Capcane-Statii intoxicare

Statiile de intoxicare sunt utilizate pentru captarea soarecilor si sobolanilor. Acestea pot fi folosite atat pentru interior cat si exterior. Statiile de intoxicare fata de alte capcane, mentin pasta raticida in siguranta fata de animalele de companie. Sunt fabricate din plastic, carton, metal sau lemn.
Tabel:

Capcana cu lipici pentru soareci si sobolani rif

(0)
3.15 lei

Aceasta capcana pentru soareci nu este toxic si este ideala pentru utilizarea in gospodarii, depozite sau magazii, avand in compozitie o substanta speciala ce atrage daunatorii, astfel capturarea a..

Capcana cu lipici soareci MouseBook 1buc. Vaco

(0)
4.00 lei

Capcana adeziva pentru soareci, MouseBook este ideala pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor, nefiind necesara utilizarea raticidelor (momeli/ otrava). Poate fi folosita si pentru insec..

Capcana cu lipici soareci, sobolani RatBook 1buc. Vaco

(0)
5.00 lei

Mod de utilizare:Dupa ce a fost indepartata folia protectoare a capcanei, se amplaseaza cu partea adeziva orientata in sus in apropierea usilor, pe langa peretii depozitelor/garajelor, birouri, ..

Capcana mecanica reutilizabila, pentru soareci, Strong Mouse Catcher

(0)
11.91 lei

Descriere Capcana mecanica Strong Mouse Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a soarecilor. Este o capcana mecanica, reutil..

Capcana mecanica reutilizabila, pentru sobolani, Strong Rat Catcher

(0)
21.72 lei

Descriere Capcana mecanica Strong Rat Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a sobolanilor, rozatoarelor mari. Este o capcan..

Pestmaster: LMC - Statie de intoxicare rozatoare: soareci, sobolani

(0)
20.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Statia Pestmaster LMC reprezinta o solutie robusta si rezistenta la socuri mecanice, fabricata din plastic negru durabil, avand o durata de utilizare foarte lunga. Aceasta dispune ..

Pro Glue: Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor

(0)
3.99 lei

    Capcana Pro Glue contine un atractant alimentar special, conceput pentru a maximiza eficacitatea in capturarea rapida a rozatoarelor. Plasati capcana adeziva in locurile frecventate de s..

Stop Mini: Capcana adeziva din carton pentru capturarea soarecilor

(0)
4.47 lei

OPREȘTE INVADAREA ȘOARECILOR CU CAPCANA STOP MINI: SOLUȚIE EFICIENTĂ PENTRU CASA TACapcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar), de unică folosință, este partenerul ideal pentru a controla și..

Book Rat Nera: Capcana adeziva pentru capturarea rozatoarelor si a reptilelor

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Rozatoare "Book Rat Nera": Protectie Fiabila impotriva DaunatorilorDescopera o metoda eficienta si sigura de a tine sub control rozatoarele cu capcana Book Rat Nera de la producatorii d..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea rozatoarelor - Ultra Stop

(0)
4.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana Ultra Stop (aromatizat) de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra soarecilor din interiorul cladirilor. Utilizarea raticidelor (otrava/momelii..

Capcana adeziva cu atractant pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Trap (2buc)

(0)
19.92 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana cu adeziv Glue Rat Trap cu atractant este pregatita pentru utilizare. Pachetul contine 2 capcane de plastic. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana are in compo..

Capcana adeziva din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - Glue Rat Wood

(0)
29.89 lei

DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana cu adeziv este pe suport din lemn si contine doua placi separate, pregatite pentru utilizare. Combate cu eficienta soareci si sobolani. Capcana contine atractant f..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - CAM 172

(0)
4.99 lei

 MOD FUNCTIONARE: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 172 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de soareci (rozatoare mici), spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor - TOP35

(0)
10.52 lei

MOD UTILIZARE: Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozatoare (ex: de-a lungul peretilor, in mobilier, aproape de d..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolani Glue Twin

(0)
3.49 lei

 CUM FUNCTIONEAZA: Capcana cu lipici Glue Twin are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozition..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - CAM 173

(0)
6.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": Capcana CAM 173 se va pozitiona in cele mai frecventate locuri de catre soareci si sobolani, spre exemplu: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a lun..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si sobolanilor - TOP34

(0)
10.52 lei

CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": Capcana adeziva se plaseaza in locurile frecventate de soareci si sobolani (ex: in mobilier, bucatarie, terasa, de-a luungul peretilor, langa ghena..

Capcana anti soareci, cu atractant (set 2 buc)

(0)
33.25 lei

DESCRIERE PRODUS: Setul contine 2 bucati capcana de soareci, din plastic, cu arc. Capcana include atractant (unt de arahide) efectiv timp de 1 an. Se poate folosi singura sau poate fii pusa in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica contra rozatoarelor - TTP36

(0)
22.13 lei

DESCRIERE PRODUS: Sicur Trap Maxy este o capcana mecanica impotriva soarecilor si sobolanilor. Capcana este refolosibila, actionata cu arc care ucide rozatoarele in momentul capturarii. Capcana..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica contra soarecilor - TTP37

(0)
17.39 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana pentru prinderea soarecilor TTP 37 este fabricata din lemn si metal. Este foarte simplu de utilizat, doar introduceti in mijlocul/interiorul capcanei momeala (spre ex..

Capcana mecanica pentru soareci - Mini T-rex

(0)
27.78 lei

  DESCRIERE PRODUS: Capcana mecanica are un sistem de siguranta pentru a evita inchiderea accidentala. Dispozitivul pentru momeala poate fi scos si cu cursa inchisa pentru a usura al..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana pentru soareci si alte rozatoare - TTP35

(0)
13.31 lei

MOD UTILIZARE: Capcana mecanica pentru soareci Velox Trap este refolosibila si actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Capcana este prevazuta cu dinti care asigura o prinder..

Cursa mecanica contra soarecilor - Luna (set 2 buc)

(0)
11.69 lei

DESCRIERE PRODUS: Cursa mecanica din lemn Luna anti soareci refolosibila, actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o prindere ferma. Se  fixeaza ..

Cursa mecanica contra soarecilor - TTP31 (set 2 buc)

(0)
19.34 lei

  DESCRIERE: Capcana de soareci TTP 31 poate fi refolosita, este actionata de un arc care captureaza rozatoarele si le ucide pe loc. Are zimti foarte puternici, care asigura prinderea..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Cursa mecanica contra soarecilor - TTP33 (set 2 buc)

(0)
14.95 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana mecanica anti soareci refolosibila, actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o prindere ferma. Se  fixeaza cu o singura..

Cursa mecanica contra soarecilor si sobolanilor - Luna

(0)
16.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Cursa mecanica din lemn Luna anti rozatoare (soareci, sobolani) refolosibila, este actionata de un arc care ucide soareci si sobolani in momentul capturarii. Dintii capcanei asig..

Cursa sobolani cu suport pentru substanta atractanta - T-Rex

(0)
61.62 lei

DESCRIERE: Capcana mecanica refolosibila este actionata cu arc si dintii foarte puternici care ucide sobolani. Dintii sai asigura o prindere ferma in momentul capturarii. Se fixeaza cu o singura ma..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Curse soareci mecanica - TTP38 (set 2 buc)

(0)
10.52 lei

DESCRIERE PRODUS: Metal Trap Miny este o capcana de prindere contra soarecilor. Capcana este refolosibila actionata cu arc care ucide soarecii in momentul capturarii. Dintii capcanei asigura o ..

Gel atractant contra soarecilor - PR2092

(0)
47.75 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala eficienta, 100% nontoxica pe baza de atractivi alimentari speciali contra soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite atragerea mai multor soareci neavand te..

Lipici anti soareci si sobolani non-toxic Biostop (135 gr)

(0)
9.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Lipici anti rozatoare nontoxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor si sobolanilor. Poate fi utilizat in casa, in aer liber si in zone..

Afişare 1 - 30 din 46 (2 pagini)