Anti rozatoare

Fie ca vorbim de sobolani, jderi, dihori, rozatoarele cuprind o serie mare de tipuri de animale, care se pot gasi in gospodaria dumneavoastra, cu un mare apetit pentru ros. Unele rozatoare sunt specii distructive care raspandesc boli, contamineaza alimentele si distrug proprietati. Pentru  indepartarea acestor rozatoare va propunem sa vizualizati produsele din categoria "Anti rozatoare".
Tabel:

Animal Stop - Dispozitiv anti rozatoare cu ultrasunete si flash-uri luminoase

(0)
163.54 lei

PREZENTARE PRODUS: Dispozitivul Animal Stop este o metoda eficienta, ecologica si foarte simpla pentru protejarea suprafetei dorite de catre dvs. (gradini, curti) de rozatoare, veverite, vulpi,..

Anti sobolani - boabe cerealiere Rodentox (500 gr)

(0)
12.81 lei

DESCRIERE PRODUS: Momeala Rodentox sub forma de boabe cerealiere se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor. Datorita compozitiei si atractantilor folositi, Rodentox are o atract..

Anti sobolani si alte rozatoare cu ultrasunete (370mp) Pestmaster AG360

(0)
124.97 lei

DESCRIERE: Sobolanii au auzul foarte bine dezvoltat. Aparatul AG360 emite ultrasunete foarte puternice ce afecteaza sistemul nervos al sobolanilor. Continua functionare a dispozitivului cu ultr..

Aparat contra rozatoarelor precum jder si dihori (25 mp) - Biometrixx S4

(0)
125.80 lei

 DESCRIERE APARAT: Aparatul anti jderi si dihori solar Biometrixx S4 produce sunete de inalta frecventa, care abia sunt percepute de urechea umana. Aceste sunete de inalta frecventa afecteaza ..

Aparat contra rozatoarelor precum jder si dihori (40 mp) - Biometrixx M3

(0)
92.89 lei

DESCRIERE APARAT: Aparatul Biometrixx M3 emite ultrasunete, ce vor alunga jderii, soarecii, sobolanii, dihorii. Dispozitivul emite ultrasunete la o frecventa de 23 kHz, care nu sunt percepute de ..

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor (soareci, sobolani) MouseStop

(0)
57.96 lei

DESCRIERE: Aparatul emite ultrasunete inofensive pentru om, dar deranjante pentru rozatoare, provocand discomfort, panica si dezorientare in randul daunatorilor, astfel obtinandu-se gonirea ace..

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva sobolanilor - L1 Beetle 70500 (30mp)

(0)
78.89 lei

DESCRIERE  PRODUS: L1 Beetle 70500 e un dispozitic foarte de util impotriva sobolanilor si a soarecilor. Este portabil, mic si compact poate fi luat in bagajul de vacanta, in drumetii, la ..

Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru alungarea sobolanilor (150 mp) - ZN1002

(0)
94.44 lei

DESCRIERE PRODUS: Aparatul anti sobolani combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a ca..

Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva sobolanilor si a altor rozatoare (120°, 10m)

(0)
178.98 lei

DESCRIERE PRODUS:Alungati daunatori soareci din preajma dvs. Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasarilor, ..

Aparat impotriva rozatoarelor precum jderi/dihori - Import Germania (50mp)

(0)
150.25 lei

DESCRIERE APARAT: Jderul si dihorul sunt cunoscuti ca daunatori de provizii, pentru ca fura ouale pasarilor de casa si de asemenea pentru ca omoara animalele folositoare sau domestice de dimens..

Aparat pentru alungarea jderilor Kemo (55 mp)- FG022

(0)
134.52 lei

DESRIERE PRODUS: Kemo FG022 este un dispozitiv mobil cu ultrasunete folosit pentru alungarea si tinerea la distanta a jderilor, rozatoarelor si soarecilor. Aparatul emite ultrasunete la o frecven..

Aparat performant cu ultrasunete impotriva jderilor, dihorilor (100 m) - M175

(0)
115.13 lei

DESCRIERE GENERTOR: Generatorul impotriva jderilor, dihorilor si altor animale salbatice produce ultrasunete foarte puternice, agresive, pulsatile, extrem de inconfortabile pentru numeroase spe..

Afişare 1 - 12 din 97 (9 pagini)