Solutii gandaci

Gandacii de bucatarie sunt micile vedete din locuinta care va provoaca un real dezgust. Omori un gandac si mai apar inca 10 frati de ai lui. Eliminarea lor se poate face prin diverse metode: insecticide profesionle, renumita pasta (Globol Gel), aparate cu ultrasunete, dispozitive cu unde electromagnetice si placile adezive cu lipici.
Tabel:

Anti gandaci cu unde electromagnetice (120mp) - PR 220.1

(0)
77.04 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul antigandaci PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand gandacii ascunsi in pereti, to..

Anti gandaci de bucatarie cu ultrasunete (20mp) - Radarcan 6RC

(0)
59.09 lei

Super Oferta! Achizitionati 2 aparate 6RC la pretul de 109.84 lei. Oferta este disponibila in limita stocului. DESCRIERE PRODUS: Pentru a scapa de gandacii de bucatarie se recomanda ultrasunete. ..

Anti infestari cu gandaci de bucatarie (40mp) - Vario Schutz

(0)
57.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti gandaci de bucatarie emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea ..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva gandacilor de bucatarie - L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE: L3 Beetle 70510 este un aparat cu ultrasunete util, destinat utilizarii impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie. Aparatul este usor de folosit, functioneaza cu ajutorul bat..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor ScaraTrap (4buc)

(0)
5.48 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pachetul capcanei cu adeziv pentru gandaci, este alcatuit din 4 capcane adezive cu dubla banda adeziva, care este utilizata pentru prinderea insectelor taratoare (ganda..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare - Book Rat Nera

(0)
11.90 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este rezis..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
2.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Capcana contra gandacilor cu atractant BLATRAP (5buc)

(0)
18.98 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu aceste capcane adezive BLATRAP, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta speciala pe baza de feromoni ce at..

Capcana contra gandacilor de bucatarie (5 buc)

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS: Cu aceste capcane adezive, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Capcana cu feromoni este o placa adeziva ce combate cu eficienta gandacii de bucatarie si a..

Capcana cu lipici contra gandacilor (5 buc)

(0)
20.31 lei

 DESCRIERE PRODUS: Produsul Amia Temo Trap este o capcana special conceputa pentru a atrage gandacii de bucatarie, iar lipiciul puternic nu le permite gandacilor sa mai scape. Are un efe..

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

(0)
69.58 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: viespi, albine, gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnic..

Dezinsectie gandaci de bucatarie cu insecticidul ecologic Insektum (1L)

(0)
69.67 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insect..

Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)