Aparate ultrasunete

Gandacii de bucatarie sunt cei mai comuni daunatori, acestia fiind purtatori al tuberculozei si anthraxului. Acestia sunt incredibili de multi si sunt spaima oricarei persoane. Combaterea gandacilor de bucatarie o puteti realiza cu ajutorul aparatelor cu ultrasunete, igienice si ecologice in acelasi timp.
Tabel:

Anti infestari cu gandaci de bucatarie (40mp) - Vario Schutz

(0)
55.01 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti gandaci de bucatarie emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea ..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva gandacilor de bucatarie - L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
74.95 lei

DESCRIERE: L3 Beetle 70510 este un aparat cu ultrasunete util, destinat utilizarii impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie. Aparatul este usor de folosit, functioneaza cu ajutorul bat..

Impotriva gandacilor de bucatarie acopera 250mp (Solutie avantajoasa!) - AG250

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu acest aparat anti daunatori combatem soarecii, sobolanii si cateva tipuri de insecte prin emisia de ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca di..

Ultrasunete anti gandaci de bucatarie si alte insecte (50mp) - PR 220.5

(0)
70.47 lei

 DESCRIERE APARAT: Gandacii debucatarienu sunt niciodata bineveniti in casele oamenilor. Prin urmare, multi oameni in timpul unei infestari cauta diverse capcane pentru a putea elimina gan..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)