Solutii gandaci

Gandacii de bucatarie sunt micile vedete din locuinta care va provoaca un real dezgust. Omori un gandac si mai apar inca 10 frati de ai lui. Eliminarea lor se poate face prin diverse metode: insecticide profesionle, renumita pasta (Globol Gel), aparate cu ultrasunete, dispozitive cu unde electromagnetice si placile adezive cu lipici.
Tabel:

Anti gandaci cu unde electromagnetice (120mp) - PR 220.1

(0)
77.04 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul antigandaci PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand gandacii ascunsi in pereti, to..

Anti infestari cu gandaci de bucatarie (40mp) - Vario Schutz

(0)
57.90 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest aparat anti gandaci de bucatarie emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea ..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva gandacilor de bucatarie - L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE: L3 Beetle 70510 este un aparat cu ultrasunete util, destinat utilizarii impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie. Aparatul este usor de folosit, functioneaza cu ajutorul bat..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor ScaraTrap (4buc)

(0)
5.48 lei

 DESCRIERE PRODUS: Pachetul capcanei cu adeziv pentru gandaci, este alcatuit din 4 capcane adezive cu dubla banda adeziva, care este utilizata pentru prinderea insectelor taratoare (ganda..

Capcana adeziva pentru capturarea gandacilor si altor insecte taratoare - Book Rat Nera

(0)
11.90 lei

 DESCRIERE PRODUS: Aceasta capcana Book Rat Nera de unica utilizare, este adecvata pentru mentinerea controlului asupra rozatoarelor de marime medii si mici, a reptilelor. Produsul este rezis..

Capcana adeziva pentru capturarea soarecilor si gandacilor - Pro Glue

(0)
2.99 lei

CUM FUNCTIONEAZA: Capcana Pro Glue are in componenta atractant alimentar, menit sa ajute la capturarea rozatoarelor cat mai repede. Capcana adeziva cu atractant se va pozitiona in locurile cel ..

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

(0)
84.49 lei

MOD DE UTILIZARE:Acest insecticid combate un spectru foarte larg de insecte: viespi, albine, gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnic..

Dezinsectie gandaci de bucatarie cu insecticidul ecologic Insektum (1L)

(0)
87.92 lei

MOD DE ACTIUNE: Insektum combate insectele prin actiunea de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul insect..

Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare (220mp) - PR 500.3

(0)
120.74 lei

DESCRIERE PRODUS: Dispozitivul combina actiunea ultrasunetelor, cu cea a undelor electromagnetice si a unei lampi stroboscopice. Ultrasunetele emise de aparatul anti soareci si gandaci prin int..

Elimina gandacii de bucatarie cu solutia speciala Pertox 8 - 50ml

(0)
9.34 lei

MOD DE UTILIZARE: Solutia Pertox 8 se foloseste diluata in apa. -insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; -insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de..

Gel anti gandaci (30gr+5gr bonus) - PESTMASTER Insektum Gel

(0)
49.99 lei

DESCRIERE ORIDUS: Acest insecticid se prezinta sub forma de gel, are o culoare alb cu nuante galbui si este o ideala alternativa pentru vechile insecticide. Insektum gel forte se aplica metodi..

Gel antigandaci (5gr.) - KAFER GEL

(0)
22.15 lei

DESCRIERE PRODUS: Acest produs se aplica sub forma de "cerculete" mici de 01-02gr. la distante de 2-3 m, cu mai mare pondere in aria unde gandacii se ascund, cum sunt: electrocasnicele, ferestr..

Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)