Camping/Pescuit

Aparatele portabile cu ultrasunete anti insecte sunt ideale pentru cei care fac drumetii, pescari, bebelusi, biciclisti, etc. Dispozitivele cu ultraviolete mobile, alunga insectele atunci cand mergeti in camping sau la pescuit. Sunt produse non-toxice pentru om si mediul inconjurator, ce respecta normele europene in vigoare.
Tabel:

Aparat portabil cu ultrasunete si lanterna incorporata impotriva paienjenilor si gandacilor - L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE: L3 Beetle 70510 este un aparat cu ultrasunete util, destinat utilizarii impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie. Aparatul este usor de folosit, functioneaza cu ajutorul bat..

Aparat portabil cu ultraviolete anti insecte, ideal pescari, camping, drumetii (40mp)

(0)
96.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Scapa de insectele nedorite intr-un mod ecologic si eficient. Distrugatorul cu lampa UV atrage insectele zburatoare cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neo..

Dispozitiv portabil cu ultrasunete anti tantari (SUPER OFERTA) - Radarcan SC1

(0)
38.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Micul dispozitiv emite ultrasunete, pe frecvente detectabile doar de tantari si alte musculite din aceeasi familie de insecte. Undele ultrasonice emise de SC1 vor deranja si afect..

Dispozitiv solar ce combate mai multe tipuri de insecte (25 mp) - Biometrixx S4

(0)
125.80 lei

DESCRIERE PRODUS: Biometrixx S4 emite sunete de inalta frecventa, care nu sunt percepute de urechea umana. Ultrasunetele emise de aparat afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a rozatoarelor,..

Lampa cu UV anti insecte portabil - Biometrixx S100

(0)
72.58 lei

DESCRIERE PRODUS:Lampa cu uv portabila anti insecte este ideala pentru pescari, drumetii, camping, etc. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustel..

Paleta electrica anti-tantari, muste si musculite!

(0)
38.21 lei

DESCRIERE PRODUS: Aproape 80% dintre noi suntem tinte predilecte pentru diverse insecte precum ar fi: tantari, muste, bondari, viespi, albine, etc. Sunt metode si metode de combatere a insectel..

Scapa de insectele nedorite cu Solar Vario Schutz - (25 mp)

(0)
77.30 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu acest aparat cu ultrasunete acoperiti un spectru mai larg de daunatori. Aparatul emite ultrasunete pe diferite frecvente in functie de tipul de daunator pe care doriti sa i..

Trateaza intepaturile de tantari (Isotronic Germania)

(0)
59.70 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparat ingenios de marimea unei brichete, ideal pentru activitatile in aer liber. Utilizat impotriva intepaturilor tantarilor, aparatul  calmeaza pielea, reducand astfel infe..

Ultrasunete anti tantari si purici (25 mp) - Biometrixx S1

(0)
58.06 lei

DESCRIERE PRODUS: BioMetrixx S1 anti tantari si purici emite sunete la o frecventa inalta de 7000 Hz, prin intermediul unei boxe speciale. Aceste sunete extrem de neplacute sunt percepute de ca..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)