Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire  700mp

Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp

537.62 lei
Fără TVA: 451.78 lei
Cod produs: 0684811614252
Disponibilitate: Stoc epuizat

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat ce elimina insectele Pestmaster i70. Aria de acoperire 700mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere

DESCRIERE PRODUS:
Pestmaster I70-aparat profesional impotriva rozatoarelor, a insectelor si a pasarilor.
Aria de acoperire 700mp
 
 Solutie Ecologica & Eficienta
 Aria de acoperire 700mp
 Fara Chimicale! Fara Substante Toxice!

Aparatul profesional Pestmaster I70, emite ultrasunete agresive in intervalul 10-65KHZ, la o intensitate a sunetului foarte mare, care alunga daunatorii departe de zona  acoperita, intr-un mod ecologic si eficient . 
Aparatul transmite contiunuu pulsatoriu ultrasunete , acestea vor creea un camp electric care va afecta sistmul nervos al daunatorilor.
Soarecii, sobolanii, insectele sau pasarile au un sistem auditiv foarte sensibi, percep ultrasunetele ca un semnal de primejdie si pericol.
 
IMPORTANT:


Ultrasunetele emise, nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un efect asupra acestora. Deasemenea, ultrasunetele nu  afecteaza animalele de companie.
Este o protectie eficienta si adecvata atat pentru adulti cat si pentru copii.
Folosind cea mai noua tehnologie" Multiplex Modulated Sweep Ultrasonic Sounds", tehnologie ce combina schimbarea automata a frecventelor si viteza ajustabila de catre operator, aceasta devine singura solutie ecologica, curata si sigura.
Rozatoarele, insectele sau pasarile vor fi afectate imediat de prezenta ultrasunetelor. In primele zile veti observa o activitate mai intensa a daunatorilor, lucru care poate dura  cateva saptamani.
 
1. Introduceti aparatul in priza, apoi setati butonul de control in pozitita “RODENTS”, daca daunatorii pe care doriti sa ii combateti sunt rozatoarele (soareci, sobolani). Rotiti si butonul “SPEED” pana la capat ( fie MAX, fie MIN). Led-ul verde se va aprinde, indicand buna functionare a dispozitivului. Rotiti usor butonul SPEED  la un nou interval o data pe saptamana pentru a ajusta sunetul, facand astfel imposibila obisnuirea daunatorilor cu efectele aparatului.

2. Rotiti butonul de control in pozitita “BIRDS” pentru a alunga pasari sau alte animale salbatice. In acest mod,aparatul ar trebui sa fie localizat in exterior sau in zone in care oamenii nu se regasesc.

3. Rotiti butonul de control in pozitia ”INSECTS” pentru a alunga insecte.

ATENTIE! Nu puneti urechea langa aparat! Acesta va emite un sunet puternic, in functie de pozitia butonului.

SPEED. Executati acest test periodic pentru a va asigura ca aparatul emite.


CUM SE FOLOSESTE:


 Aparatul Pestmaster I70 protejeaza spatiile de locuit si nu numai, alunga soareci, sobolani, dihori, lilieci, insecte sau pasari/porumbei, este proiectat pentru a fi folosit la interior si exterior.
 Este important sa nu asezati aparatul decat la o distanta de 20-80 cm de sol. Daca, daunatorii sunt instalati deaspura tavanului, montati aparatul acolo.
 Ultrasunetele sunt emise imdiat ce ati pus aparatul in functiune.


ALTE INFORMATII:


Denumire comerciala: I70
Producator: Pestmaster
Aplicabilitate: ferme, hale industriale, fabrici, depozite, garaje, hoteluri, restaurante, spitale, scoli, parcari, spatii publice etc.
Insecte combatute: rozatoare, insecte, pasari
Mod de actionare: ultrasunete
Suprafata acoperita: aprox. 700 mp
Alimentare: 220V
Frecventa: 10 – 65 Khz
Puterea Sonora: 117dB
Dimensiuni: 18*15*9 cm
Consum: 5W
Cablu alimentare: 1.5m
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 17 lei

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.