Insecticide spray

Insecticide spray pt. distrugerea si omorarea insectelor zburatoare si taratoare. Cu sprayurile comercializate de einsecticide.ro puteti omori cu succes insecte precum tantari, muste, molii, viespi, omide, gandaci de bucatarie, paianjeni, etc. Mod de ambalare la flacoane, de diverse gramaje.
Tabel:

Bros: Spray Impotriva Insectelor Zburatoare Si Taratoare cu aerosol, 400ml (091)

(0)
19.40 lei

Descriptiv:Bros Spray Universal Anti-Insecte, 400 ml, este un produs de exceptie in combaterea insectelor zburatoare si taratoare. Eficienta sa este remarcabila datorita combinatiei unice a multiplelo..

Super Kill: Insecticid universal anti muste, tantari, gandaci, furnici, pureci (400ml)

(0)
31.05 lei

DESCRIERE PRODUS:Super Kill - Insecticid Universal Anti-insecteDescopera puterea aerosolului Super Kill, un produs super eficace pentru eliminarea insectelor volante si rampante din diverse medii, pre..

Super Kill (400 ml) - Insecticid aerosol impotriva furnicilor si altor insecte

(0)
25.35 lei

DESCRIERE PRODUS: Super Kill Anti Furnici este un insecticid de inalta performanta, dezvoltat pentru a oferi o actiune puternica impotriva furnicilor si altor insecte rampante. Acest produs versati..

Bros: Spray impotriva moliilor, 150 ml. (033)

(0)
15.54 lei

Descriere:   Acesta este un spray cu aerosol pentru eliminarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare, menit special pentru a va scapa de aceste probleme mici si zburatoare. Spray..

Bros: Spray impotriva mustelor si tantarilor, 400ml. (018)

(0)
21.86 lei

    Spray-ul Bros demonstreaza eficienta in combaterea moliilor si a mustelor de fructe, avand un efect imediat. Datorita combinatiei ingenioase a diferitelor ingrediente active, acesta asig..

Super Kill: Insecticid pentru eliminarea imediata a viespilor (500 ml)

(0)
45.99 lei

DESCRIERE PRODUS:   Super Kill prezinta un spray antiviespi extrem de eficient, oferind o actiune imediata si durabila. Acest produs special formulat asigura eliminarea rapida a viespilor di..

Bros: Spray microcapsule 500ml (450) - impotriva furnicilor si insectelor rampante

(0)
26.67 lei

 Descriere: Spray-ul Cu Microcapsule Anti Furnici, Avand Un Volum De 500 Ml, Constituie O Soluție Eficientă În Combaterea Invaziei De Furnici. Microcapsulele Eliberate Treptat Din Lichidul..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)