Reduceri-Promotii

Urmariti ofertele si reducerile magazinului www.einsecticide.ro. Lunar pregatim oferte si promotii pentru toate produsele impotriva daunatorilor. Nu ratati ofertele!
Tabel:

Oferta pentru capturarea mustelor din exterior, RedTop si insecticid Insektum 50ml.

(0)
56.99 lei 58.75 lei

Fly Catcher RedTop este un produs ecologic si simplu de utilizat in prinderea mustelor. Se utilizeaza doar in aer liber, pentru gradina, terase, plaje, grajduri si alte zone unde mustele cauzeaza disc..

Aparat cu ultrasunete Dual+Aparat cu unde electromagnetice Riddex Plus+ 3 buc. Statii intoxicare soareci+Pasta raticida Jade 100gr.+Gel anti gandaci de bucatarie Kafer 5gr.

(0)
130.90 lei

Aparat cu ultrasunete Dual+Aparat cu unde electromagnetice Riddex Plus+ 3 buc. Statii intoxicare soareci+Pasta raticida Jade 100gr.+Gel anti gandaci de bucatarie Kafer 5gr. - Pachet promotional com..

Aparat impotriva soarecilor si gandacilor de bucatarie Riddex Plus - 4 buc. la 99,99 lei

(0)
142.80 lei

Aparat cu unde electromagnetice Riddex Plus - 4 bucati la 99,99 ron cu TVA DESCRIERE: Unicul aparatul revolutionar Riddex Plus transforma cablajul in pereti intr-o forta invizibila de respi..

Aparate anti rozatoare si insecte cu ultrasunete, DUAL ATTACK - AG250

(0)
0.00 lei

Pestmaster AG250 - Dispozitiv cu ultrasunete pentru uz interior impotriva unui spectru larg de daunatori ai casei: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, capuse, termite si a..

Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice (200mp) - EMG 3in1

(0)
58.63 lei

 PRODUSUL LUNII DESCRIERE: EMG 3in1 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii soarecilor din casa dvs. Aparatul cu ultrasunete si unde electromagnetice ALUNGA daunatorii cu ajut..

Nou! KAFER GEL antigandaci + Praf contra insectelor din casa + Evosect

(0)
119.00 lei

KAFER GEL (5gr.) - Ofera protectie interioara pentru baie si bucatarie contra taratoarelor Producator: SC Dezinsectie si Deratizare SRL Formulare: gel Zona utilizare: interior Livrare:..

Pachet Fertilizanti

(0)
37.25 lei

Pestmaster va aduce de Paste un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o curte/gradina frumoasa.Pestmaster fertilizant universal foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de ..

Pachet Insecticide Universale

(0)
196.00 lei

Pestmaster va aduce de Paste un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o locuinta fara insecte daunatoare.Tox 300 este un insecticid (emulsie concentrata de culoare alba) cu raza mar..

Pachet Insecticide Uz Casnic

(0)
44.51 lei

Pestmaster va aduce de Paste un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o casa fara musafiri nedoriti.Insecticidul a fost special creat pentru a fi usor de utilizat in uzul casnic, fa..

Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1)

(0)
64.80 lei

Pachetul contine 2 fertilizante ce va vor ajuta plantele in toate fazele de dezvoltare. Nutrifoliar One este un ingrasamant foliar ce are in componenta sa o cantitate optima de azot care va fi d..

Pachet Pestmaster Raticid + Statie Intoxicare

(0)
73.06 lei

Pestmaster va aduce de Paste un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o casa/curte fara rozatoare.MURIBROM este un raticid/otrava pentru rozatoare cu actiune rapida si eficienta i..

Pachet Pestmaster, Insecticid + Ingrasamant + Raticid

(0)
67.74 lei

Pestmaster va aduce de Paste un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o primavara linistita.Nutrifoliar Two este un fertilizant ce va aduce plantelor dumneavoastra toate substantele n..

Promotie Pachet protectie Auto - Spray antirozatoare (750ml) Zag247 + Spray eliminare miros rozatoare (750ml) Zag248

(0)
69.98 lei

Denumire produs: Spoof ZAG247 Producator: Pestmaster APLICABILITATE: masina, compartiment motor, motocicleta, tractor, combine agricole, camioane, garaj, casa, gradina, etc. Substanta activa..

PROMOTIE! Anti rozatoare si gandaci de bucatarie Pest Repeller AG230 (2 aparate la 99.99 lei)

(0)
154.70 lei

2 bucati de aparate anti rozatoare la pret promotional: 99.99 lei  CUM FUNCTIONEAZA: Pest Repeller AG230 emite unde ultrasonice si electromagnetice odata ce este introdus in priza. Ace..

Super Dog Chaser aparat pentru alungarea cainilor agresivi - 12 m

(0)
120.19 lei

 Super Dog Chaser + Baterie CADOUDESCRIERE PRODUS: Super Dog Chaser este un aparat portabil impotriva cainilor agresivi ce emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)