Deszapezire ecologica

Tabel:

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 25kg - No Frost

(0)
184.48 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul este ambalat intr-un sac de 25 kg, economic, pentru sezonul iernii, in care gheata este o adevarata problema. No Frost este  fara sare. Reteta produsului are ..

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 2kg - No Frost

(0)
16.93 lei

DESCRIERE PRODUS: No Frost este un produs ambalat intr-o galeata de plastic, usor de manuit pentru a facilita operatiunea de dezghetare. Produs fara sare. Reteta produsului are in componenta Cl..

Prevenire si combatere gheata, dezghetare rapida, antiderapant 4kg - No Frost

(0)
34.27 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs este ideal pentru uzul casnic, ambalat intr-o galeata, usor de manuit pentru a facilita operatiunea de dezghetare. Produs fara sare. Reteta produsului are in componen..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 2.5kg - STOP ICE-

(0)
16.80 lei

DESCRIERE PRODUS: STOP-ICE este un produs ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapada de pe suprafata drumurilor. Reteta pe baza de Clorura de Magneziu..

Produs biodegradabil pentru deszapezire si combatere gheata 5kg - STOP ICE-

(0)
31.52 lei

DESCRIERE PRODUS: Produs (Stop Ice) ecologic foarte eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapada de pe suprafata drumurilor. Reteta pe baza de Clorura de Magneziu, STOP-ICE..

STOP ICE-produs biodegradabil pentru prevenire / combatere gheata 25kg

(0)
179.97 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Stop Ice este extrem de eficient in prevenirea si combaterea inghetului si statului de zapada de pe suprafata drumurilor . Cand temperatura atmosferica scade sub -8 ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml DE ICER

(0)
12.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne eficient si timp indelungat o noua inghetare. Curata perfect parbrizul de gheata si impuritati. Nu ataca piesele din cauciu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Solutie de degivrare 500 ml Riwax Ice-Ex

(0)
30.93 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul este un agent pentru degivrarea instantanee a parbrizelor. Este ideal si pentru prevenirea inghetarii. Inlatura rapid si eficient gheata de pe parbrize (chiar s..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)