Anti animale salbatice

In categoria "Anti animale salbatice" comercializam diverse aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru combaterea animalelor salbatice, cu care va confruntati atunci cand mergeti intr-o drumetie la munte, camping, la pescuit, etc. Cele mai intalnite animale salbatice sunt: vulpile, iepurii de camp, ursii, porci mistreti, etc.
Tabel:

Alarma acustica ce alunga iepurii de camp (70 mp) - Animal Repeller

(0)
130.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Repeller este un aparat cu senzor de miscare, destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva iepurilor. Are forma unui ta..

Animal Away Plus dispozitiv impotriva animalelor salbatice (100 mp)

(0)
174.18 lei

DESCRIERE PRODUS: Animal Away este un dispozitiv foarte eficient impotriva pasarilor. Tineti la distanta pasarile precum: vrabii, ciori, grauri, porumbei, pescarusi, etc. Este o metoda umana, usor ..

Animal Stop - Dispozitiv anti rozatoare cu ultrasunete si flash-uri luminoase

(0)
163.54 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul Animal Stop este o metoda eficienta, ecologica si foarte simpla pentru protejarea suprafetei dorite de catre dvs. (gradini, curti) de rozatoare, veverite, vulpi, iepu..

Animal Stop - Dispozitiv anti rozatoare cu ultrasunete si flash-uri luminoase

(0)
163.54 lei

PREZENTARE PRODUS: Dispozitivul Animal Stop este o metoda eficienta, ecologica si foarte simpla pentru protejarea suprafetei dorite de catre dvs. (gradini, curti) de rozatoare, veverite, vulpi, iep..

Anti animale salbatice precum vulpi cu ultrasunete (360 mp) - PR220.6

(0)
173.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul emite ultrasunete si alunga vulpile intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. PR-220.6 emite ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si ..

Anti vulpi cu ultrasunete si alarma acustica (70 mp) - Pestmaster UAF03

(0)
208.07 lei

DESPRE PRODUS: Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sunt imperceptibile d..

Aparat anti iepuri cu alimentare de 12V - M071

(0)
135.47 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul M071N, este un generator de ultrasunete care produce sunete de inalta frecventa agresive ca o sirena, animalele perceptandu-le ca extrem de neplacute si in consecinta, in..

Aparat cu alarma acustica anti vulpi (70 mp) - Animal Repeller

(0)
130.50 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul cu alarma acustica se preteaza pentru alungarea vulpilor si a altor animale salbatice. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in za..

Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice - M175

(0)
115.13 lei

DESCRIERE GENERTOR: Generatorul impotriva jderilor, dihorilor si altor animale salbatice produce ultrasunete foarte puternice, agresive, pulsatile, extrem de inconfortabile pentru numeroase spe..

Aparat cu ultrasunete anti animale salbatice cu incarcare solara

(0)
259.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anti salbaticiuni se alimenteaza cu cei 4 acumulatori speciali, inclusi in pachet, ce se reincarca cu ajutorul unor panouri fotovoltaice, direct de la Soare. Durata ..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva caprioarelor si a altor animale salbatice (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Alungati caprioarele nedorite din gradinile dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva iepurilor si a altor animale salbatice (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Alungati iepuri nedoriti din gradinile dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pas..

Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)