Lustrant plante

Lustrantul elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Lustrant super plant si perfect plant pentru flori si plante de apartament. 
Tabel:

Super Plant, 250 ml: Lustrant pentru plante cu efect anti praf

(0)
22.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Lustrant pentru plante Super Plant - Reda Luciul Natural si Protejeaza FrunzeleDescopera secretul unor plante ornamentale cu aspect sanatos si stralucitor cu ajutorul lustrantului pen..

BIOPON: Spray, 250 ml, pentru ingrijirea orhideelor

(0)
15.00 lei

    Biopon Ingrijire Orhidee Spray este special conceput pentru a imbunatati estetica orhideelor, oferindu-le un aspect stralucitor si sanatos. Acest produs de inalta calitate nu se adreseaz..

BIOPON: Solutie pentru stralucirea frunzelor, 250 ml

(0)
19.00 lei

   BIOPON solutie stralucire frunze, este destinat imbunatatirii aspectului fizic al plantelor. Produsul este perfect pentru plante de ghiveci. Este de asemenea recomandat pentru buchete si ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

BIOPON: Spray pentru ingrijirea plantelor, 500 ml

(0)
25.00 lei

     Biopon Ingrijire Plante Spray este un fertilizant multi-mineral, simplu de utilizat, potrivit pentru plantele de ghiveci, plantele de balcon și plantele cu origini mediteraneene, p..

Perfect Plant, 600 ml: Spray luciu pentru plante (efect anti praf)

(0)
36.98 lei

DESCRIERE PRODUS:Lustrant Perfect Plant pentru Plante cu Efect Anti-PrafLustrantul Perfect Plant este solutia ideala pentru a elimina petele de apa si calcar, conferind plantei tale un luciu natural s..

Spray luciu pentru plante (efect anti praf) 200 ml - Perfect Plant

(0)
17.37 lei

DESCRIERE PRODUS: Lustrantul Perfect Plant este ideal pentru a elimina petele de apa si calcar, dand plantei un luciu natural. Deasemenea, are si efect anti praf. Utilizati la temperatura camer..

Super Plant, 500 ml: Lustrant pentru plante cu efect anti praf (500 ml)

(0)
31.37 lei

DESCRIERE PRODUS:Luciu pentru plante Super Plant - Reda Luciul Natural si Previne Depunerile de Apa si Calcar   Experimenteaza frumusetea plantelor tale ornamentale cu ajutorul lustrantului ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)