Solutii gandaci

Gandacii de bucatarie sunt micile vedete din locuinta care va provoaca un real dezgust. Omori un gandac si mai apar inca 10 frati de ai lui. Eliminarea lor se poate face prin diverse metode: insecticide profesionle, renumita pasta (Globol Gel), aparate cu ultrasunete, dispozitive cu unde electromagnetice si placile adezive cu lipici.
Tabel:

INSEKTUM PULBERE 450g- pulbere insecticida profesionala pentru insecte taratoare

(0)
37.79 lei

Descriere: Insektum Pulbere este o pulbere insecticida profesionala eficienta impotriva insectelor taratoare, precum gandaci, furnici, purici si plosnite. Formula sa noua ofera o alternativa eficient..

EVOSECT, 1 L - Insecticid pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS:EVOSECT - Insecticid Universal pentru un Control EficientInsecticidul EVOSECT reprezinta o solutie universala, conceputa atat pentru uz casnic, cat si pentru aplicatii profesionale, f..

Insecticid GLOMAX GEL, 75g

(0)
35.99 lei

Descriere: GLOMAX Gel este solutia ideala si eficienta pentru combaterea insectelor taratoare, oferind cea mai rapida si sigura modalitate de a gestiona daunatorii, atat in uz casnic, cat si in mediu..

Insektum FORTE (1L) - insecticid ecologic

(0)
98.00 lei

MOD DE ACTIUNE:    Insektum FORTE este un insecticid puternic care lupta impotriva insectelor prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita deriva din faptul ca substanta a..

Insektum Pulbere (150gr) - Pulbere insecticida impotriva insectelor taratoare

(0)
17.09 lei

DESCRIERE PRODUS: Insektum pulbere este un o formula alternativa extrem de eficienta la insecticidele de contact (clasice), sub forma de praf de culoare alba. Insecticidul Insektum pulbere act..

MaxForce IC White (20 gr) - Gel pentru combaterea gandacilor de bucatarie

(0)
89.69 lei

MaxForce IC White - Solutia Eficienta impotriva Gandacilor de BucatarieDomenii de Aplicare (Cu Precădere Indoor, în Interior):MaxForce IC White este ideal pentru incinte sensibile cu contact uman frec..

Pertox FORTE 8 - 50ml: Elimina gandacii de bucatarie cu aceasta solutie speciala

(0)
9.75 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000..

Pestmaster: Aquasektum, 750 ml - Insecticid rapid impotriva gandacilor

(0)
22.17 lei

    Aquasektum de la Pestmaster reprezinta un insecticid pregatit pentru utilizare imediata, avand un miros floral placut si fiind destinat uzului gospodaresc. Acest insecticid de ultima gen..

PR 500.3 (220mp) - Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare

(0)
108.67 lei

DESCRIERE PRODUS:Dispozitivul PR500.3 reprezintă un instrument inovator, combinând ultrasunete, unde electromagnetice și o lampă stroboscopică pentru a asigura eficiența maximă în combaterea daunători..

Vaco- Capcana pentru Silverfish (peste de argint), 2 buc.

(0)
16.23 lei

Capcana pentru Silverfish - Eliminarea Eficienta a Pestilor de ArgintAceasta capcana a fost conceputa pentru a monitoriza si reduce semnificativ populatia de pesti de argint, asigurand eliminarea defi..

AG250 -Impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
44.88 lei

DESCRIERE PRODUS:Cu acest aparat anti daunatori combatem soarecii, sobolanii si cateva tipuri de insecte prin emisia de ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca discom..

Biostop: Placa adeziva anti gandaci, 4 buc.

(0)
20.76 lei

 DESCRIERE PRODUS:   Capcana BioStop reprezinta o solutie non-toxica si eficienta pentru monitorizarea, eliminarea si controlul infestarii cu gandaci. Produsul se utilizeaza cu succes p..

Book Rat Nera: Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Rozatoare "Book Rat Nera" este solutia ideala pentru controlul eficient si sigur al rozatoarelor de dimensiuni medii si mici, reptilelor si altor creaturi nedorite. Iata cateva caracter..

Cypertox FORTE 50 ml: Insecticid cu efect de soc impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
9.75 lei

Cypertox FORTE - Insecticid Profesional cu Actiune de SocMod de Actiune:Cypertox FORTE este un insecticid profesional cu actiune rapida si eficienta, dezvoltat pentru a combate o gama larga de insecte..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Gel antigandaci (5gr) - KAFER GEL

(0)
19.93 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticid Gel Kafer  Acest produs revolutionar se aplica sub forma de mici "cerculete" de 01-02 grame, la distante strategice de 2-3 metri, cu o concentrare sporita in zonele p..

Gel impotriva gandacilor - KAFER GEL,20 gr

(0)
40.50 lei

Gel Insecticid Kafer - Protecție Eficace Împotriva Insectelor TaratoareMOD DE UTILIZARE:Kafer Gel este formulat pentru a fi o alternativă eficientă la insecticidele clasice de contact. Aplicarea se fa..

Insektum FORTE 100 ml: Insecticid impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS:Insektum FORTE - Puterea Eficienta impotriva Insectelor Taratoare si ZburatoareInsektum FORTE ofera o solutie puternica pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare, actionand..

Insektum FORTE, 50 ml: Insecticid profesional impotriva gandacilor de bucatarie

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:Insecticidul Insektum FORTE combate insectele taratoare si zburatoare prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este generata de formarea de particule care se lipe..

Isotronic: CSP 77030 - Capcana pentru interior anti gandaci si gandaci de canal 40mp

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana CSP 77030 Isotronic - Control Eficient, Sigur și Mobil al Insectelor:Echipată cu lamele electrice pentru combaterea insectelor și gândacilor, CSP 77030 este un dispozitiv mobi..

L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior) - Aparat cu ultrasunete: combate gandacii de bucatarie

(0)
74.95 lei

Aparat portabil cu lanterna impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie L3Beetle 70510 30mp interior, raza 6m exterior Solutie Ecologica & Eficienta Fara Chimicale! Fara..

Pertox 8 FORTE - Solutie profesionala anti gandaci

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.-pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;-pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie i..

Pestmaster: AG230 - Pest Repeller anti gandaci si rozatoare (230mp)

(0)
58.63 lei

         Aparatul Pest Reject AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde parcurg intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electromagne..

Pestmaster: Fastmetrin (750ml) : Insecticid profesional impotriva gandacilor

(0)
22.20 lei

Prezentare Produs:Insecticidul Fastmetrin de la Pestmaster, creat pentru profesionisti si utilizare la nivelul populatiei, este disponibil sub forma pregatita pentru utilizare, oferind un efect putern..

PESTMASTER: Insektum Gel- anti gandaci (30gr+5gr bonus)

(0)
44.99 lei

DESCRIERE PRODUS: Insecticid Gel InsektumInsecticidul Insektum se prezinta sub forma de gel, avand o culoare alb cu nuante galbui, fiind alternativa ideala pentru vechile insecticide. Aplicarea este m..

Pestmaster: ZN1002 - Ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci

(0)
74.29 lei

DESCRIERE PRODUS:Acest aparat anti daunatori combina actiunea ultrasunetelor, care se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a ..

PR 220.1 , 120 mp - Aparat anti gandaci cu unde electromagnetice

(0)
78.34 lei

DESCRIERE PRODUS:Aparatul antigandaci PR 220.1 Pest X Repel utilizeaza un camp electromagnetic odata introdus in priza, strabatand instalatia electrica si afectand gandacii ascunsi in perete, tocuri d..

PR 220.5- Dispozitiv cu ultrasunete impotriva gandacilor de bucatarie si altor insecte

(0)
70.47 lei

DESCRIERE APARAT:Gandacii de bucatarie nu sunt niciodata bineveniti in casele oamenilor. Prin urmare, multi oameni in timpul unei infestari cauta diverse capcane pentru a putea elimina gandacii din ca..

Pro Glue: Capcana adeziva anti soareci si gandaci

(0)
3.99 lei

    Capcana Pro Glue contine un atractant alimentar special, creat pentru a spori eficacitatea in capturarea rapida a rozatoarelor. Se recomanda plasarea capcanei adezive cu atractant in loc..

REGEMI 2x5 ml- solutie anti gandaci si insecte taratoare

(0)
22.76 lei

     Regemi Insecticid de la Amia: Soluția Profesionala impotriva DaunatorilorDescopera puterea insecticidului Regemi, produs de incredere de la Amia, ce actioneaza pe un spectru larg p..

Afişare 1 - 30 din 40 (2 pagini)