Capcane insecte

Capcanele pentru insecte sunt special concepute pentru persoanele alergice la insecticide si alte substante contra insectelor. Sunt usor de utilizat, nu prezinta nici un pericol pentru om, copii mici sau animalele de companie.
Tabel:

Biostop: Capcana anti muste muste Farm

(0)
45.95 lei

Capcana Non-Toxica pentru Muste cu Capacitate RidicataAceasta inovatie in controlul mustelor ofera o solutie eficienta si non-toxica, capabila sa captureze pana la 15,000 de indivizi. Designul simplu ..

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii de haine

(0)
20.76 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana Atragatoare pentru Moliile de Haine:O solutie eficienta si inofensiva pentru a captura moliile de haine, aceasta capcana este imbogatita cu feromoni sexuali atragatori. Cu un ..

Biostop: Capcana pentru musculite de otet

(0)
28.20 lei

DESCRIERE:Capcana Non-Toxica pentru Musculite de Otet:Inovatia in controlul musculitelor de fructe, aceasta capcana non-toxica este o solutie usor de utilizat, eficienta si prietenoasa cu mediul. Conc..

Stop Mini: Capcana adeziva din carton pentru capturarea soarecilor

(0)
4.47 lei

OPREȘTE INVADAREA ȘOARECILOR CU CAPCANA STOP MINI: SOLUȚIE EFICIENTĂ PENTRU CASA TACapcana Stop Mini (din carton cu atractant alimentar), de unică folosință, este partenerul ideal pentru a controla și..

BioStop (1 buc) - Banda adeziva anti muste

(0)
1.80 lei

Banda Adezivă Antimuste BioStop: Soluția Ecologica pentru un Mediu Mai CuratDescopera eficacitatea si siguranta in lupta impotriva mustelor si insectelor zburatoare cu BioStop, banda adeziva nontoxica..

Biostop: Capcana anti viespi si muste

(0)
33.62 lei

OPRESTE INVADAREA VIESPILOR SI MUSTELOR CU CAPCANA BIOSTOP: SOLUTIE ECOLOGICA SI EFICIENTACapcana Viespi-Muste de la Biostop utilizeaza efectul sau atragator si feromonii sexuali din continutul sau pe..

Biostop: Capcana cu feromoni anti molii alimentare pentru suprafete mari

(0)
20.15 lei

DESCRIERE PRODUS:Utilizare Versatilă în Spații Închise:Potrivit pentru diverse spații închise, cum ar fi magazine alimentare, apartamente sau depozite, capcana este proiectată pentru a captura moliile..

Bros: capcana pentru furnici ,20gr. (386)

(0)
21.26 lei

Descoperă Eficacitatea Capcanei Bros împotriva Furnicilor: Inovație pentru Protecția Casei Tale Bros aduce în atenția ta capcana de 20 de grame (386), o soluție inovatoare pentru eliminarea furnici..

CSP 77030: Capcana pentru interior cu lamele electrice anti insecte, gandaci si gandaci de canal

(0)
199.86 lei

DESCRIERE PRODUS:Capcana CSP 77030 Isotronic - Soluția Mobilă și Eficientă împotriva Insectelor:Echipată cu lamele electrice pentru combaterea insectelor și gândacilor, CSP 77030 este un aparat mobil ..

Protect (100 gr): Praf contra insectelor de casa

(0)
19.02 lei

DESCRIERE:Praf Insecticid - Soluția Eficientă pentru Combaterea Insectelor Ascunse:Praful contra insectelor reprezintă alegerea ideală pentru eradicarea insectelor ce își găsesc adăpost în locuri ascu..

Stop Mini Plastic: Capcana adeziva cu atractant alimentar pentru capturarea soarecilor

(0)
4.03 lei

DESCOPERA EFICIENTA CAPCANEI STOP MINI PLASTIC IMPOTRIVA SOARECILOR: SOLUTIE INOVATOARE PENTRU PROTEJAREA CASEI TALE!Capcana Stop Mini (aromatizata cu aroma de banane) reprezinta alegerea perfecta pen..

Topi Stop: Capcana adeziva din carton cu atractant pentru capturarea soarecilor

(0)
3.56 lei

OPRESTE INVADAREA SOARECILOR CU CAPCANA TOPI STOP: SOLUTIE EFICIENTA PENTRU CASA TACapcana Topi Stop (din carton), de unica folosinta, este partenerul de incredere pentru a controla si elimina soareci..

BROS: Suport de agatat anti molii - 4 sezoane (259)

(0)
18.93 lei

Suport de Agățat BROS pentru Molii - Efectiv pe Tot Parcursul AnuluiSuportul de agățat BROS pentru molii 4 sezoane este soluția ideală pentru eliminarea molilor din dulapuri și debarale, oferind o pro..

BROS: Suport de agatat cu lavanda anti molii (028)

(0)
10.01 lei

DESCRIERE PRODUS:Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de lavanda.Mod de utilizare:Dif..

Bros: Capcana pentru gandaci, 200g. (035)

(0)
6.62 lei

Descriere: Capcana cu Lipici BROS cu Feromox - Protecție Eficientă împotriva Gandacilor și Insectelor TaratoareCapcana cu lipici BROS, echipată cu Feromox, reprezintă soluția ideală pentru capturarea ..

BROS: Capcana pentru viespi cu rezerva lichida, 200ml (088)

(0)
33.32 lei

Descriere: Capcana BROS cu Lichid Atractant pentru Monitorizarea Viespilor si Mustelor - Protectie Eficienta impotriva Insectelor ZburatoareCapcana BROS cu rezerva de lichid este solutia perfecta pent..

Vaco: Capcana pentru molii alimentare, 2buc

(0)
14.00 lei

Capcană Organică Anti molii Alimentare - Protecție Fără Substanțe PericuloaseAceastă capcană reprezintă soluția perfectă împotriva molilor alimentare, fiind formulată exclusiv din ingrediente organice..

Vaco: Capcana pentru molii de haine (textile) 1buc

(0)
8.00 lei

Capcana Molii pentru Haine: Protecție Sigură și EficientăCapcana noastră specială pentru molii de haine asigură o soluție eficientă și sigură pentru protejarea garderobei dvs. Nu conține substanțe per..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1) 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Soluția Ideală pentru Protejarea Casei TaleCapcana noastră inovatoare este proiectată pentru a prinde eficient molii de bucătărie și cei de haine, oferind..

Vaco: Capcana pentru molii de haine si alimentare (2in1), 2buc.

(0)
17.01 lei

Capcana Molii Alimentare și Textile (2 în 1): Protecție Versatilă și Durată ExtinsăDescoperiți soluția completă pentru combaterea molilor de bucătărie și a celor de textile cu Capcana Molii Alimentare..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre, (100x100)

(0)
12.77 lei

DESCRIERE PRODUS:Plasa contra insectelor de 100 x 100 cm (alba / neagra) pentru ferestre este fabricata din poliester rezistent la razele UV, asigurand o protectie durabila impotriva insectelor nedori..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre, (130x150)

(0)
14.70 lei

DESCRIERE PRODUS:Plasa anti-insecte cu dimensiunile generoase de 130 x 150 cm (disponibila in variantele alb si negru) este conceputa special pentru ferestre. Fabricata din poliester rezistent la raze..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru ferestre, (150x150)

(0)
17.61 lei

DESCRIERE PRODUS:Plasa anti-insecte cu dimensiuni impunatoare de 150 x 150 cm (disponibila in variantele alb si negru) pentru ferestre este confectionata din poliester rezistent la razele UV, asiguran..

Plasa insecte pentru ferestre alba/neagra, (100x130)

(0)
13.74 lei

DESCRIERE PRODUS:Plasa anti-insecte cu dimensiunile practice de 100 x 130 cm (disponibila in alb sau negru) pentru ferestre este confectionata din poliester rezistent la razele UV, asigurand o bariera..

Plasa alba/neagra anti insecte pentru usi, (105x215)

(0)
26.02 lei

OFERTA DISPONIBILA LA CERERE!DESCRIERE PRODUS:Plasa contra insectelor pentru usi, cu dimensiuni generoase de 105 x 215 cm (disponibila in alb sau negru), este o solutie eficienta pentru a mentine casa..

Vaco: Capcana pentru gandaci de bucatarie, 2buc

(0)
17.00 lei

ECO Capcana Anti-gandaci: Soluție Sigură și Eficientă Capcana noastră ECO pentru gandaci și insecte este complet sigură pentru oameni și animale de companie, fără a conține substanțe biocide daunăt..

Bro: banda adeziva pentru insecte (muste)

(0)
2.00 lei

MOD DE UTILIZARE:Incalziti cu blandete banda adeziva impotriva mustelor in palme si extrageti-o prin miscari circulare. Recomandam sa o agatati intr-un loc umbrit si ferit de expunerea directa la soar..

Bros: Capcana contra moliilor de haine, 3 luni (443)

(0)
16.99 lei

CAPCANA BROS PENTRU DULAPURI ȘI DRESSING-URI ANTI MOLIICapcana Bros reprezintă soluția inodoră pentru combaterea moliilor de haine în dulapuri și sertare, oferind o protecție remanentă de până la 3 lu..

Bros: Insecticid pulbere, 25gr -(389)

(0)
26.01 lei

PULBERE DE LA BROS ÎMPOTRIVA INSECTELOR - PENTRU INTERIORPulberea de la Bros, destinată pentru combaterea insectelor zburătoare (muste, țânțari) și a celor țărătoare (gândaci de bucătărie, furnici, pl..

Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)