Lustrant plante

Lustrantul elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Lustrant super plant si perfect plant pentru flori si plante de apartament. 
Tabel:

BIOPON ingrijire orhidee spray 250 ml

(0)
15.00 lei

Biopon ingrijire orhidee spray, este destinat imbunatatirii aspectului fizic al orhideelor. Acest produs recomandat pentru buchete si aranjamente florale, oferind un efect de stralucire natural, sanat..

BIOPON ingrijire plante spray 500 ml

(0)
25.00 lei

Biopon ingrijire plante spray, este un fertilizant multi-mineral, usor de folosit, pentru plante de ghiveci si plante de balcon sau plantele cu origine mediteraneana (palmieri, yucca, dracaena, areca)..

BIOPON solutie stralucire frunze 250 ml

(0)
19.00 lei

BIOPON solutie stralucire frunze, este destinat imbunatatirii aspectului fizic al plantelor. Produsul este perfect pentru plante de ghiveci. Este de asemenea recomandat pentru buchete si aranjamente f..

Lustrant plante cu efect anti praf (250 ml) - Super Plant

(0)
22.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Planta ..

Lustrant plante cu efect anti praf (500 ml) - Super Plant

(0)
31.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Plant..

Spray luciu pentru plante (efect anti praf) (600ml) - Perfect Plant

(0)
36.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul Perfect Plant elimina petele de apa si calcar, dand plantei un luciu natural. Deasemenea, are si efect anti praf. Utilizati la temperatura camerei, repetand tratamentul..

Spray luciu pentru plante (efect anti praf) 200 ml - Perfect Plant

(0)
17.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul Perfect Plant este ideal pentru a elimina petele de apa si calcar, dand plantei un luciu natural. Deasemenea, are si efect anti praf. Utilizati la temperatura camer..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)