Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv

Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv

0.00 lei
Fără TVA: 0.00 lei
Cod produs: 130005_e
Disponibilitate: Stoc epuizat

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dezinfectant pentru instrumentele medicale (5l) - Klintensiv sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere

DESCRIERE PRODUS:


Dezinfectantul pentru instrumente Klintensiv este o solutie concentrata, ambalata intr-un flacon de 1l, destinat uzului profesional, special creat pentru dezinfectarea instrumentelor medicale si dentare, spre exemplu: manere, oglinzi, freze, instrumente de canal, intrumentar chirurgical etc.
Are caracteristici dezinfectante si detergente curata complet rezidurile si sangele existente pe instrumentar, fara aldehide, cu un spectru extins de actiune biocida. Solutia inglobeaza agent de complexare si inhibitori de coroziune si are ca substante active sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida.


Produs creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia, pentru presterilizarea, curatarea si dezinfectarea tuturor instrumentelor din spatiul privat, stomatologic si domeniul medical. Avizat de Ministerul Sanatatii: 2267BIO/02/05.14.
Proprietati microbiologice: virucid (5 minute), bactericid (5 minute), fungicid (5 minute), microbactericid (10 minute).

Solutia concentrata pentru uzul profesional, se prepara o data pe zi sau de cate ori este nevoie, in functie de gradul de murdarie.
Poate fi folosita si baile cu ultrasunete.

Se dilueaza la 2%, adica 20ml produs la 1l de apa. In primul rand se curata instrumentul si apoi se imerseaza in solutia pregatita. Pentru ca solutia sa-si faca efectul se lasa 5-10 minute, iar apoi in apa curenta se clateste.

-Compozitie chimica- (1,3 g Polihexametilenbiguanida; 2,8 g Compusi cuaternari de amoniu, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri; 18 g Clorura de didecildimetilamoniu; surfactanti; inhibitor de coroziune.).

ATENTIE:


  Nu lasati la indemana copiilor;

  Pastrati ambalajul inchis ermetic;
 Evitati contactul cu ochii;
 Iiritant pentru ochi si pentru piele;
 In caz de nevoie consultati medicul;
 Produsul este foarte toxic pentru organismele acvatice, poate produce efecte nefaste pe terme lung pentru mediul acvatic;
 Eliminati produsul si ambalajul ca deseu periculos;
 Nu aruncati produsul direct in mediul inconjurator.

ALTE INFORMATII:


Denumire produs: Klintensiv
Formula: Lichid dezinfectant concentrat
Termen de valabilitate: de la data fabricatiei - 3 ani
Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 17 LEI


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.