Anti furnici

Aparate profesionale anti furnici. Combate eficient furnicile care va invadeaza gradina sau casa. In numar foarte mare, furnicile sunt deranjante si uneori pot fi si daunatoare. Atunci cand nu doriti sa folositi metode toxice, apelati la aparate ecologice.
Tabel:

Aparat anti furnici R-104

(0)
99.64 lei

PREZENTARE PRODUS: Aparatul are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va "i..

Aparat cu unde electromagnetice pentru alungarea furnicilor (150mp) - ZN1002

(0)
94.44 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Dispozitivul combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a casei, al..

Capcana impotriva furnicilor de gradina - Protect

(0)
19.45 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana este ideal conceputa pentru atragerea furnicilor printr-un continut de feromon foarte puternic. Atrage in mod irezistibil furnicile de gradina la capcana. Momeala este pu..

Capcana pentru furnici faraon - Protect

(0)
32.65 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana contine un feromon foarte puternic care atrage furnicile faraon. Este un produs cu efect intarziat si este eficient doar in cazul furnicilor faraon. Metoprenul, substant..

Dispozitiv electronic destinat alungarii furnicilor (200mp) - SC8H

(0)
126.00 lei

MOD DE UTILIZARE: Dispozitivul electronic are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagn..

Gel insecticid impotriva furnicilor (5 gr) - Foval

(0)
38.70 lei

MOD DE UTILIZARE: Actiunea eficienta a insecticidului este vizibila atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in colonie. Prin urmare este important schimbul de alimente intre fu..

GoldFinger 70048 aparat cu vibratii anti furnici si anti rozatoare (1250mp)

(0)
149.98 lei

DESCRIERE PRODUS: GoldFinger 70048 este un aparat care face parte din generatia moderna a acestor dispozitive, este 100% ecologic, fara chimicale si nepoluant. Creat pentru indepartarea animal..

Hawk II 70049 3 in 1 aparat solar cu vibratii anti furnici si anti rozatoare (1250mp)

(0)
158.99 lei

DESCRIERE  PRODUS: Isotronic Hawk II 70049 3 in 1 este un dispozitiv solar, destinat alungarii furnicilor, sobolanilor, soarecilor, cartitelor, reptilelor, furnicilor si a altor rozatoare ..

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti furnici) - KOS139

(0)
69.95 lei

 DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat impotriva tuturor tipurilor de insecte. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec special, care arde incet, fara flacar..

Pest Reject dispozitiv cu unde electromagnetice impotriva furnicilor (230mp) - AG230

(0)
65.15 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul Pest Reject AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagn..

Pulbere contra furnicilor de casa - Protect (100 gr)

(0)
19.01 lei

MOD DE UTILIZARE: Prin apasarea flaconului, imprastiati praful uniform intr-un strat subtire direct in ascunzatorile si pe traseele de deplasare a furnicilor (exemplu: crapaturi, fisuri, in apr..

Radarcan R200 - Dispozitiv cu ultrasunete contra taratoarelor si zburatoarelor

(0)
126.00 lei

PREZENTARE PRODUS: Aparatul electronic de generatie noua R200 (Radarcan Spania), functioneaza la sursa de alimentare de 220V (consum maxim 7W) si indeparteaza inofensiv daunatori cum sunt: gand..

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)