Insecticide gandaci

Pentru combaterea eficienta a gandacilor de bucatarie, insecticidele profesionale sau gelurile contra gandacilor sunt cele mai indicate. In baza acestor substante scapati definitiv de gandacii de bucatarie. Regula de baza este sa efectuati cel putin 3 tratamente.
Tabel:

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: viespi, albine, gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnic..

Dezinsectie gandaci de bucatarie cu insecticidul ecologic Insektum (1L)

(0)
69.67 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insect..

Elimina gandacii de bucatarie cu solutia speciala Pertox 8 - 50ml

(0)
5.52 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Gel anti gandaci (30gr+5gr bonus) - PESTMASTER Insektum Gel

(0)
49.99 lei

DESCRIERE ORIDUS: Acest insecticid se prezinta sub forma de gel, are o culoare alb cu nuante galbui si este o ideala alternativa pentru vechile insecticide. Insektum gel forte se aplica metodi..

Gel anti gandaci de bucatarie (30 gr) - Globol Gel

(0)
49.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Globol GEL este foarte eficient in cazul infestarilor cu gandaci de bucatarie in casa. Gelul se aplica cu precadere in bucatarie si baie, deoarece de acolo porneste orice infestar..

Gel antigandaci (5gr.) - KAFER GEL

(0)
14.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs se aplica sub forma de "cerculete" mici de 01-02gr. la distante de 2-3 m, cu mai mare pondere in aria unde gandacii se ascund, cum sunt: electrocasnicele, ferestr..

Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval

(0)
25.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Este un produs destinat distrugerii gandacilor si altor insecte taratoare ce va pot invada casa. Este recomandat de institute de cercetare in domeniul combaterii daunatorilor..

Gel pentru combaterea gandacilor de bucatarie - MaxForce IC White (20 gr)

(0)
82.12 lei

Domenii de aplicare (cu precadere indoor, in interior): incinte sensibile, cu larg contact uman – cladiri de birouri, complexe de locuinte, spatii deschise/inchise de petrecere a timpului liber, ho..

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor (anti gandaci) - KOS139

(0)
69.95 lei

 DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat impotriva tuturor tipurilor de insecte. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec special, care arde incet, fara flacar..

Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie, remanenta 90 de zile - Insektum 100 ml

(0)
12.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare (1L) - EVOSECT

(0)
94.76 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticidul Evosect este un produs universal fabricat pentru uz casnic si profesionist, care se poate folosi in diverse locuri cuum ar fi: depozite, birouri, mijloace de tran..

Insecticid profesional impotriva gandacilor (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
14.39 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si a..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)