)
98.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pertox 8 FORTE este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare. Acest insectici..

Insecticid Agita 400 gr

(0)
204.94 lei

Descriere: Substanta activa: Thiamethoxam  + 0.05 % Z-9 tricosen; Agita 10 WG este un insecticid ce se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maroniu deschi..

Insecticid impotriva insectelor zburatoare (750ml) - Pestmaster Insektokiller

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

Insecticid impotriva mustelor si tantarilor (1L) - Insektum FORTE 1000 mp

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum FORTE prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa form..

Insecticid profesional anti tantari si muste - (50 ml) Insektum FORTE

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum FORTE prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa form..

Isotronic M&M 77010 aparat portabil cu ultrasunete si UV led anti tantari, anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M este un aparat cu aplicare universala, portabil foarte util in combaterea tantarilor si mustelor, dar si a rozatoarelor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locuril..

Isotronic M&M 77010 aparat portabil UV Led anti tantari si muste cu ultrasunete anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M este un aparat cu aplicare universala, portabil foarte util in combaterea tantarilor si mustelor, dar si a rozatoarelor. Adecvat pentru combaterea daunatorilor din loc..

M&M 77010 aparat portabil cu ultrasunete si UV led anti tantari, anti soareci/sobolani 30mp

(0)
122.48 lei

DESCRIERE PRODUS: M&M 77010 este un aparat portabil foarte util in combaterea insectelor dar si a rozatoarelor (aplicare universala). Adecvat pentru combaterea daunatorilor din locurile un..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Mini distrugator anti tantari si muste cu lampa UV (acopera 120 mp) - IK12

(0)
115.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul cu lampa uv atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grila..

Paleta electrica anti-tantari

(0)
44.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Aproape 80% dintre noi suntem tinte predilecte pentru diverse insecte precum ar fi: tantari, muste, bondari, viespi, albine, etc. Sunt metode si metode de combatere a insectelor d..

Scapa de muste si tantari cu Pertox 8 FORTE - (50ml) insecticid profesional

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000..

Solutie insecticid contra tantarilor si mustelor - Cypertox FORTE (50 ml)

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa acea..

SpaceDog 70550 dispozitiv portabil cu lanterna, ultrasunete si alimentare solara pentru alungarea tantarilor (30 mp interior-8 m exterior)

(0)
113.94 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul SpaceDog 70550 impotriva tantarilor este portabil, cu ultrasunete si incarcare solara, design minimalist, face parte din noua generatie. Produs creat pentru alun..

Spray anti tantari, tauni si alte insecte intepatoare (100ml) - Helpic

(0)
29.97 lei

DESCRIERE PRODUS:  Sprayul Helpic impotriva tantarilor, taunilor si altor insecte intepatoare ofera protectie pana la 8 ore. Datorita compozitiei speciale, sprayul este rezistent la apa si efi..

Spray Protect pentru combaterea mustelor si a tantarilor 400 ml

(0)
17.94 lei

  DESCRIERE PRODUS: Produsul de la Protect combate insectele zburatoare precum mustele si tantari. Nu are efect nociv asupra omenilor si a animalelor, este un spray de noua generatie din..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ultraviolete anti tantari si muste (20 mp) - Isotronic

(0)
48.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este un aparat cu lumina UV utilizat pentru prevenirea si combaterea insectelor zburatoare. Insectele sunt atrase de lampa UV si apoi sunt distruse pe grilajul de ten..

Insecticid profesional INSEKTUM FORTE 5l de la Pestmaster

(0)
449.00 lei

 Pestmaster INSEKTUM FORTE, Insecticid Universal profesional pentru combaterea rapida a insectelor daunatoare (taratoare/zburatoare), cu remanenta indelugata, 90 de zile!INSEKTUM FORTE 5lIn..

Spirale impotriva tantarilor (efect imediat) Bros, 10buc. (012)

(0)
14.65 lei

Spiralele insecticide impotriva tantarilor, sunt fabricate din hartie presata, au in continut ingrediente active emanate in timpul arderii care indeparteaza tantarii si insectele daunatoare, in ..

Spray impotriva tantarilor si viespilor (adecvat si pentru copii) Bros, 90ml. (427)

(0)
31.54 lei

Spray-ul aerosol Bros este eficient impotriva tantarilor si viespilor, fiind potrivit si pentru copii cu varsta mai mare de 1 an. Are un parfum placut si ofera protectie pana la 6 ore.impotriva ..

Spray impotriva mustelor si tantarilor Bros, 400ml. (018)

(0)
21.86 lei

Spray-ul Bros este eficient si impotriva moliilor si a mustelor de fructe, cu efect imediat.Prin combinarea diferitelor ingrediente active se obtine un efect de eliminare rapida a insectelor zbura..

Bastoane impotriva tantarilor, mustelor negre si altor insecte zburatoare, Bros, 4buc. (117)

(0)
22.69 lei

Bastonase fumigene BROS pentru combaterea insectelor zburatoare (tantari, muste etc.) protejeaza pana la 60mp, recomandam utilizarea lor in gradini sau balcoane, au un efect similar ca al spiral..

Bros banda adeziva pentru insecte (muste)

(0)
2.00 lei

Descriere Mod de utilizare:Incalziti banda adeziva pentru muste in palme si scoateti-o prin miscari circulare, cel mai bine ar fi sa o agatati intr-un  loc cat ..

Afişare 1 - 30 din 52 (2 pagini)