Ingrasaminte granulate de toamna

Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru conifere (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru conifere este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nutrienti a..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru conifere (10 Kg)

(0)
94.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamant de toamna Florovit pentru conifere, este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru conifere (3 Kg)

(0)
33.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit Ingrasamant de toamna pentru conifere, este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru gazon (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile de..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru gazon (10 Kg)

(0)
89.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile de ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru gazon (25 Kg)

(0)
184.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon Florovit este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate spec..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna pentru gazon (3 Kg)

(0)
33.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit Ingrasamant de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna universal (1 Kg)

(0)
11.99 lei

 Denumire produs: Florovit de toamna universal Cantitate: 1 Kg (50m2)Compozitie ingrasamant: Azot 4.0, Fosfor 12.2, Potasiu 26.0, magneziu, sulf, bor, fier, mangan, molibden, zinc. Perioada de ap..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant de toamna universal (3 Kg)

(0)
26.99 lei

 Denumire produs: Florovit de toamna universal Cantitate: 3 Kg (150m2)Compozitie ingrasamant: Azot 4.0, Fosfor 12.2, Potasiu 26.0, magneziu, sulf, bor, fier, mangan, molibden, zinc. Perioada de aplica..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)