Substante contra insectelor

Insecticidele sunt substante utilizate in combaterea si eliminarea eficienta a insectelor, indiferent de forma lor, incluzand eliminarea oualelor si larvelor respectivelor insecte. Aceste insecticide functioneaza prin uciderea insectelor sau prin stoparea inmultirii acestora.
Tabel:

Cypertox FORTE (100 ml): insecticid profesional cu efect de soc si remanenta 60 de zile

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Du..

Insecticid GLOMAX GEL, 75g

(0)
35.99 lei

Descriere: GLOMAX Gel este solutia ideala si eficienta pentru combaterea insectelor taratoare, oferind cea mai rapida si sigura modalitate de a gestiona daunatorii, atat in uz casnic, cat si in mediu..

Insektum FORTE 50 ml- Insecticid pentru purici, tantari, muste, capuse

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:  Insecticidul Insektum FORTE combat insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita se datoreaza faptului ca substanta activa for..

Insektum FORTE, 100 ml: Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie si altor insecte

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza parti..

Pertox 8 FORTE: Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 m..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml- Insecticid rapid impotriva daunatorilor

(0)
22.17 lei

DESCRIERE PRODUS:Aquasektum de la Pestmaster este un insecticid gata de utilizare, conceput special pentru uzul gospodăresc. Cu un parfum floral delicat, acest produs oferă o soluție eficientă pentru ..

Vaco - Spray impotriva afidelor si a plosnitei verzi, 300ml

(0)
19.91 lei

SPRAY PENTRU IGIENA SI CURĂTAREA PLANTELOR DE LA VACODescriere Produs:Spray-ul de la Vaco reprezinta un preparat ecologic destinat igienei si curatarii plantelor din casa sau din ghivece. Formularea s..

Agita - Insecticid 400 gr

(0)
204.94 lei

   Agita 10 WG este un insecticid eficient sub forma de granule hidrosolubile, avand o culoare maroniu deschis si continand substanta activa Thiamethoxam + 0.05% Z-9 tricosen. Cu o actiune d..

Cypertox FORTE 1L, 1400 mp: Solutie de contact contra insectelor

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACTIUNE SI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultima generatie, abordeaza cu succes o gama larga de insecte, cum ar fi gandaci, plosni..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid pentru igiena publica anti insecte

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:    Solutia Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsi..

Cypertox Forte, 15 ml - Insecticid universal impotriva insectelor

(0)
5.99 lei

Cypertox Forte (15ml) cu spectru larg de actiune insecticida si efect deosebit de rapid ("efect de soc") pentru dezinsectia spatiilor cu grad ridicat de infestare: gandaci de bucatarie, muste, dar poa..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Insecticid profesional contra insectelor (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
22.20 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si actiu..

Insektum FORTE, 1 L - Solutie contra insectelor

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita derivă din faptul ca substanta activa formeaza..

INSEKTUM PULBERE 100gr- Pulbere Insecticida Impotriva Insectelor Taratoare

(0)
13.49 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul INSEKTUM PULBERE, formulat intr-o noua varianta, este o pulbere eficienta impotriva insectelor taratoare, destinata in special utilizarii profesionale. Acesta vizeaza com..

Pertox 8 FORTE (50 ml) - Solutie impotriva insectelor

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

Pertox 8 FORTE, 100 ml: Insecticid anti tantari, muste, purici, plosnite

(0)
18.00 lei

UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de ..

Pestmaster: CYPERTOX FORTE, 5L - Insecticid profesional universal

(0)
449.00 lei

Pachet avantajos Pestmaster CYPERTOX FORTE, Insecticid Universal pentru combaterea un spectru foarte larg de insecte!CYPERTOX FORTE, 5l. Cypertox FORTE este un produs destinat profilaxiei sanitar..

Pestmaster: Pertox 8 Forte, 5L - Insecticid profesional universal

(0)
449.00 lei

Insecticid Universal pentru combaterea daunatorilor (insecte taratoare si zburatoare).PERTOX 8 FORTE, 5l.   Pertox 8 FORTE este un insecticid profesional concentrat, cu remanenta indelungata..

Pestmaster Insektokiller (750ml) - Insecticid universal anti insecte

(0)
22.34 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

INSEKTUM FORTE 5L ,Pestmaster - Insecticid profesional

(0)
449.00 lei

PESTMASTER INSEKTUM FORTE - Insecticid Universal Profesional pentru Combaterea Rapida a Insectelor Daunatoare, cu Remanenta Indelungata de 90 de Zile! Descopera eficacitatea si puterea lui INSE..

Bros: Granule pentru furnici, 60gr (008)

(0)
13.00 lei

DESCRIERE PRODUS:     Produsul inovator de la Bros reprezinta o momela sub forma cristalizata cu o eficienta remarcabila in eliminarea furnicilor. Formularea selectata a substantelor at..

BROS: Spray impotriva viespilor, 300ml. (337)

(0)
32.45 lei

PRODUS: Spray Extinctor Anti-ViespiAcest spray extinctor reprezinta solutia eficienta impotriva viespilor si cuiburilor acestora. Datorita formei ergonomice, utilizatorul poate directiona spray-ul cu ..

Exit Forte Gel, insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

K-Othrine SC 25 (Bayer) -100 ml

(0)
64.99 lei

   K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, bazat pe deltamethrin, un izomer cu eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. ..

Bros: Insecticid pulbere, 25gr -(389)

(0)
26.01 lei

PULBERE DE LA BROS ÎMPOTRIVA INSECTELOR - PENTRU INTERIORPulberea de la Bros, destinată pentru combaterea insectelor zburătoare (muste, țânțari) și a celor țărătoare (gândaci de bucătărie, furnici, pl..

Aptanex 1L -Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune

(0)
98.00 lei

Aptanex FORTE - Insecticid Concentrat Profesional -Eficient in combaterea insectelor zburatoare si taratoare pentru utilizatorii profesionisti. Aptanex FORTE este un insecticid concentrat cu o g..

Aptanex 5L- Insecticid concentrat impotriva mustelor, tantarilor, viespilor

(0)
449.00 lei

Descriere: Aptanex reprezinta un insecticid concentrat preferat de profesionisti in combaterea insectelor zburatoare si taratoare, inclusiv muste, viespi, tantari, molii, furnici, paianjeni, gan..

Trakil FORTE 1L - Insecticid universal concentrat

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE este un insecticid concentrat destinat utilizatorilor diversificati din sectorul de igiena si sanatate publica, oferind o eficacitate remarcabila impot..

Trakil FORTE, 5l - Insecticid universal, concentrat

(0)
449.00 lei

DESCRIERE PRODUS     Trakil FORTE reprezinta un insecticid concentrat destinat unei largi game de utilizatori din sectorul igienei si sanatatii publice. Potrivit pentru diverse locatii ..

Afişare 1 - 30 din 47 (2 pagini)