Insecticide gandaci

Pentru combaterea eficienta a gandacilor de bucatarie, insecticidele profesionale sau gelurile contra gandacilor sunt cele mai indicate. In baza acestor substante scapati definitiv de gandacii de bucatarie. Regula de baza este sa efectuati cel putin 3 tratamente.
Tabel:

EVOSECT, 1 L - Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS:EVOSECT - Insecticid Universal pentru un Control EficientInsecticidul EVOSECT reprezinta o solutie universala, conceputa atat pentru uz casnic, cat si pentru aplicatii profesionale, f..

Insecticid GLOMAX GEL, 75g

(0)
35.99 lei

Descriere: GLOMAX Gel este solutia ideala si eficienta pentru combaterea insectelor taratoare, oferind cea mai rapida si sigura modalitate de a gestiona daunatorii, atat in uz casnic, cat si in mediu..

Insektum FORTE (1L) - insecticid ecologic

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:    Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita deriva din faptul ca substanta a..

Insektum Pulbere (150gr) - Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

(0)
17.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba. Insecticidul Insektum pulbere act..

MaxForce IC White (20 gr) - Gel pentru combaterea gandacilor de bucatarie

(0)
89.69 lei

MaxForce IC White - Solutia Eficienta impotriva Gandacilor de BucatarieDomenii de Aplicare (Cu Precădere Indoor, în Interior):MaxForce IC White este ideal pentru incinte sensibile cu contact uman frec..

Pertox FORTE 8 - 50ml: Elimina gandacii de bucatarie cu aceasta solutie speciala

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml - Insecticid rapid impotriva gandacilor

(0)
22.17 lei

    Aquasektum de la Pestmaster reprezinta un insecticid pregatit pentru utilizare imediata, avand un miros floral placut si fiind destinat uzului gospodaresc. Acest insecticid de ultima gen..

Bros - gel anti gandaci, 20gr. (1846)

(0)
49.94 lei

        Gelul insecticid BROS este solutia ideala pentru combaterea insectelor taratoare, precum gandacii, asigurand protectie eficienta pe o suprafata de pana la 80 mp. Acest gel ..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid cu efect de soc impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
9.75 lei

Cypertox FORTE - Insecticid Profesional cu Actiune de SocMod de Actiune:Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune rapida si eficienta, dezvoltat pentru a combate o gama larga de insecte..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Gel antigandaci (5gr) - KAFER GEL

(0)
19.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticid Gel Kafer  Acest produs revolutionar se aplica sub forma de mici "cerculete" de 01-02 grame, la distante strategice de 2-3 metri, cu o concentrare sporita in zonele p..

Gel impotriva gandacilor - KAFER GEL,20 gr

(0)
40.50 lei

Gel Insecticid Kafer - Protecție Eficace Împotriva Insectelor TaratoareMOD DE UTILIZARE:Kafer Gel este formulat pentru a fi o alternativă eficientă la insecticidele clasice de contact. Aplicarea se fa..

Insektum FORTE 100 ml: Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insektum FORTE - Puterea Eficienta impotriva Insectelor Taratoare si ZburatoareInsektum FORTE ofera o solutie puternica pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare, actionand..

Insektum FORTE, 50 ml: Insecticid profesional impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:Insecticidul Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este generata de formarea de particule care se lipe..

Pertox 8 FORTE - Solutie profesionala anti gandaci

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.-pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;-pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie i..

Pestmaster: Fastmetrin (750ml) : Insecticid profesional impotriva gandacilor

(0)
22.20 lei

Prezentare Produs:Insecticidul Fastmetrin de la Pestmaster, creat pentru profesionisti si utilizare la nivelul populatiei, este disponibil sub forma pregatita pentru utilizare, oferind un efect putern..

PESTMASTER: Insektum Gel- anti gandaci (30gr+5gr bonus)

(0)
44.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticid Gel InsektumInsecticidul Insektum se prezinta sub forma de gel, avand o culoare alb cu nuante galbui, fiind alternativa ideala pentru vechile insecticide. Aplicarea este m..

REGEMI 2x5 ml- solutie anti gandaci si insecte taratoare

(0)
22.76 lei

     Regemi Insecticid de la Amia: Soluția Profesionala impotriva DaunatorilorDescopera puterea insecticidului Regemi, produs de incredere de la Amia, ce actioneaza pe un spectru larg p..

INSEKTUM FORTE 5L ,Pestmaster - Insecticid profesional

(0)
449.00 lei

PESTMASTER INSEKTUM FORTE - Insecticid Universal Profesional pentru Combaterea Rapida a Insectelor Daunatoare, cu Remanenta Indelungata de 90 de Zile! Descopera eficacitatea si puterea lui INSE..

BROS: Spray anti furnici si gandaci cu aerosol 150ml. (032)

(0)
15.43 lei

Descriere: Spray-ul anti-furnici si anti-gandaci cu aerosol este solutia ideala impotriva tuturor speciilor de furnici si gandaci. Beneficii: Usor de Utilizat: Aplicarea este simpla, asigurand ..

Insecticid Glomax gel, 75g

(0)
35.99 lei

Descriere:GLOMAX Gel este solutia ideala si eficienta pentru combaterea insectelor taratoare, oferind cea mai rapida si sigura modalitate de a gestiona daunatorii, atat in uz casnic, cat si in mediul ..

INSEKTUM GEL - Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
44.99 lei

Insektum Gel – SoluTia Eficienta Impotriva GandacilorInsecticidul Insektum Gel se prezinta sub forma unui gel alb-galbui, reprezentand o alternativa eficienta la insecticidele clasice, special formula..

Kafer gel, 5g: impotriva insectelor taratoare

(0)
19.94 lei

Descriere: Insecticid Gel KaferKafer Gel reprezinta solutia ideala impotriva insectelor taratoare, concentrata sub forma de gel si formulata ca o alternativa eficienta la insecticidele clasice de cont..

Aptanex 1L -Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune

(0)
98.00 lei

Aptanex FORTE - Insecticid Concentrat Profesional -Eficient in combaterea insectelor zburatoare si taratoare pentru utilizatorii profesionisti. Aptanex FORTE este un insecticid concentrat cu o g..

Aptanex 5L- Insecticid concentrat impotriva mustelor, tantarilor, viespilor

(0)
449.00 lei

Descriere: Aptanex reprezinta un insecticid concentrat preferat de profesionisti in combaterea insectelor zburatoare si taratoare, inclusiv muste, viespi, tantari, molii, furnici, paianjeni, gan..

Pestmaster: Perfect Killer FORTE 1 L- Insecticid pentru uz caznic

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUSDaunatorii tinta pentru acest produs sunt gandacul rosu de bucatarie, gandacul american (gandac de canalizare), purici, plosnite, capuse, muste, tantari, molii, si furnici.Forma de Con..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Pestmaster: Perfect Killer FORTE, 5L- Insecticid profesional pentru uz caznic

(0)
449.00 lei

 DESCRIERE PRODUSDaunatori Vizati:Gandacul rosu de bucatarie, gandacul american (gandac de canalizare), purici, plosnite, capuse, muste, tantari, molii, furnici.Forma de Conditionare:Emulsie conc..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Sanitox 21 CE, 1 L: insecticid universal destinat profilaxiei sanitar umane

(0)
86.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Insecticidul Sanitox 21CE este eficient impotriva unei game largi de insecte, cum ar fi viespile, albinele, gandacii, plosnitele, puricii, mustele, tantarii, molii, capusele, acarieni..

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)