Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv

Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv

0.00 lei
Fără TVA: 0.00 lei
Cod produs: 5949088400034
Disponibilitate: Stoc epuizat

Intro

DESCRIERE PRODUS:

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dezinfectant pentru suprafete (750ml) - Klintensiv sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere

DESCRIERE PRODUS:


Dezinfectantul pentru suprafete Klintensiv este o solutie de culoare galben deschis, ambalata intr-un flacon de 750 ml, special creat pentru utilizarea pe suprafete delicate si opacizante (sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica), nu contine alcool.


Produsul a fost creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia, pentru uzul profesionist cu proprietati microbiologice (bactericid, virucid, fungicid, microbactericid). Avizat de Ministerul Sanatatii: 2266BIO/02/05.14
Are proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida si are o putere de actiune foarte rapida, cu rezultate superioare asupra suprafetelor.

Este ambalat in asa mod incat sa fie usor si simplu de folosit, se pulverizeaza direct pe suprafata care trebuie dezinfectata, difuzandu-se uniform solutia activa pe intreaga suprafata si pe obiectele care necesita curatare. Pentru stergere se foloseste o bucata de material textil (netesut). Se lasa aproximativ 5 minute pentru ca solutia sa actioneze, nu se clateste.


Dezinfectantul pentru suprafete se foloseste in spatii private si in zonele de sanatate publica cabinete stomatologice, la curatarea suprafetelor de inventar si a suprafetelor de lucru (scaune de tratament, brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, cauciuc sau silicon).

Compozitie chimica la 100 grame produs:
- 0,34 - clorura de didecildimetilamoniu;
- 0,09 - compusi de amoniu cuaternar, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri;
- surfactant nonionic, surfactant amfoter, parfum, agent de chelatizare si apa.

ATENTIE:


 Evitati contactul cu ochii;
 Nu inhalati aeroslii;
 Pastrati ambalajul inchis ermetic;
 Utilizati produsul in spatii bine aerisite si ventilate;
 Nu lasati la indemana copiilor.ALTE INFORMATII:


Denumire produs: Klintensiv
Formula: Lichid preparat pentru folosire
Termen de valabilitate: de la data fabricatiei - 3 ani
Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 17 LEI

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.