Capcane-Statii intoxicare

Statiile de intoxicare sunt utilizate pentru captarea soarecilor si sobolanilor. Acestea pot fi folosite atat pentru interior cat si exterior. Statiile de intoxicare fata de alte capcane, mentin pasta raticida in siguranta fata de animalele de companie. Sunt fabricate din plastic, carton, metal sau lemn.
Tabel:

Amia (135 gr): Lipici pentru soareci

(0)
12.57 lei

DESCRIERE PRODUS:   Amia va prezinta lipiciul pentru soareci, un produs inovator si sigur pentru combaterea rozatoarelor nedorite. Pasta rodenticida este formulata astfel incat sa ofere o so..

Bait Station: Statie de intoxicare pentru soareci mici

(0)
2.20 lei

DESCRIERE PRODUS:   Statii de intoxicare accesibile, disponibile in variante din carton special concepute pentru combaterea eficienta a soarecilor. Asamblarea este simpla si se realizeaza co..

BIO-GLUE: Lipici non-toxic pentru rozatoare, (135 gr.)

(0)
8.05 lei

DESCRIERE PRODUS:   Lipiciul Bio Glue pentru rozatoare reprezinta o solutie avansata si non-toxica, caracterizata de lipsa mirosului, transparenta, si incombustibilitate. Este un instrument ..

Biostop: Lipici anti soareci si sobolani non-toxic, (135 gr)

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS:   Lipici antirozatoare nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor si sobolanilor. Poate fi utilizat in casa, in aer liber si in ..

CAM 173: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
6.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA:I. Mod de capcana "plat":Capcana CAM 173 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de catre soareci si sobolani, spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lungul peretil..

Capcana RIF cu lipici pentru soareci si sobolani

(0)
3.15 lei

   Capcana non-toxica pentru soareci si gandaci reprezinta solutia ideala pentru controlul daunelor in gospodarii, depozite sau magazine. Formula speciala atrage cu succes rozatoarele, facil..

K.O.trap, 135 gr: Lipici non-toxic pentru rozatoare

(0)
9.98 lei

DESCRIERE PRODUS:    K.O.trap pentru rozatoare este un lipici non-toxic, lipsit de miros, transparent si neinflamabil, dezvoltat pentru a fi utilizat cu succes de catre populatie in lupta ef..

Pestmaster: LMC - Statie de intoxicare rozatoare: soareci, sobolani

(0)
20.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Statia Pestmaster LMC reprezinta o solutie robusta si rezistenta la socuri mecanice, fabricata din plastic negru durabil, avand o durata de utilizare foarte lunga. Aceasta dispune ..

PR2092: Gel atractant contra soarecilor

(0)
47.75 lei

DESCRIERE PRODUS:     Momeala eficienta, 100% nontoxica, formulata pe baza de atractivi alimentari speciali, destinata combaterii soarecilor. Aceasta solutie nealergica este perfecta pe..

Prison: Lipici pentru soareci (5 capcane)

(0)
18.77 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana pentru soareci Prison este o solutie non-toxica, oferind o alternativa sigura pentru a gestiona prezenta rozatoarelor nedorite in orice mediu. Aceasta capcana utilizeaza o for..

Pro Glue: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor

(0)
3.99 lei

    Capcana Pro Glue contine un atractant alimentar special, conceput pentru a maximiza eficacitatea in capturarea rapida a rozatoarelor. Plasati capcana adeziva in locurile frecventate de s..

Stop Mini: Capcana adeziva din carton pentru capturarea soarecilor

(0)
4.47 lei

OPREȘTE INVADAREA ȘOARECILOR CU CAPCANA STOP MINI: SOLUȚIE EFICIENTĂ PENTRU CASA TACapcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar), de unică folosință, este partenerul ideal pentru a controla și..

Strong Rat Catcher: Capcana mecanica reutilizabila, pentru sobolani

(0)
21.72 lei

    Capcana mecanica Strong Rat Catcher reprezinta o solutie de capturare eficienta si sigura pentru sobolani si rozatoare mari. Fabricata din plastic de inalta calitate, aceasta capcana reu..

TOP GUM, 135 gr - Lipici pentru soareci si sobolani

(0)
14.00 lei

Descrierea produsului Top Gum pentru combaterea rozatoarelor   Lipiciul Top Gum este solutia ideala si sigura pentru eliminarea eficienta a rozatoarelor. Este un lipici nontoxic, transparent..

TOP11: Placa adeziva pentru soareci

(0)
19.43 lei

DESCRIERE PRODUS:Indepartati cu grija folia protectoare de pe capcana adeziva TOP11, apoi plasati-o strategic cu partea adeziva orientata in sus, in zonele infestate de rozatoare (de exemplu, de-a lun..

Vaco: MouseBook - Capcana cu lipici impotriva soarecilor, 1buc

(0)
4.00 lei

Capcana adeziva pentru soareci, MouseBook, este solutia ideala pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor, eliminand necesitatea utilizarii raticidelor sau altor momeli otravitoare. Versatilitate..

Vaco: RatBook: Capcana cu lipici pentru soareci, sobolani, 1buc.

(0)
5.00 lei

Mod de utilizare:    Dupa indepartarea foliei protectoare a capcanei, plasati-o cu partea adeziva orientata in sus in proximitatea usilor, langa peretii depozitelor, garajelor, birourilor, c..

Book Rat Nera: Capcana adeziva pentru capturarea rozatoarelor si a reptilelor

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Rozatoare "Book Rat Nera": Protectie Fiabila impotriva DaunatorilorDescopera o metoda eficienta si sigura de a tine sub control rozatoarele cu capcana Book Rat Nera de la producatorii d..

CAM 172: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor

(0)
4.99 lei

MOD DE FUNCTIONARE:I. Mod de capcana "plat":Capcana CAM 172 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de soareci (rozatoare mici), spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lungul pereti..

Capcana anti soareci, cu atractant (set de 2 buc)

(0)
33.25 lei

DESCRIERE PRODUS:Setul contine 2 bucati capcana de soareci, din plastic, cu arc. Capcana include atractant (unt de arahide) efectiv timp de 1 an. Poate fi folosita singura sau poate fi pusa in statii ..

Glue Rat Trap (2buc): Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
19.92 lei

DESCRIERE PRODUS:    Capcana cu adeziv Glue Rat Trap, echipata cu atractant, este pregatita pentru utilizare imediata, oferind un pachet continand 2 capcane din plastic. Eficienta in combate..

Glue Rat Wood: Capcana adeziva din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
29.89 lei

DESCRIERE PRODUS:Aceasta capcana cu adeziv pe suport din lemn contine doua placi separate, pregatite pentru utilizare imediata, oferind o solutie eficienta impotriva infestarii cu soareci si sobolani...

Glue Twin: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor

(0)
3.49 lei

CUM FUNCTIONEAZA:  Capcana cu lipici Glue Twin este echipata cu un atractant alimentar pentru a asigura capturarea rapida a rozatoarelor. Se va plasa in locurile frecventate de soareci si gandaci..

Luna (set 2 buc): Cursa mecanica contra soarecilor

(0)
11.69 lei

DESCRIERE PRODUS:  Inovatia si eficienta se intalnesc in cursa mecanica din lemn Luna, un instrument anti soareci refolosibil, ce utilizeaza un sistem actionat cu arc pentru capturarea precisa si..

Luna: Cursa mecanica contra soarecilor si sobolanilor

(0)
16.15 lei

Descriere Produs:Cursa mecanica din lemn Luna, anti-rozatoare (soareci, sobolani), refolosibila, este actionata de un arc ce elimina prompt rozatoarele in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura ..

Mini T-rex: Capcana mecanica pentru soareci

(0)
27.78 lei

DESCRIERE PRODUS:   Capcana mecanica Mini T-REX este echipata cu un sistem de siguranta pentru a preveni inchiderea accidentala. Dispozitivul pentru momeala poate fi scos chiar si cu cursa i..

Rodent Baiters: Statie de intoxicare anti soareci

(0)
24.06 lei

DESCRIERE PRODUS:Rodent Baiters reprezinta o solutie de varf pentru combaterea eficienta a rozatoarelor, oferind o statie de intoxicare inovatoare din plastic, echipata cu un sistem de inchidere cu fa..

Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani - Rat Bait

(0)
3.20 lei

DESCRIERE INFORMATII: Aceste statii de intoxicare ieftine sunt disponibile in variante din carton pentru sobolani. Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta ..

Statie intoxicare rozatoare - TOP39

(0)
37.80 lei

CE SUNT STATIILE DE INTOXICARE: Container profesional de securitate cu accesorii pentru momeli raticide, utilizate in cazul interventiilor fara monitorizare. Aceste statii de intoxicare proteje..

Stop Mini Plastic: Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor

(0)
4.03 lei

DESCOPERA EFICIENTA CAPCANEI STOP MINI PLASTIC IMPOTRIVA SOARECILOR: SOLUTIE INOVATOARE PENTRU PROTEJAREA CASEI TALE!Capcana Stop Mini (aromatizata cu aroma de banane) reprezinta alegerea perfecta pen..

Afişare 1 - 30 din 46 (2 pagini)