Deszapezire ecologica

Tabel:

No Frost, 2 kg: Material de prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida si antiderapant

(0)
16.93 lei

DESCRIERE PRODUS:No Frost este un produs nou adaugat in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro incepand cu anul 2017.    Produsul este impachetat intr-o galeata de plastic, usor de manuit..

No Frost, 25 kg: Material de deszapezire si combatere gheata, dezghetare rapida si antiderapant

(0)
184.48 lei

DESCRIERE PRODUS:  No Frost, produsul revoluționar ambalat în saci de 25 kg, este solutia economica pentru sezonul iernii, atunci cand gheata devine o problema serioasa. Formula sa fara sare, ce ..

No Frost, 4 kg: Material de prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant

(0)
34.27 lei

DESCRIERE PRODUS:No Frost este un produs inovator intrat recent in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro in 2017.Ideal pentru uz casnic, acest produs vine ambalat intr-o galeata, usor de manuit pe..

STOP ICE (2,5 kg): Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
16.80 lei

DESCRIERE PRODUS:STOP-ICE reprezinta un produs ecologic extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si stratului de zapada de pe suprafata drumurilor. Formula sa, bazata pe Clorura de Ma..

STOP ICE, 25 kg: Produs biodegradabil pentru prevenire si combatere gheata

(0)
179.97 lei

Introducere pe www.einsecticide.ro in 2016Descriere produs:Stop Ice, noul produs adaugat in portofoliul www.einsecticide.ro in 2016, reprezinta solutia eficienta pentru prevenirea si combaterea inghet..

STOP ICE, 5 kg: Material biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata

(0)
31.52 lei

    Produsul nou introdus in portofoliul site-ului www.einsecticide.ro in 2016 este "Stop Ice," un produs ecologic extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si a stratului de..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml DE ICER

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne eficient si timp indelungat o noua inghetare. Curata perfect parbrizul de gheata si impuritati. Nu ataca piesele din cauciu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Solutie de degivrare 500 ml Riwax Ice-Ex

(0)
30.93 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul este un agent pentru degivrarea instantanee a parbrizelor. Este ideal si pentru prevenirea inghetarii. Inlatura rapid si eficient gheata de pe parbrize (chiar s..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)