Ingrasaminte solubile

Tabel:

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr

(0)
14.20 lei

  Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr   DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, ofera o ..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.09 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamintele  bastonase sunt adaptate special pentru a satisface cerintele orhideelor (în special Phalaenops..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.09 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)

(0)
7.09 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de nutrienti este adaptata la ce..

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg

(0)
24.00 lei

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg DESCRIERE:Varul pentru copaci și arbuști de la Florovit este un produs de inalta calitate destinat utilizării toamnei si iernii. Nu este necesa..

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr

(0)
2.19 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex special..

Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr

(0)
2.19 lei

     Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr    DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor de..

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr

(0)
2.19 lei

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 grDESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex s..

Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr

(0)
2.19 lei

     Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior ..

Ingrasamant organic lichid pentru gradina ecologica 1L

(0)
17.01 lei

Ingrasamant organic lichid pentru gradina ecologica 1LDESCRIERE:Ingrasamantul organic Bio Plantella, in forma lichida, asigura toate elementele nutritive culturii.Componenta principala este extrasul..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr

(0)
0.00 lei

 Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr  DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, asigura o inflorire abundenta florilor de balcon, de..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)