Solutii anti reptile

Alungarea si indepartarea reptilelor (soparle, serpi, gusteri, etc) se realizeaza cu ajutorul solutiilor pe baza de esente naturale. Aceste solutii sunt practice si pot fi folosite oriunde aveti probleme cu reptilele: piscine, curte, gradina, peretii casei, suprafete verzi, terase, etc.
Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

REP94 (1000 ml) - Granule naturale impotriva reptilelor: serpi, soparle, gusteri

(0)
42.59 lei

DESCRIERE:Granulele naturale REPEL94 ofera o solutie eficienta impotriva serpilor, soparlelor si gusterilor, creand o bariera olfactiva ce ii indeparteaza din zona tratata. Impregnate cu esente natura..

Repelent Reptile - SNAKE REPEL - 100ml

(0)
22.75 lei

Repelent Reptile "SNAKE REPEL"Descriere produs:Snake Repel este un repelent avansat special formulat pentru a descuraja si proteja impotriva reptilelor nedorite, precum serpii si soparlele. Dezv..

First Class Help Snakes - 1L - Granule impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere

(0)
42.59 lei

HELP Snakes este un produs, sub forma granulata, ce creeaza o bariera olfactiva naturala impotriva serpilor si a reptilelor. Repelentul granulat, Help Snakes, se bazeaza pe aromele uleiurilor esential..

PR 68 (750 ml) - Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere

(0)
32.93 lei

Acest spray pentru reptile creeaza o bariera olfactiva in locurile unde este aplicat, mentinand la distanta serpii, soparlele si alte reptile din locuinta dumneavoastra. Esentele naturale din compozit..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)