Dezinfectanti Glomax

Tabel:

Apa Oxigenata 3%, 100ml

(0)
4.27 lei

Este singurul agent compus numai din apa si oxigen, care are rol la distrugerea agentilor patogeni prin oxidare. Mod de Utilizare: Apa oxigenata 3%,are utilizari multiple,fiind utiliza..

Dezinfectant HEXID 500 ml - dozator

(0)
27.00 lei

UTILIZARE: Produsul Hexid este un dezinfectant rapid care se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului di..

Hexid - Dezinfectant cu dozator - 1 litru

(0)
41.00 lei

Dezinfectant maini si tegumente HEXID cu alcool - 1 litru cu pompita dozatoare Dezinfectant si Antiseptic pentru maini si tegumente Hexid - solutie preparata Specificatii Produsul..

HexyGel - Dezinfectant - 1 litru

(0)
41.00 lei

    Dezinfectant gel pentru maini - HexyGel - 1 litru cu pompitaProdusul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.Este indicat pentru d..

HexyGel - Dezinfectant 500 ML

(0)
27.00 lei

Produsul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale si cabinete medicale, din indust..

Bioxisept spray dezinfectant pentru maini, fara clatire, cu efect antiseptic, 750ml

(0)
27.77 lei

Bioxisept este un produs antiseptic cu rol dezinfectant bio fara alcool, gata de utilizare, prevazut cu aplicator tip spray, pentru mentinerea igienei mainilor si a tegumentelor. Bioxisept prezin..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5l pet

(0)
145.99 lei

Este un produs igienizant si dezinfectant bio fara alcool, gata de utilizare, ideal pentru igienizarea tuturor suprafetelor casnice si industriale, cum ar fi: suprafetele din lemn, suprafetele vopsite..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)