Control daunatori

Produsele si solutiile contra daunatorilor sunt ecologice si pot fi folosite practic oriunde:
-acasa, magazine, hoteluri, restaurante, cantine, bucatarii, industria farmaceutica
-spitale, sali de asteptare, institutii pentru ingrijirea batranilor si copiilor
-vopsitorii, imprimerii/tipografii, industrie, servicii de sanatate, sali de expozitie
Tabel:

Oferta pentru capturarea mustelor din exterior, RedTop si insecticid Insektum FORTE 50ml.

(0)
56.99 lei 58.75 lei

Fly Catcher RedTop este un produs ecologic si simplu de utilizat in prinderea mustelor. Se utilizeaza doar in aer liber, pentru gradina, terase, plaje, grajduri si alte zone unde mustele cauzeaza disc..

3D Stereo Wave Pest Repeller: dispozitiv cu ultrasunete, pentru indepartarea rozatoarelor si a insectelor

(0)
160.00 lei

DescriereProdusul 3D Stereo Wawe Pest Repeller reprezinta una dintre cele mai recente si inovatoare solutii impotriva daunatorilor. Acesta a fost proiectat special pentru alungarea soarecilor, sobolan..

Biostop: Capcana muste Farm

(0)
45.95 lei

DESCRIERE:Capcana Non-Toxică pentru Muste cu Capacitate Ridicată:Această capcană inovatoare, non-toxică, oferă o soluție eficientă pentru controlul mustelor, având capacitatea de a captura impresionan..

Biostop: Capcana pentru musculite de otet

(0)
28.20 lei

DESCRIERE:Capcana Non-Toxica pentru Musculite de Otet:Inovatia in controlul musculitelor de fructe, aceasta capcana non-toxica este o solutie usor de utilizat, eficienta si prietenoasa cu mediul. Conc..

Cypertox FORTE (1L): Solutie profesionala de soc contra insectelor

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACȚIUNE ȘI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultimă generație, abordează cu succes o gamă largă de insecte, cum ar fi gândaci, plosni..

Cypertox FORTE 50 ml- Insecticid profesional pentru eliminarea plosnitelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:Solutia Cypertox FORTE isi desfasoara efectul in doua faze distincte. Initial, se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, generand hiperexcitabilitate si convulsii in insect..

Helpic (100 ml): Spray protectie impotriva capuselor cu substante pe baza naturala

(0)
29.97 lei

HELPIC SPRAY - PROTECȚIE EFICIENTĂ CONTRA CAPUSELORAPLICARE ȘI PROTECȚIE:Helpic Spray contra capuselor asigură protecție eficientă împotriva insectelor timp de până la 6 ore. În cazul activităților pr..

Insektum FORTE (1L): insecticid ecologic impotriva capuselor

(0)
98.00 lei

MOD DE ACȚIUNE:Insektum FORTE oferă o combatere eficientă a insectelor prin dubla sa acțiune de contact și ingestie. Eficacitatea sa remarcabilă derivă din faptul că substanța activă formează particul..

L3 Beetle 70510 (30mp interior)/(6mp exterior): Aparat cu ultrasunete portabil, impotriva paienjenilor si gandacilor de bucatarie

(0)
74.95 lei

L3 Beetle 70510 - Aparat Ultrasunete Anti-Paianjeni si Gandaci de BucatarieDescopera inovatia adusa de aparatul L3 Beetle 70510 de la Isotronic, special conceput pentru a-ti proteja locuinta de invazi..

Pertox 8 FORTE (1L): Solutie insecticid de contact anti capuse

(0)
98.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Solutia Pertox 8 FORTE se foloseste diluata in apa.-pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa;-pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie i..

Pest Reject Pro, dispozitiv impotriva rozatoarelor si a insectelor daunatoare

(0)
74.97 lei

     Pest Reject Pro reprezinta o solutie inovatoare pentru alungarea daunatorilor, combinand eficient doua tehnologii puternice: ultrasunetele si undele electromagnetice. Ultrasunetele..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP94 (1000 ml) - Granule naturale impotriva reptilelor: serpi, soparle, gusteri

(0)
42.59 lei

DESCRIERE:Granulele naturale REPEL94 ofera o solutie eficienta impotriva serpilor, soparlelor si gusterilor, creand o bariera olfactiva ce ii indeparteaza din zona tratata. Impregnate cu esente natura..

Ultra-Duet Repeller: Dispozitiv cu ultrasunete, pentru indepartarea rozatoarelor si altor animale

(0)
299.99 lei

    Ultra-Duet Repeller, echipat cu inovatoarea tehnologie Duetsonic dezvoltata de expertii de la LEAVEN, reprezinta un dispozitiv de ultima generatie conceput pentru a tine la distanta daun..

Vaco: Capcana cu adeziv impotriva furnicilor, 2 buc.

(0)
19.42 lei

Descriere:Capcana Eco Vaco reprezintă soluția ideală pentru monitorizarea prezenței furnicilor, inclusiv furnicilor faraon, prin capturarea acestora. Mod de Utilizare: Plasati Capcana in interioru..

Anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse, furnici, molii, viespi, albine - Pertox 8 FORTE (50ml)

(0)
9.75 lei

DESCRIERE PRODUS   Produsul demonstreaza eficienta ridicata in dezinsectia zonelor cu potential de generare a insectelor, precum platformele de gunoi menajer (care atrag mustele) sau locuril..

BioStop (1 buc) - Banda adeziva anti muste

(0)
1.80 lei

Banda Adezivă Antimuste BioStop: Soluția Ecologica pentru un Mediu Mai CuratDescopera eficacitatea si siguranta in lupta impotriva mustelor si insectelor zburatoare cu BioStop, banda adeziva nontoxica..

Book Rat Nera- Capcana adeziva pentru capturarea paienjenilor

(0)
14.00 lei

Capcana pentru Paienjeni "Book Rat Nera" este solutia ideala pentru controlul eficient si sigur al acestor daunatori. Iata cateva aspecte cheie si beneficii ale acestei capcane:1. Eficienta Durabila:R..

Bros: capcana pentru furnici ,20gr. (386)

(0)
21.26 lei

Descoperă Eficacitatea Capcanei Bros împotriva Furnicilor: Inovație pentru Protecția Casei Tale Bros aduce în atenția ta capcana de 20 de grame (386), o soluție inovatoare pentru eliminarea furnici..

Clean-Foss - bioactivator fose septice sub forma de pulbere - 1kg

(0)
79.17 lei

Produsul este recomandat pentru biodegradarea continutului foselor septice, elimina mirosurile neplacute si contribuie la mentinerea sistemului sanitar curat.Zona de aplicare: vas WC, tevi canal..

CSP 77030: Capcana pentru interior cu lamele electrice anti insecte, gandaci si gandaci de canal

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana CSP 77030 Isotronic - Soluția Mobilă și Eficientă împotriva Insectelor:Echipată cu lamele electrice pentru combaterea insectelor și gândacilor, CSP 77030 este un aparat mobil ..

Cypertox FORTE (1L) - insecticid de contact anti capuse

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALACȚIUNE ȘI SPECIFICITATE:Cypertox FORTE, un insecticid de ultimă generație, abordează cu succes o gamă largă de insecte, cum ar fi gândaci, plosni..

Cypertox FORTE (1L): Insecticid profesional anti acarieni

(0)
98.00 lei

PRODUS NOU 2012 - CYPERTOX FORTE: INSECTICID UNIVERSALCypertox FORTE este un insecticid inovator, creat pentru a combate eficient o gamă largă de insecte, inclusiv gândaci, ploșnițe, purici, muște, țâ..

Cypertox FORTE (50 ml): Solutie profesionala de contact contra insectelor

(0)
9.75 lei

MOD DE ACTIUNE:     Solutia Cypertox FORTE isi face efectul in 2 faze. Initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii...

Cypertox FORTE 100 ml - Contra plosnitelor, EFICACITATE 60 de zile

(0)
18.00 lei

DESCRIERE PRODUS    Cypertox FORTE reprezinta un insecticid universal cu actiune rapida si un spectru larg, eficient in combaterea diverselor tipuri de insecte, precum gandaci, plosnite, pur..

Cypertox FORTE 1L - Insecticid de soc: combate plosnitele

(0)
98.00 lei

DESCRIERE PRODUS   Cypertox FORTE este un insecticid universal cu acțiune rapidă și un spectru larg, eficient în combaterea diverselor tipuri de insecte precum gandaci, plosnite, purici, mus..

Exit - alcool izopropilic - agent de curatare, degresare si igienizare pentru diverse suprafete - 1l

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic este un solvent puternic fo..

Exit Forte Gel - Insecticid 300 gr

(0)
110.98 lei

DESCRIERE PRODUSEXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, special conceput pentru combaterea insectelor taratoare din mediul de bucatarie, atat in spatii exterioare, cat si interioare. Acest..

Getox CT+, 1 L: Insecticid concentrat

(0)
125.00 lei

GETOX CT+: Puterea Concentrată împotriva DăunătorilorDescriere: GETOX CT+ reprezintă un insecticid concentrat cu efect de șoc, special formulat pentru combaterea eficientă a gândacilor de bucătărie, ..

GoldFinger 70048 aparat cu vibratii anti furnici si anti rozatoare (1250mp)

(0)
142.48 lei

Descriere Produs:GoldFinger 70048 reprezintă o soluție modernă și ecologică pentru îndepărtarea animalelor daunătoare, inclusiv rozătoare, furnici, cartite și reptile, din zonele în aer liber.Caracter..

Hawk II 70049 3 in 1- aparat solar cu vibratii: alunga furnicile si rozatoarele (1250mp)

(0)
151.04 lei

DESCRIERE PRODUS: Produsul Isotronic Hawk II 70049 3 in 1 este un dispozitiv solar conceput pentru alungarea rozatoarelor de sol, cum ar fi sobolani, soareci, cartite, reptile, furnici, si altele, ..

Afişare 1 - 30 din 70 (3 pagini)