Insecticide profesionale

Alegerea insecticidului pentru efectuarea unui tratament impotriva insectelor se face in functie de suprafata pe care doriti sa o tratati si tipul de insecta combatut. Insecticidele sunt de soc, de contact, de ingestie sau fumigante. Dintre cele mai importante amintim: Fendona, Cypertox, Insektum, Pertox 8, Decis, Sanitox, etc.
Tabel:

Dezinsectie cu insecticid profesional anti tantari si muste - Cypertox (1L)

(0)
60.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Tantarii si mustele sunt insecte sacaitoare pe care le intalnim atunci cand ne punem la masa, ne relaxam in pat, stam pe terasa, etc. Eliminarea acestor insecte se realizeaza ..

Elimina tantarii si mustele cu insecticidul - Pertox 8 (1L)

(0)
60.82 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare. Acest insecticid se f..

Fendona 15SC (insecticid profilaxia sanitar umana) contra tantarilor si mustelor (100 ml)

(0)
43.45 lei

DESCRIERE PRODUSFendona 15 SC combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul in..

Insecticid concentrat lichid impotriva insectelor zburatoare si taratoare (anti tantari si muste) - Pertex (500ml)

(0)
95.07 lei

Oferta de pret disponibila la cerere! MOD DE UTILIZARE: Produsul Pertex se utilizeaza numai diluat in apa. Pulverizarea insecticidul se realizeaza cu ajutorul unor pulverizatoare profesionale (ve..

Insecticid din gama profesionala pentru sanatate publica (solutie anti tantari) - Fendona 15SC 1L

(0)
127.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Fendona 15 SC combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de co..

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti tantari si muste) - KOS139

(0)
69.95 lei

 DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat impotriva tuturor tipurilor de insecte. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec special, care arde incet, fara flacar..

Insecticid granule impotriva mustelor (30gr) - QuickBayt

(0)
31.68 lei

 DESCRIERE PRODUS: Insecticidul granule QuickBayt este creat pentru uzul profesionist si casnic, in mediul interior si exterior, pentru combaterea tuturor speciilor de muste. Solutia inse..

Insecticid impotriva insectelor zburatoare (750ml) - Pestmaster Insektokiller

(0)
14.24 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

Insecticid impotriva mustelor si tantarilor (1L) - Insektum 1000 mp

(0)
69.67 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa formeaza p..

Insecticid profesional anti tantari si muste - (50 ml) Insektum

(0)
7.03 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Insektum prin actiunea de contact si ingestie elimina eficient tantarii si mustele. Eficacitatea insecticidului este data de faptul ca substanta activa formeaza p..

Sanitox 21 CE 1L - Insecticid universal destinat profilaxiei sanitar - umane

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. Insectic..

Scapa de muste si tantari cu Pertox 8 - (50ml) insecticid profesional

(0)
5.52 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)