Solutii gandaci

Gandacii de bucatarie sunt micile vedete din locuinta care va provoaca un real dezgust. Omori un gandac si mai apar inca 10 frati de ai lui. Eliminarea lor se poate face prin diverse metode: insecticide profesionle, renumita pasta (Globol Gel), aparate cu ultrasunete, dispozitive cu unde electromagnetice si placile adezive cu lipici.
Tabel:

INSEKTUM PULBERE 450g, Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

(0)
37.79 lei

Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare INSEKTUM PULBERE, in noua sa formula face parte din categoria insecticidelor profesionale, pentru combaterea insectelor taratoare (gandaci, furni..

Capcana pentru Silverfish (peste de argint), 2 buc. Vaco

(0)
16.23 lei

Capcana aceasta este folosita pentru a monitoriza prezenta pestilor de argint prin prinderea acestora. Reduce semnificativ populatia de pesti de argint si ii elimina definitiv. Mod de utili..

Anti gandaci cu unde electromagnetice (120mp) - PR 220.1

(0)
78.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul antigandaci PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand gandacii ascunsi in pereti, to..

Anti infestari cu gandaci de bucatarie (40mp) - Vario Schutz

(0)
55.01 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti gandaci de bucatarie emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea ..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva gandacilor de bucatarie - L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
74.95 lei

DESCRIERE: L3 Beetle 70510 este un aparat cu ultrasunete util, destinat utilizarii impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie. Aparatul este usor de folosit, functioneaza cu ajutorul bat..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor ScaraTrap (4buc)

(0)
4.93 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pachetul capcanei cu adeziv pentru gandaci, este alcatuit din 4 capcane adezive cu dubla banda adeziva, care este utilizata pentru prinderea insectelor taratoare (ganda..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare - Book Rat Nera

(0)
14.00 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este rezis..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
3.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Dezinsectie gandaci de bucatarie cu insecticidul ecologic Insektum (1L)

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insect..

Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare (220mp) - PR 500.3

(0)
108.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul combina actiunea ultrasunetelor, cu cea a undelor electromagnetice si a unei lampi stroboscopice. Ultrasunetele emise de aparatul anti soareci si gandaci prin int..

Elimina gandacii de bucatarie cu solutia speciala Pertox 8 - 50ml

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Gel anti gandaci (30gr+5gr bonus) - PESTMASTER Insektum Gel

(0)
44.99 lei

DESCRIERE ORIDUS: Acest insecticid se prezinta sub forma de gel, are o culoare alb cu nuante galbui si este o ideala alternativa pentru vechile insecticide. Insektum gel forte se aplica metodi..

Gel antigandaci (5gr.) - KAFER GEL

(0)
19.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs se aplica sub forma de "cerculete" mici de 01-02gr. la distante de 2-3 m, cu mai mare pondere in aria unde gandacii se ascund, cum sunt: electrocasnicele, ferestr..

Gel antigandaci - KAFER GEL - 20 gr

(0)
40.50 lei

Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare, formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, de contact.MOD DE UTILIZARE:Produsul se utilizeaza, prin aplicare metodica la distante de 2-3m, a..

Gel pentru combaterea gandacilor de bucatarie - MaxForce IC White (20 gr)

(0)
89.69 lei

Domenii de aplicare (cu precadere indoor, in interior): incinte sensibile, cu larg contact uman – cladiri de birouri, complexe de locuinte, spatii deschise/inchise de petrecere a timpului liber, ho..

GLOMAX GEL insecticid, 75g

(0)
35.99 lei

Descriere:Solutia foarte eficienta pentru combaterea insectelor taratoare GLOMAX, reprezinta cel mai rapid si mai sigur mod de combatere a daunitorilor, atat pentru uz casnic cat si industrial.Produsu..

Impotriva gandacilor de bucatarie acopera 250mp (Solutie avantajoasa!) - AG250

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu acest aparat anti daunatori combatem soarecii, sobolanii si cateva tipuri de insecte prin emisia de ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca di..

Insecticid Exit Forte Gel - 300 gr

(0)
110.98 lei

EXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, destinat combaterii insectelor taratoare de bucatarie (pentru exterior si interior, care este eficient impotriva gandacilor Baltta orientalis ..

Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie, remanenta 90 de zile - Insektum 100 ml

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare (1L) - EVOSECT

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Evosect este un produs universal fabricat pentru uz casnic si profesionist, care se poate folosi in diverse locuri cuum ar fi: depozite, birouri, mijloace de tran..

Insecticid profesional impotriva gandacilor (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si a..

Insecticid profesional Insektum impotriva gandacilor de bucatarie - 50 ml

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se..

Insecticid rapid impotriva gandacilor (750ml) - Pestmaster Aquasektum

(0)
22.17 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest insecticid se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un miros floral si este creat pentru uzul gospodaresc. Aquasektum de la Pestmaster este un insecticid de soc ..

Isotronic CSP 77030 Capcana pentru interior cu lamele electrice anti gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS: Capcana CSP 77030 este prevazuta cu lamele electrice impotriva insectelor, gandacilor, gandacilor de canal, aparat mobil si extrem de eficient, se foloseste numai in interior..

Pest Repeller anti gandaci si rozatoare (230mp) - Pestmaster AG230

(0)
58.63 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul Pest Reject AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic..

Placa adeziva anti contra gandacilor X-Trap Prison (2 buc)

(0)
6.99 lei

 DESCRIERE PRODUS: Cu aceasta capcana X-Trap Prison, scapati in mod eficient si sigur de problema gandacilor. Capcana cu feromoni (in forma de cutie) este o placa adeziva ce combate cu ef..

Placa adeziva anti gandaci Biostop (4 buc)

(0)
20.76 lei

 DESCRIERE PRODUS: Capcana este un produs nontoxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea unei stari liber..

Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare (150gr.) - Insektum Pulbere

(0)
17.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba. Insecticidul Insektum pulbere act..

REGEMI - solutie anti gandaci si insecte taratoare 2x5 ml

(0)
22.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Regemi de la Amia actioneaza pe un spectru larp, eradicheaza daunatori cum sunt: furnicile, purici, gandaci de bucatarie, plosnitele etc. Solutia se dilueaza in apa..

Scapa de gandacii de bucatarie cu Insecticidul de soc Cypertox 50 ml

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceast..

Afişare 1 - 30 din 40 (2 pagini)