Insecticide spray

Insecticide spray pt. distrugerea si omorarea insectelor zburatoare si taratoare. Cu sprayurile comercializate de einsecticide.ro puteti omori cu succes insecte precum tantari, muste, molii, viespi, omide, gandaci de bucatarie, paianjeni, etc. Mod de ambalare la flacoane, de diverse gramaje.
Tabel:

Insecticid universal anti muste, tantari, gandaci, furnici, pureci (400ml) - Super Kill

(0)
31.05 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill este un aerosol super eficace pentru eliminarea insectelor volante si rampante din locuinte, locurile de munca, resedinte, etc. Distruge imediat muste, tantari, vie..

Insecticid aerosol impotriva furnicilor si altor insecte (400 ml) - Super Kill

(0)
25.35 lei

DESCRIERE PRODUS: Un insecticid ce are o actiune puternica impotriva furnicilor si altor insecte rampante, ce poate fi folosit cu succes acasa, la birou, in centrele comerciale, etc. Super Kill Ant..

Spray impotriva moliilor Bros, 150 ml. (033)

(0)
15.54 lei

Acesta este un spray cu aerosol pentru eliminarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare, menit special pentru a va scapa de aceste probleme mici si zburatoare. Spray-ul are un efect imedia..

Spray impotriva mustelor si tantarilor Bros, 400ml. (018)

(0)
21.86 lei

Spray-ul Bros este eficient si impotriva moliilor si a mustelor de fructe, cu efect imediat.Prin combinarea diferitelor ingrediente active se obtine un efect de eliminare rapida a insectelor zbura..

Insecticid pentru eliminarea imediata a viespilor (500 ml) - Super Kill

(0)
45.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill este un spray contra viespilor cu o actiune imediata si permanenta. Acest spray ajuta la eliminarea viespilor din cuiburile de sub stresini, ziduri, colturile casei..

Bros Spray microcapsule impotriva furnicilor si alte insecte rampante 500ml. (450)

(0)
26.67 lei

Descriere Spray cu microcapsule anti furnici, 500 ml microcapsulele continute in lichidul pulverizat se vor elibera treptat fiind eficient pe durata a 24 de ore su..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)