Capcane-Statii intoxicare

Statiile de intoxicare sunt utilizate pentru captarea soarecilor si sobolanilor. Acestea pot fi folosite atat pentru interior cat si exterior. Statiile de intoxicare fata de alte capcane, mentin pasta raticida in siguranta fata de animalele de companie. Sunt fabricate din plastic, carton, metal sau lemn.
Tabel:

Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini Plastic

(0)
4.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (atractant alimentar, aroma banane) de unica utilizare, este ideala pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (soarecel..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea rozatoarelor - Ultra Stop

(0)
4.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Ultra Stop (aromatizat) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otrava/momelii..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Trap (2buc)

(0)
19.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana cu adeziv Glue Rat Trap cu atractant este pregatita pentru utilizare. Pachetul contine 2 capcane de plastic. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana are in compo..

Capcana adeziva din carton cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor - Stop Mini

(0)
4.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra urmatoarelor specii de soareci: domesticus Mus (so..

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru capturarea soarecilor - Topi Stop

(0)
3.96 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana Topi Stop (din carton) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otra..

Capcana adeziva din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Wood

(0)
29.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana cu adeziv este pe suport din lemn si contine doua placi separate, pregatite pentru utilizare. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana contine atractant f..

Capcana adeziva pentru capturarea rozatoarelor, reptilelor - Book Rat Nera

(0)
11.90 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este r..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - CAM 172

(0)
4.99 lei

 MOD FUNCTIONARE: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 172 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de soareci (rozatoare mici), spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - TOP35

(0)
10.52 lei

MOD UTILIZARE: Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozatoare (ex: de-a lungul peretilor, in mobilier, aproape de d..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
2.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolani Glue Twin

(0)
3.49 lei

 CUM FUNCTIONEAZA: Capcana cu lipici Glue Twin are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozition..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - CAM 173

(0)
6.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 173 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de catre soareci si sobolani, spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lun..

Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)