Aparate ultrasunete

Gandacii de bucatarie sunt cei mai comuni daunatori, acestia fiind purtatori al tuberculozei si anthraxului. Acestia sunt incredibili de multi si sunt spaima oricarei persoane. Combaterea gandacilor de bucatarie o puteti realiza cu ajutorul aparatelor cu ultrasunete, igienice si ecologice in acelasi timp.
Tabel:

AG250 -Impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS:Cu acest aparat anti daunatori combatem soarecii, sobolanii si cateva tipuri de insecte prin emisia de ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca discom..

L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior) - Aparat cu ultrasunete: combate gandacii de bucatarie

(0)
74.95 lei

Aparat portabil cu lanterna impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie L3Beetle 70510 30mp interior, raza 6m exterior Solutie Ecologica & Eficienta Fara Chimicale! Fara..

PR 220.5- Dispozitiv cu ultrasunete impotriva gandacilor de bucatarie si altor insecte

(0)
70.47 lei

DESCRIERE APARAT:Gandacii de bucatarie nu sunt niciodata bineveniti in casele oamenilor. Prin urmare, multi oameni in timpul unei infestari cauta diverse capcane pentru a putea elimina gandacii din ca..

Vario Schutz: Anti infestari cu gandaci de bucatarie (40mp)

(0)
55.01 lei

Aparatul cu ultrasunete Vario Schutz ofera o paleta diversificata de ultrasunete, vizeaza un spectru extins de daunatori. Ultrasunetele, dificil de perceput de urechea umana, ataca sistemul nervos ce..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)