Ingrasaminte granulate de toamna

Tabel:

Ingrasamant de toamna pentru conifere (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru conifere este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nutrienti a..

Ingrasamant de toamna pentru conifere (10 Kg)

(0)
94.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamant de toamna Florovit pentru conifere, este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nu..

Ingrasamant de toamna pentru conifere (3 Kg)

(0)
33.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit Ingrasamant de toamna pentru conifere, este un ingrasamant recomandat pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna. Inglobeaza nu..

Ingrasamant de toamna pentru gazon (1 Kg)

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile de..

Ingrasamant de toamna pentru gazon (10 Kg)

(0)
89.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile de ..

Ingrasamant de toamna pentru gazon (25 Kg)

(0)
184.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Ingrasamantul de toamna pentru gazon Florovit este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate spec..

Ingrasamant de toamna pentru gazon (3 Kg)

(0)
33.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Florovit Ingrasamant de toamna pentru gazon este adecvat  nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate speciile..

Ingrasamant de toamna universal (1 Kg)

(0)
11.99 lei

 Denumire produs: Florovit de toamna universal Cantitate: 1 Kg (50m2)Compozitie ingrasamant: Azot 4.0, Fosfor 12.2, Potasiu 26.0, magneziu, sulf, bor, fier, mangan, molibden, zinc. Perioada de ap..

Ingrasamant de toamna universal (3 Kg)

(0)
26.99 lei

 Denumire produs: Florovit de toamna universal Cantitate: 3 Kg (150m2)Compozitie ingrasamant: Azot 4.0, Fosfor 12.2, Potasiu 26.0, magneziu, sulf, bor, fier, mangan, molibden, zinc. Perioada de aplica..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)