Ingrasaminte solubile

Tabel:

Florovit: Ingrasamant solubil pentru flori de gradina, 200gr

(0)
14.20 lei

  Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr    Ingrasamantul reprezinta solutia ideala pentru a promova o gradina frumoasa, o..

BIOPON: Ingrasamant pentru Orhidee Sticks, 20 buc.

(0)
9.00 lei

   Biopon Ingrasamant orhidee sticks este un produs usor de utilizat, ce ofera plantei protectie impotriva insectelor si asigura o nutritie optima. Pe fiecare pachet este precizat numarul de..

Florovit: Ingrasamant (bastonase), pentru Orhidee, 20 gr - 20 buc

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE     Descopera secretul ingrijirii perfecte pentru orhidee cu Florovit Ingrasamant Bastonase - un produs ..

Florovit: Ingrasamant bastonase, pentru plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 gr - 20 buc.

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame(20 bastonase) DESCRIERE OPTIMIZATA:Ingrasamantul sub forma de bastonase ofera o crestere robusta si sanato..

Florovit: Ingrasamant bastonase, pentru plante verzi , 20 gr - 20 buc.

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi , 20 grame(20 bastonase)DESCRIERE:   Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de nutrienti este a..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit: Ingrasamant solubil pentru flori de balcon, 200gr

(0)
0.00 lei

 Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr  DESCRIERE:     Ingrasamantul reprezinta solutia perfecta pentru obtinerea unei gradini frumoase, asigurand o in..

Florovit: Var pentru varuirea trunchiurilor,1 kg

(0)
28.38 lei

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg DESCRIERE:   Varul pentru copaci si arbusti de la Florovit reprezinta o solutie de inalta calitate, special conceputa pentru utilizarea i..

Florovit: Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr

(0)
2.73 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE: Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex s..

Florovit: Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr

(0)
2.73 lei

     Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr       Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor dec..

Florovit: Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr

(0)
2.73 lei

Florovit Vital Complex, 30 gr, pentru plante exoticeDESCRIERE:   Florovit Vital Complex reprezinta o solutie moderna si pregatita pentru utilizare, special conceputa pentru plantele decorati..

Florovit: Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr

(0)
2.73 lei

     Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr DESCRIERE:    Florovit Vital Complex reprezinta o solutie moderna si gata de utilizare dedicata plantelor decorati..

Ingrasamant organic lichid pentru gradina ecologica, 1L

(0)
17.01 lei

   Ingrasamant organic lichid pentru gradina ecologica 1LIngrasamantul organic Bio Plantella, sub forma lichida, furnizeaza toate elementele nutritive necesare culturii dumneavoastra.Compone..

Pestmaster : Fertilizant concentrat conifere, 1L

(0)
17.04 lei

    Este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar si pentru toate plantele verzi.UTILIZAR..

Pestmaster : Fertilizer Coniferous - multi-minerale pentru conifere, 1L

(0)
17.79 lei

Fertilizantul multi-minerale CE-NPK+ME-Pestmaster (6-4-5) este un concentrat nutritiv, recomandat cu precadere pentru conifere precum brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar si pentru toate pl..

PESTMASTER : Ulei horticol - PARAFIN TOP-OIL, 1L

(0)
30.52 lei

   Produsul, derivat din ulei parafinic inalt rafinat, se utilizeaza cu succes ca adjuvant in prepararea solutiilor de stropit, crescand eficacitatea produselor fitosanitare si asigurand o a..

Pestmaster: Fertilizant Calciu, 5L

(0)
65.00 lei

Calciu, un nutrient esential pentru culturile cu fructe, se acumuleaza in peretele si membranele celulare, contribuind semnificativ la aspectul comercial si la durata de raft a fructelor. Produsul nos..

Pestmaster: Fertilizant universal foarte concentrat, 1L

(0)
19.50 lei

    Fertilizantul nostru, extrem de concentrat si multinutritiv, reprezinta alegerea ideala pentru toate plantele verzi si cele cu flori, indiferent daca acestea se afla in interior, pe balc..

Pestmaster: Ingrasamant Nutrifoliar One, 1L - Tip: 4:1:1

(0)
32.13 lei

Recomandari de Utilizare:   Acest ingrasamant complex de tip foliar ofera o solutie eficienta pentru stimularea cresterii plantelor prin aplicare prin stropire sau pulverizare pe frunze. Se ..

Pestmaster: Ingrasamant Nutrifoliar Two, 1L - Tip 2:3:1

(0)
32.67 lei

Recomandari de Utilizare:    Ingrasamantul complex de tip foliar CE-NPK+ME este o solutie eficienta ce furnizeaza macroelemente precum azot, fosfor, potasiu, mezoelemente cum ar fi sulf si m..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)