Substante contra insectelor

Insecticidele sunt substante utilizate in combaterea si eliminarea eficienta a insectelor, indiferent de forma lor, incluzand eliminarea oualelor si larvelor respectivelor insecte. Aceste insecticide functioneaza prin uciderea insectelor sau prin stoparea inmultirii acestora.
Tabel:

Anti gandaci de bucatarie si alte insecte (100 ml) - Insektum

(0)
12.78 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule c..

Dezinsectie cu insecticidul profesional cu efect de soc si remanenta 60 de zile (100 ml) - Cypertox

(0)
11.17 lei

DESCRIERE PRODUS:Insecticidul Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa ace..

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. Insectic..

Emulsie contra paduchilor (100ml) - Helpic

(0)
31.55 lei

DESCRIERE PRODUS: Eficacitatea produsului Helpic este data si de substantele naturale continute, care exfoliaza si omoara paduchii. Emulsia actioneaza chiar si in cazul oualor de paduchi (lidin..

Insecticid ecologic anti insecte 1400 mp - Pertox 8

(0)
60.82 lei

DESCRIERE PRODUS: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de a..

Insecticid fumigen profesional impotriva insectelor - KOS139

(0)
69.95 lei

 DESCRIERE PRODUS: Acest produs este adecvat impotriva tuturor tipurilor de insecte. Este un insecticid fumigen profesional, alcatuit dintr-un amestec special, care arde incet, fara flacar..

Insecticid granule impotriva insectelor/mustelor (30gr) - QuickBayt

(0)
31.68 lei

 DESCRIERE PRODUS: Insecticidul granule QuickBayt este creat pentru uzul profesionist si casnic, in mediul interior si exterior, pentru combaterea tuturor speciilor de muste. Solutia insectic..

Insecticid igiena publica anti insecte - Cypertox 50 ml

(0)
6.12 lei

MOD DE ACTIUNE: Solutia Cypertox  isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii. Dupa aceasta p..

Insecticid profesional contra insectelor (750ml) - Pestmaster Fastmetrin

(0)
14.39 lei

PREZENTARE PRODUS: Noul insecticid Fastmetrin destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si actiu..

Insecticid purici, tantari, muste, capuse - Insektum 50 ml

(0)
7.03 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se..

Insecticid rapid impotriva daunatorilor (750ml) - Pestmaster Aquasektum

(0)
14.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest insecticid se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un miros floral si este creat pentru uzul gospodaresc. Aquasektum de la Pestmaster este un insecticid de soc ..

Insecticid universal impotriva insectelor (750ml) - Pestmaster Insektokiller

(0)
14.24 lei

DESCRIERE PRODUS: Noul insecticid Insektokiller destinat utilizarii de catre profesionisti, dar si de catre populatie, se prezinta sub forma pregatita pentru folosire, are un efect puternic si..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)