Dezinfectanti Glomax

Tabel:

Apa Oxigenata 3%, 100ml

(0)
4.27 lei

Apa oxigenata 3%, singurul agent compus exclusiv din apa si oxigen, reprezinta un dezinfectant eficient in combaterea agentilor patogeni prin procesul de oxidare. Aceasta solutie lichida, gata de util..

Hexid 1L - Dezinfectant cu dozator

(0)
41.00 lei

     Dezinfectantul si antisepticul pentru maini si tegumente Hexid, disponibil in sticle de 1 litru cu pompa dozatoare, reprezinta o solutie eficienta pentru dezinfectarea igienica si ..

HexyGel - Dezinfectant - 1L

(0)
41.00 lei

    Dezinfectantul sub forma de gel pentru maini, HexyGel, ambalat in sticle de 1 litru cu pompa, reprezinta alegerea ideala pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor prin fre..

HexyGel - Dezinfectant, 500 ML

(0)
27.00 lei

   HEXYGEL, un produs inovator, este dedicat dezinfectiei igienice si chirurgicale a mainilor prin simpla frecare, oferind beneficii semnificative in diverse medii, precum spitale, cabinete ..

Dezinfectant HEXID - dozator, 500 ml

(0)
27.00 lei

Hexid - Dezinfectant Rapid pentru MainiHexid este solutia ideala pentru dezinfectarea rapida si eficienta a mainilor prin frecare, avand aplicatii atat pentru igiena zilnica, cat si pentru deplasarile..

Bioxisept: Spray dezinfectant pentru maini, fara clatire, cu efect antiseptic, 750ml

(0)
27.77 lei

    Bioxisept reprezinta un antiseptic revolutionar, fara alcool, conceput pentru a asigura o igiena eficienta a mainilor si a tegumentelor. Cu un aplicator sub forma de spray, acest produs ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

OFERTA 2 BUCATI - Zivax Micro solutie antiseptica igienizanta pentru suprafete, cu rol dezinfectant, 5L pet

(0)
145.99 lei

Produsul Zivax Micro reprezinta o solutie igienizanta si dezinfectanta bio, fara alcool, gata de utilizare, perfecta pentru curatarea diverselor suprafete casnice si industriale. Aceasta include, dar ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)